Search found 157 matches

by Gai-Jin
Aug 3rd, '10, 18:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

dah lama xjenguk thread ni.. dah agak sunyi kat sini.. utk Summer 2010, aku nak try >Hammer Session! >Joker Yurusarezaru Sosakan >Hotaru no Hikari Season 2 ni cuma random choices, xtau bagus ke tidak.. ada recommendation lain? Hotaru no Hikari aku xminat sgt 1st season, tp still OK ish.. lg pun nak...
by Gai-Jin
Jun 22nd, '10, 03:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

demam FB....
by Gai-Jin
Feb 5th, '10, 19:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

offer invitation untuk server jpopsuki.eu masih terbuka... sehingga 21Feb2010 shj...
ramai user international nak invitation ni... tapi rakyat malaysia mesti diutamakan dulu

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_55676_75.htm
by Gai-Jin
Jan 27th, '10, 11:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

@sajerla - bulan ni bulan january kan... atau bulan ni bulan penuh.. atau datang bulan...
by Gai-Jin
Jan 20th, '10, 11:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

announcement,,, Bagi peminat music Jpop ke Jrock ke Jtehno ke... website torrent Jpopsuki telah berpindah ke domain baru jpopsuki.eu hujung tahun lepas... registration telah ditutup untuk public bermula bulan ni dan hanya boleh join dengan invitation... disini saya ada 2-invitation.. sapa yang bermi...
by Gai-Jin
Jan 19th, '10, 10:02
Forum: Tech Discussion
Topic: JpopSuki (NO INVITE REQ ALLOWED)
Replies: 537
Views: 173505

here is the new domain.. its moved i think around october or november 2009... there is no need special invitation or what.. just click signup... all the username back at the old domain cant be used anymore.. so you need to signup a new username...
happy seeding
jpopsuki.eu
by Gai-Jin
Jan 6th, '10, 18:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

anakmelayu wrote:assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!
Cit
by Gai-Jin
Dec 29th, '09, 17:50
Forum: Other Japanese TV Shows
Topic: Music Station Super Live 2009
Replies: 23
Views: 14592

i want to download it but it will takes couple of days if my speed constantly at max speed..
by Gai-Jin
Dec 29th, '09, 17:14
Forum: Other Japanese TV Shows
Topic: Music Station Super Live 2009
Replies: 23
Views: 14592

30GB... thats huge...
by Gai-Jin
Dec 16th, '09, 17:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

cerita JIN best gak... boleh menangis kalau sapa yang tak tahan cerita sedih...
start tgk cerita ni sebab ada ayase haruka :wub: tapi terlayan la pulak jalan cerita
by Gai-Jin
Dec 11th, '09, 16:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

uit.. dah lama tak menjenguk kat sini...

season ni drama TOKYO dogs memang terbaik...

jgn tak tengok...
by Gai-Jin
Jul 30th, '09, 16:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

maybe Clubbox server bans Malaysia IP
by Gai-Jin
May 20th, '09, 11:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

alamak kakak2 sume da marah~ ya ya saya memang salah :-( maaf ye gadis 9w2whi btw, maximum download setakat nih adalah 100kbps. itu pun memang download gune IDM, xde gangguan torrent. kalau ade MegaUpload Premium, adakah download akan jadi 150kbps? soalan cepumas. Bergantung pada line internet ko y...
by Gai-Jin
Mar 26th, '09, 16:24
Forum: Japanese Culture & Entertainment
Topic: DRAGONBALL EVOLUTION (based on the Dragonball serie)
Replies: 56
Views: 14602

