http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Queen Seon Deok [Hungarian Subs] (47 of 62)

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RiamaraOffline
Total posts: 105
PostPosted: Sat Oct 31, 2009 5:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi az új részért! Itt aztán nagyon elkél a magyar felirat.

Back to top
View user's profile 
neidraOffline
Total posts: 12
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 7:49 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi az új részt! Smile Már alig vártam a magyar fordítást hozzá. Örök hála és kitartást a továbbiakhoz. Big Smile
Back to top
View user's profile 
RWOffline

Total posts: 5
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 5:02 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszönet a részekért!
Back to top
View user's profile 
ilus1Offline
Total posts: 146
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 6:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon köszönöm a következő részt! Nagyon gyors és ügyes vagy! clapping
Back to top
View user's profile 
bumcibogyóOffline

Total posts: 112
PostPosted: Wed Nov 04, 2009 8:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ebben a részben a fő téma Mishil lelkivilága, Crazy és hogy hogy mennek végbe benne a folyamatok. Végig kísérhetjük, mi történik a fejében.
Miközben Sejong és Seolwon Argue Kiderül, hogy ki az a sárkány, és miért ébredt fel. pale

QSD.E42.091013.HDTV.X264.450p-HAN.srt
 Description:

Download
 Filename:  QSD.E42.091013.HDTV.X264.450p-HAN.srt
 Filesize:  53.71 KB
 Downloaded:  16 Time(s)

Queen.Seon.Duk.E42.KOR.091013.HDTV.XViD-Ental.srt
 Description:

Download
 Filename:  Queen.Seon.Duk.E42.KOR.091013.HDTV.XViD-Ental.srt
 Filesize:  53.53 KB
 Downloaded:  19 Time(s)

Last edited by bumcibogyó on Mon Nov 09, 2009 12:22 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile 
RWOffline

Total posts: 5
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 4:03 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi!
Back to top
View user's profile 
RiamaraOffline
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 1:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon élveztem ezt a részt, ezer köszönet a fordításért. Remekül mulattam rajta.
A Mishil-Bidam beszélgetés pedig különösen, hátborzongatóan jó volt így felirattal. Még egyszer köszi!
Back to top
View user's profile 
RiamaraOffline
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 1:37 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Apropó, láttátok már a 48. részt? Hihetetlenül hatásos lett. Azt hittem a napfogyatkozásos részt már nem lehet überelni, de most mégis sikerült túlszárnyalniuk.
Back to top
View user's profile 
bumcibogyóOffline

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 3:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Én már a 46 résznél is ezt gondoltam magamban, különösen a végén, el nem tudtam képzelni, hogy fognak kiszabadulni, és egy hétig kellett várni, már mindenféle megfordult a fejemben. Special az pont nem, ami végül a filmben szerepelt, de hát már megszokhattuk, hogy a forgatókönyv írók mindig a legváratlanabb fordulatokkal lepnek meg minket. Ez a 48. rész pedig, szegény Chunchut hogy utáltuk még pár résszel ezelőtt, itt meg... na nem lövöm le itt meg milyen, hátha még valaki nem látta.
Csak szegény Kim Nam Gilt sajnálom, aki kb egy hete leesett a lóról, és megsérült. Azt olvastam valahol, hogy próbálják az állapotához illeszteni a forgatókönyvet, és egypár akciójelenetet ezért töröltek. Sajnálom, mert bár lány vagyok, még nekem is emlékezetesek voltak a harcos jelenetei, mit pl. amikor a napfogyatkozáskor ki akart szabadulni, és a szökésével leleplezte magát, vagy az, amikor Munnóval harcoltak, de egy csomó ilyen jó harci jelenete volt. Sajnálnám, ha emiatt kimaradna, de ugyanakkor azt is, ha még jobban megsérülne esetleg egy ilyen jelenet felvétele során. Igen, nagyon izgalmas, ahogy közeledik az eredetileg eltervezett vége, az 50. rész. A plusz 12 részről annyit lehet tudni, hogy a legnagyobb titokban tartják a folytatást, csak annyit szivárogtattak ki, hogy a forgatókönyv nem fogja követni a történelmi eseményeket. Szerintem nem fogunk unatkozni, ahogy eddig sem.
Back to top
View user's profile 
RiamaraOffline
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 4:35 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

KNG miatt én is nagyon aggódtam, főleg amikor másodszor is meghosszabbították a kórházi kezelését. És tökéletesen megértem a harci jelenetei iránti csodálatodat, mert engem is minden alkalommal lenyűgöz, ahogy mozog. (az a legutóbbi kiszabadítós/kapus jelenet is nagyon pazar volt)

Az utóbbi néhány részben annyira felpörögtek az események, hogy megint az originált nézem, mivel képtelen vagyok kivárni az angol feliratot hozzá. Elképesztő ötletei vannak a forgatókönyvírónak, és olyan fordulatokat produkál, amire az ember álmában nem gondolna.
Back to top
View user's profile 
ilus1Offline
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:44 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszönöm a következő részt! cheers
Back to top
View user's profile 
bumcibogyóOffline

PostPosted: Mon Nov 09, 2009 4:19 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

A 43. részben . Chunchunak szebesülnie kell a tévedésével, és döntenie kell. Deokman és Mishil emberei pedig azt latolgatják, a Seju vajon hogy fogja megcsinálni. Érdekes végighalgatni, ki mit tippel. Aztán Deokman dönt, megteszi az első lépést. Vajon hogy sikerül neki?

QSD.E43.091019.HDTV.X264.450p-HAN.srt
 Description:

Download
 Filename:  QSD.E43.091019.HDTV.X264.450p-HAN.srt
 Filesize:  56.38 KB
 Downloaded:  44 Time(s)

Queen.Seon.Duk.E43.KOR.091019.HDTV.XviD-Ental.srt
 Description:

Download
 Filename:  Queen.Seon.Duk.E43.KOR.091019.HDTV.XviD-Ental.srt
 Filesize:  56.2 KB
 Downloaded:  38 Time(s)

Back to top
View user's profile 
aprilfiveOffline
Total posts: 114
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 4:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon köszönöm az újabb részt! Szerintem a WithS2 -nek lassan üldözési mániája lesz.
thumright
Back to top
View user's profile 
ilus1Offline
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 7:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon köszönöm a következő részt! clapping
Back to top
View user's profile 
RiamaraOffline
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 8:29 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi, köszi! Már meg is néztem.
Mishil most megint a félelmetes formáját hozta. Ugyanakkor nagyon szépek voltak a kibékülős jelenetek.
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Next
Jump to page:
Page 18 of 20
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum