http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Hungarian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 114, 115, 116  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AndycicccOffline

Total posts: 290
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:14 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ariana wrote:
hali!

gondolkozom, h inaktivitás miatt bezárom a doramasukit. Ha valaki igényli, h továbbra is működjön, és szerinte értelme is van, az írjon Smile ha pár embert még érdekel, vagy akár segíteni tudna, akkor kérem, írjon, akkor meggondolom... Smile

Sztem igény van rá, csak kellene rá ember aki ráér sűrűn frissíteni Smile
remélem valaki jelentkezik, mert én örülnék neki, ha nem zárnád be. viszont nekem sajnos nincsen időm.

~Haniko`s FanSub~

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
ArianaOffline

Total posts: 198
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:26 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

hát... még felteszek mindent, ami nálam van... csak ha ráérnék frissselni, akkor se nagyon lenne mostanság mit... hiába kérek projektismertetőket...

Total posts: 290
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:28 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ariana wrote:
hát... még felteszek mindent, ami nálam van... csak ha ráérnék frissselni, akkor se nagyon lenne mostanság mit... hiába kérek projektismertetőket...

bevallom, én nem szívesen írok ismertetőt, mert sose tetszik az, amit írok. egyszerűen nem tudok szépen írni ismertetőt Smile elég neház műfaj, hogy elég figyelemfelkeltő is legyen, de azért spoilermentes is Big Smile

~Haniko`s FanSub~
Back to top
ArianaOffline

PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:29 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nah igen, ez tény XDDD

én meg mostanság szinte nem is nézek semmit...

Total posts: 300
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a szösszenetbe lehet elindítani a Twitvid-re feltett sorozatokat? (Konkrétan a Mysoju keretén belül... scratch)
Szeretném megnézni a You Are Beautiful 9.-10. részét, mert ott van már hozzá angol felirat is... másnak bejön az oldal, vagy sem? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Crying Crying Crying
És, ha ez tényleg nem jön be, akkor máshová nincs feltéve ez a két rész??? (Nekem olyan lassan telik el az az 1 hét, amíg elkészül hozzá az angol nyelvű srt... Whistling )

Back to top
View user's profile 
robnorOffline

Total posts: 119
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 3:09 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a szösszenetbe lehet elindítani a Twitvid-re feltett sorozatokat? (Konkrétan a Mysoju keretén belül... scratch)
Szeretném megnézni a You Are Beautiful 9.-10. részét, mert ott van már hozzá angol felirat is... másnak bejön az oldal, vagy sem? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Crying Crying Crying
És, ha ez tényleg nem jön be, akkor máshová nincs feltéve ez a két rész??? (Nekem olyan lassan telik el az az 1 hét, amíg elkészül hozzá az angol nyelvű srt... Whistling )

Szerintem próbálkozz ezen a linken.
Egyébként ha magamból indulok ki akkor itt a lányok nagy része szintén nehezen viseli azt a hetet amíg a következő részre vár Tongue
Hidden:

főleg ha olyan jelenetek vannak mint a híres 'műtét' Big Smile

Back to top
View user's profile 
mikomi19Offline

Total posts: 66
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 3:12 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

http://www.viikii.net/ Én itt néztem meg a 10. részt és ha jól tudom fenn van a 9. rész is.
Back to top
mikomi19Offline

Total posts: 66
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 3:14 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

pont egyre gondoltunk pinch
Back to top
KavliaOffline

PostPosted: Mon Nov 09, 2009 3:57 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hohóóó! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Annyira jó ez a történet! Régen nevettem ennyit.. utoljára talán a HanaKimi japán változata volt rám ilyesfajta hatással.. w00t Wub
Már megyek is és belevetem magam az ajánlott linkek és persze a részek áttanulmányozásába.. w00t Wub

Hidden:

Különben én már azt várom nagyon, hogy mikor fog kiderülni, hogy Go Mi Nam apácatanonc volt, illetve még mindig az... Whistling w00t
Ja és legszívesebben kitekerném a Nemzet Tündérkéjének a nyakát.. habár kétségtelen, hogy nagyon jól játsza a szerepet a csajszi... w00t