Failed it is... I hate hollywood..
by Gai-Jin
Mar 22nd, '09, 13:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

banyak cara nak selamat kan bumi ni,, contoh nye kurangkan penggunaan plastik, kertas, pin ke clip kertas ke, elektrik, air.. dll dalam kehidupan harian kita...
by Gai-Jin
Mar 15th, '09, 11:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Re: hihihi

salam sejahtera kepada korang semua. nak bertanya kepada sapa sapa yang tahu... saya nak download drama nih, TOMODACHI NO KOIBITO / FRIENDS LOVER tahun 1997 lakonan MASANOBU ANDO. saya cari dlam da takde drama ni. jadi kat mana lagi ye.. :goggle: cuba download kat kedai video.. tapi bukan nye semua...
by Gai-Jin
Mar 12th, '09, 13:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

korang kena tgk LOVE SHUFFLE.. aku recommend sgt crita ni.. jalan cerita memang best dan kelakar... ep1 tu menarik sikit la.. tapi lama2 makin menarik... dan makin kelakar..
by Gai-Jin
Mar 9th, '09, 15:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

confirm pasal tekanan bercinta... hahahahahahhaha
by Gai-Jin
Mar 5th, '09, 11:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

frashdi87 wrote:sape tau any torrent punye program yang boleh set mase download?
Kalau set berapa lama upload boleh laaa.. Utorent, bitcomet boleh
Tapi untuk start torrent schedule tu takde kot...
by Gai-Jin
Mar 5th, '09, 11:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

nasi_tambah1 wrote:Apakabar orang Malaysia kat sana!
ramai batuk, selsema, dan demam sebab hujan turun tidak menentu
by Gai-Jin
Feb 11th, '09, 14:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Mei-chan no Shitsuji ep01 (704x396 DivX6.xx) dgn Mei-chan no Shitsuji ep01 (1280x720 DivX6.xx) 704x396 dan 1280x720 itu adalah size video.. quality size.. ... lebih kurang mcm size gambar laa gambar laa... lagi besar lagi nampak cantik dipandang.. lagi besar byte nye lagi besar memory untuk running...
by Gai-Jin
Feb 10th, '09, 14:32
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

guys recommend new j dorama.. onegai try tgk SHUFFLE.. (pasal 4 pasangan tukar pasangan antara satu sama lain)agak kelakar dan menarik... tapi softsub je laaa Mei-chan no Shitsuji (pasal anak org kaya dan buttler) kelakar... Kami no Shizuku(pasal wine) yang lain tak tgk lagi... frashdi87--<---- tri...
by Gai-Jin
Feb 6th, '09, 13:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

farha wrote:
lagi senang kalau ader perjumpaan ramai2 terus. ni dah tahun 2009, takde org nak wat gathering ker. :mrgreen:
apa kata ko handle...
by Gai-Jin
Feb 1st, '09, 06:51
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

fleur_cherie wrote: ade ke drama malaysia yg bes??(sowi, aku x tgk cter melayu..)
kalo ade yg gler2 bes...
aku bley tlg sub..
huhu~~
takyah sub laaa... skrang ni memang dah ada sub English....
by Gai-Jin
Jan 29th, '09, 14:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Tahniah untuk page ke 100 versi ke-2

iekan78 kenal supplier drama ke? buat je business kat sini.. guna cara pos.. jgn la guna face2face

Boleh la bagi harga kawan2 kat dlm threat ni... tinggi jugak demand set drama ni..

translation set drama tu ok ke..
by Gai-Jin
Jan 27th, '09, 14:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Code Blue SP subbed dah keluar.... :cheers: :cheers:
series pun tgk sampai episode 5.. takde masa nak tgk...
[/spoiler]
by Gai-Jin
Jan 11th, '09, 09:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

2008's Top Domestic Movies at Japanese Box Office... 1 Ponyo on the Cliff by the Sea Y15.4 billion US$165 million 2 Hana Yori Dango Final Y7.75 billion US$83.5 million 3 Yōgisha X no Kenshin Y5.0 billion US$54 million 4 Pocket Monsters Diamond & Pearl: Giratina to Sora no Hanataba Shaymin Y4.8 billi...
by Gai-Jin
Jan 8th, '09, 11:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Aku tgk gak sikit2 Boys Over Flower......mcm tak sebest Meteor Garden laa :blink Jerry gak yg best....walo siket kaku :wub: kita mesti tgk yang ori.. tak best la kalau tgk oreo... drama musim bunga dah start ke? musim salji satu drama pun tak tgk... Gaya org kaya kat jepun lagi nampak menyerlah... 8)
by Gai-Jin
Jan 6th, '09, 17:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

