Posted: Sun Nov 04, 2007 7:27 am Post subject: Post Rating: 0
Ezek már az angol alapján pótolt és javított változatok, voltak benne hibák is de szerintem az angol feliratos verzió se tökéletes, mindenesetre remélem a 2 nyelvből együtt azért sikerül összehozni egy megfelelő magyar verziót
Posted: Tue Nov 06, 2007 9:06 pm Post subject: Post Rating: 0
Lezl szeretnék gratulálni, mert igazán jó munkát végeztél. Én korábban ezt a sorozatot Junno miatt kezdtem el és bevallom kicsit döcögött számomra az eleje, néha még kicsit bele is pörgettem De aztán nagyon lekötött és egymás után néztem a részeket. (Tiszta szerencse hogy akkor kezdtem bele mikor már 10 rész megvolt subbal )
Szóval nagyon örülök hogy erre a sorira esett a választásod és igazán nagyszerű munkát végeztél. Kitartás ezek után is, én biztos megnézem a részeket magyar felirattal is.
Posted: Wed Nov 07, 2007 5:02 am Post subject: Post Rating: 0
Nagyon köszönöm
Igyekszem csinálni. Hanikonak meg óriási köszönet az srtk-ért 6-12-ig így az időzítéssel már nem lesz nagy bajom, így lényegesen gyorsabban tud haladni majd a munka.
Posted: Wed Nov 07, 2007 7:59 pm Post subject: Post Rating: 0
Elkészült az 5. rész, még olyan hibák vannak benne, hogy bizonyos feliratok túl soká vannak kint, ezt majd a legvégén kijavítom, de annyira nem zavaróak a legidegesítőbbeknél (ahol sok másodpercen túl voltak kint ) kijavítottam.
Posted: Mon Nov 12, 2007 5:42 pm Post subject: Post Rating: 0
Hűű, csak most vettem észre a topicot!
( persze, mert a felelős nem frissíti a subtitle index-et, így jónéhány magyar még nincs itt ott >_< )
Hála az égnek a magyar fórumrészen ott voltak linkek.
.........de a lényeg, hogy jó hogy itt vagy Lezl, és felirataid!
Újra leszedem a feliratokat, és megnézhetem végre barátnőmmel!
Hidden:
(imádjuk a KAT-TUN-t és így Junno-t is, bevallom először ezért keztem el nézni, mondtam ha már van egy ismerős arc.... de már az első rész megtetszett és nem csak Junno miatt, bár itt még ezerszer jobban néz ki, mint a Yukan-ban azzal a szőke fejjel.... az kiábrándító... mondjuk úgyse ő az első számű kedvencem a kattunból, ott csak a 4. ^^" )
De jó lenne ha tényleg karácsonyig meglenne végig! ( én is ezt tervezem a HanaKimi-vel )
Ha gondolod, vállalom, hogy minden részt ezentúl folyamatosan nézek, és szólok ha van bennük elírás vagy hasonló... ^^
Az srt-ket meg nagyon szívesen, örlük ha ezzel tényleg gyorsabban halad a project!
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:36 pm Post subject: Post Rating: 0
Nagyon köszi az újabb részt, igazán ügyes vagy hogy ilyn gyorsan haladsz. Ha sikerül a heti egy rész-egy felirat adag akkor megemelem a kalapom. (Persze akkor is, ha nem jön össze.) Ez a teljesítmény több tagból álló csapatoknak sem sikerül, így igazán nagy bravúr lenne tőled.
Csak így tovább, én várni fogoma következő részt is.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum