Goto page Previous 1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Riamara Joined: 10 Mar 2009 Total posts: 105 Gender: Unknown |
Posted: Sat Oct 31, 2009 5:43 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Köszi az új részért! Itt aztán nagyon elkél a magyar felirat.
|
|
| Back to top |
|
 |
neidra Joined: 24 Feb 2008 Total posts: 12 Location: Hungary - Budapest Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
RW Joined: 02 Nov 2009 Total posts: 5 Gender: Unknown |
Posted: Mon Nov 02, 2009 5:02 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Köszönet a részekért!
|
|
| Back to top |
|
 |
ilus1 Joined: 04 Jul 2009 Total posts: 146 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
bumcibogyó Joined: 08 Jun 2009 Total posts: 112 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Wed Nov 04, 2009 8:55 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ebben a részben a fő téma Mishil lelkivilága, és hogy hogy mennek végbe benne a folyamatok. Végig kísérhetjük, mi történik a fejében.
Miközben Sejong és Seolwon Kiderül, hogy ki az a sárkány, és miért ébredt fel.
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
QSD.E42.091013.HDTV.X264.450p-HAN.srt |
| Filesize: |
53.71 KB |
| Downloaded: |
16 Time(s) |
|
 Download |
Queen.Seon.Duk.E42.KOR.091013.HDTV.XViD-Ental.srt |
53.53 KB |
19 Time(s) |
Last edited by bumcibogyó on Mon Nov 09, 2009 12:22 pm; edited 2 times in total
|
|
| Back to top |
|
 |
RW Joined: 02 Nov 2009 Total posts: 5 Gender: Unknown |
Posted: Thu Nov 05, 2009 4:03 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Köszi!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Nov 05, 2009 1:16 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Nagyon élveztem ezt a részt, ezer köszönet a fordításért. Remekül mulattam rajta.
A Mishil-Bidam beszélgetés pedig különösen, hátborzongatóan jó volt így felirattal. Még egyszer köszi!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Nov 05, 2009 1:37 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Apropó, láttátok már a 48. részt? Hihetetlenül hatásos lett. Azt hittem a napfogyatkozásos részt már nem lehet überelni, de most mégis sikerült túlszárnyalniuk.
|
|
| Back to top |
|
 |
bumcibogyó Joined: 08 Jun 2009 Total posts: 112 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Thu Nov 05, 2009 3:55 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Én már a 46 résznél is ezt gondoltam magamban, különösen a végén, el nem tudtam képzelni, hogy fognak kiszabadulni, és egy hétig kellett várni, már mindenféle megfordult a fejemben. Special az pont nem, ami végül a filmben szerepelt, de hát már megszokhattuk, hogy a forgatókönyv írók mindig a legváratlanabb fordulatokkal lepnek meg minket. Ez a 48. rész pedig, szegény Chunchut hogy utáltuk még pár résszel ezelőtt, itt meg... na nem lövöm le itt meg milyen, hátha még valaki nem látta.
Csak szegény Kim Nam Gilt sajnálom, aki kb egy hete leesett a lóról, és megsérült. Azt olvastam valahol, hogy próbálják az állapotához illeszteni a forgatókönyvet, és egypár akciójelenetet ezért töröltek. Sajnálom, mert bár lány vagyok, még nekem is emlékezetesek voltak a harcos jelenetei, mit pl. amikor a napfogyatkozáskor ki akart szabadulni, és a szökésével leleplezte magát, vagy az, amikor Munnóval harcoltak, de egy csomó ilyen jó harci jelenete volt. Sajnálnám, ha emiatt kimaradna, de ugyanakkor azt is, ha még jobban megsérülne esetleg egy ilyen jelenet felvétele során. Igen, nagyon izgalmas, ahogy közeledik az eredetileg eltervezett vége, az 50. rész. A plusz 12 részről annyit lehet tudni, hogy a legnagyobb titokban tartják a folytatást, csak annyit szivárogtattak ki, hogy a forgatókönyv nem fogja követni a történelmi eseményeket. Szerintem nem fogunk unatkozni, ahogy eddig sem.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Nov 05, 2009 4:35 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
KNG miatt én is nagyon aggódtam, főleg amikor másodszor is meghosszabbították a kórházi kezelését. És tökéletesen megértem a harci jelenetei iránti csodálatodat, mert engem is minden alkalommal lenyűgöz, ahogy mozog. (az a legutóbbi kiszabadítós/kapus jelenet is nagyon pazar volt)
Az utóbbi néhány részben annyira felpörögtek az események, hogy megint az originált nézem, mivel képtelen vagyok kivárni az angol feliratot hozzá. Elképesztő ötletei vannak a forgatókönyvírónak, és olyan fordulatokat produkál, amire az ember álmában nem gondolna.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Nov 09, 2009 4:19 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
A 43. részben . Chunchunak szebesülnie kell a tévedésével, és döntenie kell. Deokman és Mishil emberei pedig azt latolgatják, a Seju vajon hogy fogja megcsinálni. Érdekes végighalgatni, ki mit tippel. Aztán Deokman dönt, megteszi az első lépést. Vajon hogy sikerül neki?
|
 Download |
QSD.E43.091019.HDTV.X264.450p-HAN.srt |
56.38 KB |
44 Time(s) |
|
 Download |
Queen.Seon.Duk.E43.KOR.091019.HDTV.XviD-Ental.srt |
56.2 KB |
38 Time(s) |
|
|
| Back to top |
|
 |
aprilfive Joined: 18 Apr 2009 Total posts: 114 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Nov 09, 2009 8:29 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Köszi, köszi! Már meg is néztem.
Mishil most megint a félelmetes formáját hozta. Ugyanakkor nagyon szépek voltak a kibékülős jelenetek.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|