salah.... drama malaysia ade 1 (kalo x silap aku la)... tp bahse mandarin la... sbb x ramai yg minat malaysia made, so ramai dr kite yg x taw... aku pun baru tau bulan lepas... tajok citer tu sky... penah tayang kat 8tv taun 2007 kalo x caye klik link ni... http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_...
by Gai-Jin
Jan 6th, '09, 11:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

urm.. aku xtau r post aku nh dibenarkn k x dlm forum nh.. tp try j r... mntk maap awl2 kalo x buley post ek.. korg yg salu lpk kt cn, sure byk dnld cter2 dr cn kn??? aku ske dnld2 nh... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA kat sini banyak gile drama+tv show... taiwan ada china ada korea ada singapura ad...
by Gai-Jin
Jan 6th, '09, 10:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Hanadan FInal dah kuar... kat website SARS...

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Bagi siapa blm tgk boleh la download.... kalau sapa dah tgk mcm aku ni.. download la jugak size 1.4GB.. aku akan seed untuk korang sampai hujung minggu....
by Gai-Jin
Dec 31st, '08, 11:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Plaza Kotaraya byk kedai ada.. semua asia drama ke movie ke ada kat situ... Kalau CD dan concert agak limited sikit kat situ.. kalau nak kena beli online je la... Kalau nak buku ke magazine ke kat Kinokuniya
by Gai-Jin
Dec 27th, '08, 05:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

MERRY CHRISTMAS and HAPPY NEW YEAR
by Gai-Jin
Nov 29th, '08, 17:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Hi semue.. tak nak buat gathering ke... bulan 12 ni kan banyak cuti umum....
by Gai-Jin
Nov 12th, '08, 11:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Live-Action Dragonball Pushed Up to April 8

http://movies.ign.com/articles/928/928540p1.html
by Gai-Jin
Nov 12th, '08, 10:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

frashdi87 wrote:cm bes je bnyi nye..hopefully bln 12 kang still ade lg kt wyg...nk tgk gk..
bulan 12 takyah tgk kat wayang.. DVD dah kuar
by Gai-Jin
Nov 10th, '08, 10:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

9w2whi wrote:
p/s: termasuklah kome ^_____^
9w2whi<--- orang Perak tengah ni....
by Gai-Jin
Nov 8th, '08, 13:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Baru jer lepas tgk Hana Yori Dango Final... Jalan cerita yang menarik ending pun menarik... puas hati.. Lagu dlm movie Aiko - KissHug Arasahi - One love.. :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: untuk J-Movie :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: Harap lagi banyak J-Movie masuk kat Malaysia + cepat...
by Gai-Jin
Oct 4th, '08, 10:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

drpd dulu aku punya 150kb/s tapi semenjang bulan lepas je download rate turun jadi 30kb/s... ni yang bengang gile.. nak download drama pun makan berhari2.. cibai betul streamyx ni...
by Gai-Jin
Oct 3rd, '08, 15:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

hi & assalamualaikum.. aku percaya kt sini ramai yg dah tgk movie 'death note' (live action). aku ni 'ketinggalan keretapi' sket, so nk tanya lah.. dlm sebulan lepas, aku ada tgk movie 'death note' ni kt 8tv (klu xsilap). tp cerita tu tgantung, dimana L masih lg xsolve kes kira tu. antara scene ter...
by Gai-Jin
Oct 3rd, '08, 14:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Korang tak menghadapi masalah ke masa download guna torrent.. aku punya dah 2minggu speed maksimum pun 30kb/s.. connection ngan user pun tak lebih 30... mcm haram speed. direct download pun tak dapat maximum speed...
by Gai-Jin
Sep 20th, '08, 05:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

neokenzo wrote:Aku ada sub utk dvdrip dari Cowry, same ke ngan raw yang ko ada?
aku punya raw split 2 files.. kalau sama boleh la bagi
by Gai-Jin
Sep 19th, '08, 11:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Kurosagi The movie dah dpt download tapi raw je... kalau neokenzo ada link sub nye ok gak..
Hana Yori Dango je tak dapat lagi ni
by Gai-Jin
Sep 18th, '08, 10:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