Back to top
View user's profile 
Inuwashi88Offline
Total posts: 3
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 7:45 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

azt tudja valaki hogy a japán doramakban szereplő csoportok és különleges egységek léteznek e a valóságban? gondolok itt a mr. brain-ből az IPS-re (Institute of Police Science) vagy a SAT (Special Assault Team) az Odoru Daisousasen-ből vagy a SIT (Special investigation Team) a Koshonin-ből..
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 239
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 8:37 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ariana wrote:
hali!
gondolkozom, h inaktivitás miatt bezárom a doramasukit. Ha valaki igényli, h továbbra is működjön, és szerinte értelme is van, az írjon Smile ha pár embert még érdekel, vagy akár segíteni tudna, akkor kérem, írjon, akkor meggondolom... Smile

Semmiképp ne zárd be, főeg, ha nem kér kenyeret. Már van fenn egy csomó ismertető, meg információ. Én a listát is szoktam nézegetni időnként. Lehet, hogy az emberek nem látogatják sűrűn, de az oldal egy csomó hasznos információt tartalmaz.
Back to top
UsagiYojimboOffline

Total posts: 276
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 9:26 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Szerintem se zárd be! Nagyon sajnálnám... Mondjuk ismi írásban én se vagyok túl jó... Whistling Meg időm se szok lenni... (Bár most nagyon meglódult a ló alattam: már 2 Nobuta epizód várakozik ellenőrzésre...)

PostPosted: Mon Nov 09, 2009 10:30 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

jó, rendben, ez eldőlt Smile
igyekszem majd több időt szakítani rá Smile

Total posts: 228
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 10:57 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

robnor wrote:
Kavlia wrote:

Szerintem próbálkozz ezen a linken.
Egyébként ha magamból indulok ki akkor itt a lányok nagy része szintén nehezen viseli azt a hetet amíg a következő részre vár Tongue
Hidden:

főleg ha olyan jelenetek vannak mint a híres 'műtét' Big Smile

igazad van, alig várom én is, h újabb részek menjenek le.
a viikii-ben az az igazán jó, h a videón látszanak a hozzászólások és 90%-ban az én fejemet is visszhangozzák.
tehát Shin Woo-t a világnak, de leginkább nekem! Wub (bocs, önző leszek, ha erről a fiúról van szó) *épp C.N.Blue-t hallgat végtelenítve* nem hittem volna, h komolyan jobban fog bármelyikük is tetszeni JGS-nál, de hát Jeremy is egy tündér ill. angyal (a tündér lehetne akár sértés is ebben a sorozatban)
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Tue Nov 10, 2009 7:41 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

[quote="esztokam"][quote="robnor"]
Kavlia wrote:

a viikii-ben az az igazán jó, h a videón látszanak a hozzászólások és 90%-ban az én fejemet is visszhangozzák.
tehát Shin Woo-t a világnak, de leginkább nekem! Wub (bocs, önző leszek, ha erről a fiúról van szó) *épp C.N.Blue-t hallgat végtelenítve* nem hittem volna, h komolyan jobban fog bármelyikük is tetszeni JGS-nál, de hát Jeremy is egy tündér ill. angyal (a tündér lehetne akár sértés is ebben a sorozatban)

Igeeen! A wiikii-s hozzászólások nagyon tutik. Főleg az tetszett, amikor a 'Nemzet Tündérkéjének' ruháját, meg arcát elemezték.. hehehe w00t
Én sem tudnék választani a 3 fiú közül. A leader az elején nem volt vmi szimpi.. meg azok a ruhák! Anyám! Crazy De mostanra egészen kikupálták.. w00t Jeremy haja meg egyre rettenetesebb lesz.. hm-hm.. szerintem az elején sokkal jobb volt a fizurája. w00t Shin Woo meg tényleg helyes, habár én kivenném a füléből azokat a fülbevalókat... Whistling de ez csak az én egyéni véleményem.. w00t

Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 114, 115, 116  Next
Jump to page:
Page 71 of 116
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum