Goto page Previous 1, 2, 3, ... 115, 116, 117 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kazenokizu Joined: 16 Nov 2007 Total posts: 6 Location: Debrecen (Hungary) Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
atire Joined: 27 Jul 2007 Total posts: 74 Location: Hungary, Miskolc Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 228 Location: Hungary, Budapest Age: 26 Gender: Female |
Posted: Sun Jul 06, 2008 12:14 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
köszi az új topik nyitását...
de... azt hittem eldobom azt a vizsgaidőszak után viszonylag épen maradt agyamat, amikor véletlenül megláttam, hogy a japánok újraforgatták/ják a The Devilt... ráadásul Ohno Satoshi kapta Joo Ji Hoon szerepét és Ikuta Toma lett Uhm Tae Wong... a lányt, aki Shin Min Ah "lett" nem ismerem... Kobayashi Ryoko.
Ezt a sorozatot egyszerűen el sem tudom képzelni... de csak pozitívan és a kíváncsiság biztos hajtani fog, hogy belenézzek...
|
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 605 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
Posted: Sun Jul 06, 2008 6:25 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| esztokam wrote: | | Ohno Satoshi kapta Joo Ji Hoon szerepét |
Én olyan jót röhögtem mikor megtudtam, hogy Ohno=Joo Ji Hoon. Ohno olyan mint minime Joo Ji Hoon mellett. Még csak a 4. résznél tartok a The Devil-ben, úgyhogy japán verziót egy jódarabig biztos nem fogom elkezdeni (főleg, hogy The Devilt hetek óta "nézem"), de én is kiváncsi vagyok mi lesz.
|
|
| Back to top |
|
 |
Lezl Joined: 28 Jan 2007 Total posts: 272 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Kazenokizu Joined: 16 Nov 2007 Total posts: 6 Location: Debrecen (Hungary) Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 605 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
Posted: Sun Jul 06, 2008 11:16 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Én is megvárom a Kurosagi DVDrip-et, akármennyire is akarom már látni, gyűlölöm a CAM verziót. Most már csak napok kérdése szerintem, és fel fog bukkanni valahol. Legalábbis remélem. Az a jó, hogy egyből lesz hozzá felirat is.
Hanadan az most mozi film vagy SP volt? Teljesen azt hittem SP és hogy egyből felkerül a netre. O.o
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Jul 06, 2008 11:21 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| zsuness wrote: |
Hanadan az most mozi film vagy SP volt? Teljesen azt hittem SP és hogy egyből felkerül a netre. O.o |
A HYD biztos, hogy mozifilm, nem SP, szóval várhatunk rá jóóó sokáig.
Egyébként én is utálom a cam-os filmeket, de a Kurosaginál egyszerűen nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem, ha már így ráakadtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha kint lesz a DVD, azt ne nézném meg még vagy 2x.
A HYD-t viszont biztosan meg fogom várni, míg nézhető minőségben kikerül, az valahogy nem hozott annyira lázba, mint a Kurosagi._________________ Currently watching:
-Binbo Danshi
-Last Friends
-Dragon Zakura
Last edited by Kazenokizu on Sun Jul 06, 2008 6:05 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
atire Joined: 27 Jul 2007 Total posts: 74 Location: Hungary, Miskolc Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 298 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Mon Jul 07, 2008 5:02 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| SolPrime wrote: | | Maman: nekem elvileg megvan aviban vagy mpg-ben (már nem emlékszem) az egész, így fel tudom tenni az utolsó 9-et. 41-49. részek kellenének? Nekiállok, előkerítem és felteszem, ha kell. |
Köszi szépen, én a 41-49 rész Courious Violet változatáról beszélek ( az a sárga betüs forditásos), ami sokkal jobb minőségü mint a Kiku változat. Mint tudod, az utolsó részek más adórol (hawaii) voltak letöltve, és ide a d-addictsra csak ez van feltéve ( az a fehér betüs, rossz képminőségü forditás ). Neked a 41 - 49 rész a Courious Violet változata van meg? mert akkor nagyon kéne. De ha nem, fel szeretném tenni ide a jobb minőségü CV változatot, ami nekem csak DVD formátumban van meg, és ezért szeretném átdolgozni..
