| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mikomi19 Joined: 27 Oct 2008 Total posts: 30 Age: 20 Gender: Female |
Posted: Thu Jul 30, 2009 4:06 pm Post subject: Goong S [Hungarian Subs] (1 of 20) Post Rating: 0 |
|
|
GOONG S - A PALOTA 2
Cím: 궁 (宮) S / Goong (Gung) Season S
Más ismert cím: Palace S / Prince Hours / Imperial Household S / Goong Special
Eredeti munka: Manhwa 「궁」, Park So-hee (박소희)
Rendezte: Hwang In Roe
Írta: In Eun Ah
Műfaj: komédia, romantika
Epizódok száma: 20
Műsorozta: MBC
Készült: 2007
Vetítették: 2007. január 10. - 2007. március 15.
Sugárzási idő: szerda & csütörtök 21:55
Hozzákapcsolódó sorozat: Goong
Szereplők:
Se7en (Lee Hoo / Kang Hoo)
Heo Yi Jae (Yang Soon Ae)
Kang Doo (Lee Joon)
Park Shin Hye (Shin Sae Ryung)
További szereplők:
Myung Se Bin (a királynő)
Lee Ki Young (Jo Sang Ki)
Oh Mi Hee (Hwang Tae Hoo - a királynő édesanyja)
Yoon Ye Hee (Jang Yoon Hee - Lee Joon édesanyja)
Chun Ho Jin (Joon édesapja)
Ha Jae Young (Hoo és a királynő nagybátyja)
Cha Hyun Jung (Joon testőre)
Ye Soo Jung (Lee Hoo oktatásának felelős személy)
Song Baek Kyung (Bulbam)
Jung Hye Young (Hoo édesanyja)
Jun Soo Yun
Moon Ga Young
So Do Bi
Lee Joo Hyun
Jun Soo Hyun (Choi-nak udvarló felügyelő)
??? as Shin Jae Man (Sae Ryung édesapja)
??? as Ma Young Nam (Soon Ae barátja)
Tartalom: A császárné (Myung Se Bin) a 30-as évei elején jár, de még nem házas. Mivel az első utóda a trónon meghalt, a királyi család keresi az új utódot. Egyébként, azok akik tudják, hogy egy fiatal férfi, aki valójában a fia, a herceg, egy nő volt, aki elhagyta a palotát ahhoz, hogy megtartsa a terhessége titkát.
A fiatalember neve Lee Hoo (Se7en), általánosan ismert a barátai közt, mint Kang Hoo. Lee Hoo egy kínai étteremben dolgozik kiszállítóként, ahol 7 perces a kiszállítási idő. Lee Hoo inkább közember mint herceg, így a beszéde és a szokásai nem tükrözi a királyi vért.
Bár soha nem álmodott arról hogy egy nap kastélyban ébred teljes pompába de ő vitatkozik magával hogy vajon megérdemli-e hogy a trón az övé legyen.
Hamarosan megtudja, hogy nem csak leckékkel kell szembenéznie, hanem dönteni kell a szerelem és a számára kijelölt útvonal között, de arra is rájön, hogy versenyeznie kell a legelső helyért vagyis a trón birtoklásáért.
A feliratot a www.himitsu.gportal.hu készítette.
| Description: |
| Goong S ep01 - magyar felirat |
|
 Download |
| Filename: |
[himitsu]Goong S ep01[hun sub].srt |
| Filesize: |
40.67 KB |
| Downloaded: |
48 Time(s) |
|
|
| Back to top |
|
 |
aya.chan Joined: 01 May 2009 Total posts: 46 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Ocu Joined: 10 Jul 2008 Total posts: 124 Location: Budakalász, Hungary Age: 33 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Anyaka Joined: 04 Jul 2008 Total posts: 60 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Fri Jul 31, 2009 7:06 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Imádom ezt a doramát, de jó lesz magyarul is megnézni. Nagyon köszönöm, hogy fordítjátok.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ocu Joined: 10 Jul 2008 Total posts: 124 Location: Budakalász, Hungary Age: 33 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Aug 01, 2009 8:05 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hát én is nagyon remélem, hogy jut rá energia. Főleg h én is hamarosan dolgozni kezdek.
Viszont én egyből átvenném a Goong-ot, ha nem folytatják. Mert nagyon szeretem én is. És ahhoz lenne a legnagyobb kedvem.
|
|
| Back to top |
|
 |
aprilfive Joined: 18 Apr 2009 Total posts: 111 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Sat Aug 01, 2009 8:49 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Drága Mikomi!
Köszönöm, hogy hozzáfogtál a folytatáshoz. Igazság szerint nincs fogalmam arról, hogy ilyenkor mi a teendő, nagyon kérlek, vesd ezt föl a fórumon, és az adminok majd segítenek abban, hogy nehogy valamilyen "etikátlanság" csússzon be. Nagyon kényes a dolog, így igaz. De mindenre van megoldás. Én melletted vagyok abban, hogy folytasd a Goong-ot, hiszen az első 4 rész fordítása után többszöri kérésre sem érkezett semmilyen reakció 8 hónapon át, és csak reménykedni tudunk, hogy nem történt Atirének baja. Én azt gondolom, hogy ez a munka így, vagy úgy, de magára lett hagyva, a fordítás igazán várat magára, több, mint 1.3 millióan letöltötték, a magyar sub pedig egy helyben toporog. Ne add fel, kérlek, kezdeményezz és segítünk, hogy mindannyiónk örömére lefordíthasd ezt a nagyon jó kis sorozatot. Mégegyszer nagyon köszönöm!
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
aprilfive Joined: 18 Apr 2009 Total posts: 111 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Sat Aug 01, 2009 1:31 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Így van, ne add fel! Atire időnként benéz ide, a profilja szerint is alig egy hete itt járt. Ennyi minimális kis helyzetjelentést azért mégiscsak szükséges lenne adnia, hiszen valóban nagyon kellemetlen ez mindenkinek. Véleményem szerint, ha valaki akadályoztatva van, és ha teheti, közölje, nincs ebből harag, ezek önkéntes, nonprofit dolgok, nem szégyen, ha úgy alakul, hogy nem megy a folytatás. Minden munkáért köszönet jár. Arra vállalkozó szelleműek majd folytatják, ha nem, akkor úgy marad. Elnézést kérek, ha nagyon szókimondó voltam, ez a véleményem, csak megpróbálok őszinte lenni, és segíteni egy olyan helyzetben, aminek nem ismerem az okát, csak a következményeit.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Salmina Joined: 31 Oct 2008 Total posts: 55 Age: 18 Gender: Female |
Posted: Tue Aug 04, 2009 6:51 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Oh... hogy én vagy 3 hete azon gondolkodom, hogy lefordítom a drágát.... hogy tuti biztosra jól vágtam a dolgokat amikor néztem. (de már nem fogom, bár nem mintha valami penge volnék belőle, már mint az angolból..)
De nem tudok elég köszönetet mondani, hogy megcsináltátok, és nagyon remélem, hogy ez nem fog megállni mint a Goong. (igen önző vagyok, de fanatikusan rajongok a Goongokért)
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Aug 04, 2009 11:53 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Köszönöm szépen. Drága vagy. Én sztem nem fog állni úg mint a másik csak kicsit lassabban haladok vele, mivel nekem majd a munka jön már és nem a suli. De azért igyekezni fogok vele.
|
|
| Back to top |
|
 |
Salmina Joined: 31 Oct 2008 Total posts: 55 Age: 18 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Aug 05, 2009 5:24 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Hát igen, rem mielőbb megleszek már vele.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|