Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 15 matches

by setokoji
Sep 17th, '08, 09:39
Forum: Japanese Actors & Actresses
Topic: Miura Haruma
Replies: 1118
Views: 340760

yes i am assure of it, it is really him...
by setokoji
Sep 17th, '08, 06:14
Forum: Japanese Actors & Actresses
Topic: Miura Haruma
Replies: 1118
Views: 340760

you can add miura haruma as a fan, he has a friendster account. I'm a fan of his. He understands english so if u keep in contact with him he'll reply..
by setokoji
Aug 15th, '08, 15:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

hello... sape akt cni terer ekonomi, makro mikro sme tu.. aku pana bab nih,... tp aku de asgmt kne buat... dia can tanya pasal senario pengurangn subsidi bahan bakar. apa kesan nya ke atas pusiangan aliran barangan dan pendapatan.... pasal firma dan isi rumah tu sme.. hadeh,.. aku ni tak reti nak b...
by setokoji
Jul 21st, '08, 16:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

aku pn xtau smpi 3x aku post. Sbb ms aku submit reply die ckp ada line error la , apa la. So aku tekan la byk kali nk submit. Mintak memaaf la kepada sesapa yang terasa hati... Kesilapan yg tidak disengajakan.. Aku da tgk crite Maou..tp sbb pc aku ni pc lama so gmbr die cm tersekat2.. :cry: sedih bt...
by setokoji
Jul 20th, '08, 08:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

aku suka la ko anakmelayu! time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe
by setokoji
Jul 20th, '08, 08:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

aku suka la ko anakmelayu :lol time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe :salut:
by setokoji
Jul 20th, '08, 08:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

aku suka la ko anakmelayu :lol time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe :salut:
by setokoji
Jul 20th, '08, 08:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

aku suka la ko anakmelayu :lol time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe :salut:
by setokoji
Jul 19th, '08, 23:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

Azra, aku xnk masuk bidang politik, mcm2 hal, pening, nnt kne fitnah jer.. huhu.. Back to topic... Aku cukup xska bile orang asing wat filem anime->live action, kekadang dieorg rosakkan lg cite tu ada... eg: Final Fantasy the Spirit Within Tp aku akan ttp tgk movie tu, pastu baru la ley bg komen..
by setokoji
Jul 16th, '08, 03:05
Forum: Korean Culture & Entertainment
Topic: hero && yunho are gay? o.0
Replies: 28
Views: 19143

Well I confirm that they aren't gays. They are normal guys. I personally think the Yaoi fans are the ones who made this up, n the entertainers just play along with it. Anyway skinship among guys definitely sell popularity among Koreans.
by setokoji
Jul 15th, '08, 14:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

Perluilah saya mengingatkan kengkawan bahawa forum ini BUKAN diwujudkan untuk cite psl isu minyak dan politik... Sekian
by setokoji
Jul 11th, '08, 02:16
Forum: Korean Culture & Entertainment
Topic: hero && yunho are gay? o.0
Replies: 28
Views: 19143

they are not gay. IF u watched other vids u'll notice what kind of woman they want to marry, and IF u watch dangerous love NGs you'll find out they aren't gays.

and yes, they really r close toe each other.
by setokoji
Jul 10th, '08, 05:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 366533

sape tau cite baru DBSK belakon? aku half (malay+jap) tp da xreti ckp jepun da.. :P tau pun sket2 jer. Klw SuJu dtg nk wat concert mmg aku nk g, tp apakan daya duit tidak mencukupi, masa pun terhad.. so terpaksa la tggu dieorg dtg thn dpn :-( .. Anyway aku da lama jd member D-Addicts ni, tp mmg la s...
by setokoji
Apr 12th, '08, 22:28
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend
Replies: 702
Views: 223339

Oh I see..I didn't found the thread,s o i made one XD Thanks for the info! 15th..Then I'll have to suffer another week huh..
by setokoji
Apr 12th, '08, 22:18
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend
Replies: 702
Views: 223339

Zettai Kareshi

Are there anyone who's uploading Zettai Kareshi? Its suppoesed to be aired on April 8th. And pls pls pls any team fansub pls subbed this, i'm sure 100% there's ton of fans want it to be subbed. PLSSS can anyone tell me?