Goto page Previous 1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 114, 115, 116 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 290 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Mon Nov 09, 2009 2:14 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Ariana wrote: | hali!
gondolkozom, h inaktivitás miatt bezárom a doramasukit. Ha valaki igényli, h továbbra is működjön, és szerinte értelme is van, az írjon ha pár embert még érdekel, vagy akár segíteni tudna, akkor kérem, írjon, akkor meggondolom...  |
Sztem igény van rá, csak kellene rá ember aki ráér sűrűn frissíteni
remélem valaki jelentkezik, mert én örülnék neki, ha nem zárnád be. viszont nekem sajnos nincsen időm._________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi, Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
Ariana Joined: 10 Aug 2007 Total posts: 198 Location: Debrecen, Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 290 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Mon Nov 09, 2009 2:28 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Ariana wrote: | | hát... még felteszek mindent, ami nálam van... csak ha ráérnék frissselni, akkor se nagyon lenne mostanság mit... hiába kérek projektismertetőket... |
bevallom, én nem szívesen írok ismertetőt, mert sose tetszik az, amit írok. egyszerűen nem tudok szépen írni ismertetőt elég neház műfaj, hogy elég figyelemfelkeltő is legyen, de azért spoilermentes is  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi, Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
Ariana Joined: 10 Aug 2007 Total posts: 198 Location: Debrecen, Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 300 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
robnor Joined: 03 Feb 2007 Total posts: 119 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
mikomi19 Joined: 27 Oct 2008 Total posts: 66 Age: 20 Gender: Female |
Posted: Mon Nov 09, 2009 3:12 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| http://www.viikii.net/ Én itt néztem meg a 10. részt és ha jól tudom fenn van a 9. rész is.
|
|
| Back to top |
|
 |
mikomi19 Joined: 27 Oct 2008 Total posts: 66 Age: 20 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 300 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Inuwashi88 Joined: 03 Nov 2009 Total posts: 3 Gender: Unknown |
Posted: Mon Nov 09, 2009 7:45 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| azt tudja valaki hogy a japán doramakban szereplő csoportok és különleges egységek léteznek e a valóságban? gondolok itt a mr. brain-ből az IPS-re (Institute of Police Science) vagy a SAT (Special Assault Team) az Odoru Daisousasen-ből vagy a SIT (Special investigation Team) a Koshonin-ből..
|
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 239 Gender: Male |
Posted: Mon Nov 09, 2009 8:37 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Ariana wrote: | hali!
gondolkozom, h inaktivitás miatt bezárom a doramasukit. Ha valaki igényli, h továbbra is működjön, és szerinte értelme is van, az írjon ha pár embert még érdekel, vagy akár segíteni tudna, akkor kérem, írjon, akkor meggondolom...  |
Semmiképp ne zárd be, főeg, ha nem kér kenyeret. Már van fenn egy csomó ismertető, meg információ. Én a listát is szoktam nézegetni időnként. Lehet, hogy az emberek nem látogatják sűrűn, de az oldal egy csomó hasznos információt tartalmaz.
|
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 276 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 228 Location: Hungary, Budapest Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Nov 10, 2009 7:41 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
[quote="esztokam"][quote="robnor"] | Kavlia wrote: |
a viikii-ben az az igazán jó, h a videón látszanak a hozzászólások és 90%-ban az én fejemet is visszhangozzák.
tehát Shin Woo-t a világnak, de leginkább nekem! (bocs, önző leszek, ha erről a fiúról van szó) *épp C.N.Blue-t hallgat végtelenítve* nem hittem volna, h komolyan jobban fog bármelyikük is tetszeni JGS-nál, de hát Jeremy is egy tündér ill. angyal (a tündér lehetne akár sértés is ebben a sorozatban) |
Igeeen! A wiikii-s hozzászólások nagyon tutik. Főleg az tetszett, amikor a 'Nemzet Tündérkéjének' ruháját, meg arcát elemezték.. hehehe
Én sem tudnék választani a 3 fiú közül. A leader az elején nem volt vmi szimpi.. meg azok a ruhák! Anyám! De mostanra egészen kikupálták.. Jeremy haja meg egyre rettenetesebb lesz.. hm-hm.. szerintem az elején sokkal jobb volt a fizurája. Shin Woo meg tényleg helyes, habár én kivenném a füléből azokat a fülbevalókat... de ez csak az én egyéni véleményem..  _________________ Complete Project: What Is Up Fox? (Hun Subs); Who Are You? (Hun Subs)
Active Projects: The Vineyard Man (16/10Hun Subs) and Hi My Sweetheart! (14/3Hun Subs)
Future Project: HOT SHOT, He Who Can Not Get Married, Cinderella''s Sister
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|