|
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 276 |
Posted: Mon Jul 07, 2008 3:49 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| maman_12003 wrote: | Köszi szépen, én a 41-49 rész Courious Violet változatáról beszélek ( az a sárga betüs forditásos), ami sokkal jobb minőségü mint a Kiku változat. Mint tudod, az utolsó részek más adórol (hawaii) voltak letöltve, és ide a d-addictsra csak ez van feltéve ( az a fehér betüs, rossz képminőségü forditás ). Neked a 41 - 49 rész a Courious Violet változata van meg? mert akkor nagyon kéne. De ha nem, fel szeretném tenni ide a jobb minőségü CV változatot, ami nekem csak DVD formátumban van meg, és ezért szeretném átdolgozni..  |
Nekem a KIKU változat van meg, mind a 49 epizód Hawaii -ról származik, csak a 40. után más a typesetter. A minőség valóban romlott egy kicsit a 40. rész után, de igazából a bitrátával arányosan csökkentették a felbontást... Nekem az első 6 epizód volt nagyon gagyi, a többi élvezhető volt._________________ 
|
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 276 |
|
| Back to top |
|
 |
SolPrime Joined: 09 May 2007 Total posts: 13 Location: Hungary Age: 29 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 298 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Tue Jul 08, 2008 8:35 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
A teljes sorozat KIKU változatban van meg nektek????
A MUSASHI KIKU verziója messzemenőleg jobban van forditva, mint a Curious Violet, Ti honnan töltöttétek le a teljes KIKU változatot? Nagyon érdekelne ez a forditás. Én a neten csak ezt a kevert verziót láttam, ami itt a d-addictson is van. Ehez akarnám feltenni ide a 41 - 49 részt, hogy az egész sori egységes, jobb minőségü legyen. Úgy tünik, ez sikerülni is fog. Mundenkinek köszönöm az ötleteket!
De mivel a KIKU változat forditása ennyire jó, és mivel ebben a soriban a szöveg is épp olyan fontos mint a kép, nagyon örülnék ha meglenne a KIKu változat is. Feltennétek a ftp-re? Tisztában vagyok hogy nagy munka 49 részt feltenni, de megörjit a gondolat hogy nincs meg.
Felteszek most, hogy lássátok a minőséget, a 49 résznek pröbaképpen csinált DVD-AVi konverzió néhány képét ( Curious Violet változat):
|
|
| Back to top |
|
 |
SolPrime Joined: 09 May 2007 Total posts: 13 Location: Hungary Age: 29 Gender: Male |
Posted: Tue Jul 08, 2008 11:14 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Különösebben nem figyeltem rá hogy milyen változatból, csak az volt a fontos hogy az egész meglegyen, így esélyes hogy össze-vissza keverve van meg. Maga a feltöltés nem lenne nagy dolog, mert ugye otthon betolom a meghajtóba és már a szerveren is van.... a gond inkább az, hogy közel sincs annyi hely a szerveren hogy az egészet egyszerre fel tudjam rá tenni. 8-10 gigára ami épp szabad, nehezen fér fel kb 40. (3 db 40 gigás vinyó van a szerverben, de abból másfél az otthoni dolgokat viszi, fél vinyó azaz 20 giga Haniko-é, egy vinyó pedig dedikáltan D-Addicts-os) Egyébként asszem az itt meglévő torrentekből húztam le, tehát esélyes hogy az itt is elterjedt, lehet hogy kevert verzió van meg. (pár részt lehet hogy máshonnan szedtem össze) Majd ahogy időm engedi belenézek a részekbe, de elég keveset vagyok otthon és 49 részt meglesni tényleg nem kevés idő.
A próba viszont úgy látom sikeres.  _________________ - Dreams die in Pain -
- "Fear is temporary, but Regret is permanent" -
- "Si vis pacem, para bellum" -
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|