anakmelayu wrote:31 org dlm list anwar...hopefully pak lah taklah buat hura-hara cam Samak kat thailand, ataupun guna ISA sumbat MP tuh dlm penjara ... btw minyak skang setong rm92 :whistling:
USD92 laa.. kalau RM92 rugi la petronas..
BTW sapa tau mana nak dapat Kurosagi The Movie dan Hana Yori Dango Movie?
by Gai-Jin
Sep 2nd, '08, 11:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

azra wrote:anakmelayu~~ sesekali tu, pegi laa buke kat rumah bakal mentue 8) :mrgreen:
Tunjuk je skill makan....
by Gai-Jin
Sep 1st, '08, 03:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Selamat Menjalani Ibdah Puasa

Bila nak buat gathering berbuka puasa bersama-sama????
by Gai-Jin
Aug 20th, '08, 13:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Ayat menarik DEBAT Ke-2

"Persetubuhan itu telah diluluskan"

:scratch: :scratch: :scratch:
:w00t: :w00t: :w00t:
by Gai-Jin
Aug 15th, '08, 17:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Bila harga bahan api naik semua harga akan naik... kecuali satu je tak naik.. GAJI... bonus tahun ni ramai yang tak dapat laaa... kalau dapat pun ciput jee
by Gai-Jin
Aug 14th, '08, 11:08
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

hello... sape akt cni terer ekonomi, makro mikro sme tu.. aku pana bab nih,... tp aku de asgmt kne buat... dia can tanya pasal senario pengurangn subsidi bahan bakar. apa kesan nya ke atas pusiangan aliran barangan dan pendapatan.... pasal firma dan isi rumah tu sme.. hadeh,.. aku ni tak reti nak b...
by Gai-Jin
Aug 10th, '08, 16:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

frashdi87 wrote:@hikki2me
drama jepun baru2: code blue, monster parent, shibatora, taiyou to umi no kyoshitsu, lotto 6..., yasuko to kenji...hmm..ape lagi aa cite yang aq tengok...lupe dah..
banyak jdorama ko tgk... dorama mana yang best, mana yang kelakar, mana yang sedih.. mana yang boleh dibuat untuk tido..
by Gai-Jin
Jul 19th, '08, 23:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

http://sankei.jp.msn.com/photos/entertainments/entertainers/080719/tnr0807190804001-p1.jpg Poster Dragon Ball Live Action Movie Release Date 13/03/2009 Japan/Taiwan 08/04/2009 USA Malaysia :scratch: :scratch: :scratch: Director - James Wong (Final Destination, X-Files television series, The One) Pr...
by Gai-Jin
Jul 19th, '08, 06:04
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Code blue crita yg agak serius... melibatkan nyawa ni... byk guna term medical.... saya pun tak paham apa yang diorang cakap...
by Gai-Jin
Jul 17th, '08, 09:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

takde drama kelakar tahap gelak sampai pecah perut....
by Gai-Jin
Jul 17th, '08, 01:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Musim Autumn ni takde drama yang best ke.. musim summer ni agak membosankan
by Gai-Jin
Jul 15th, '08, 14:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

bengong apa Shabery tu... dia jawab soalan dengan mengutuk personal Anwar dan memuja Kerajaan.. jawapan semua takde fakta dan isi yang kukuh... dia banyak guna ayat berbunga......fakta pun diulang2 berkali2.. seperti rakyat tak tau pasal fakta tu... dia banyak mengukit cerita lama2.. beza dulu dan s...
by Gai-Jin
Jul 14th, '08, 14:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Tahun ni agak meriah dari tahun lepas... yang pakai yukata pun makin ramai.... Japanese yang datang pun makin ramai... Event sama saja... perfomance dance 3 kali pusingan 7.15 8.00 8.45.. setiap pusingan ada 4 jenis dance.. Tapi tahun ni lain dan menarik sikit.. pertama kali Menteri Besar Selangor T...
by Gai-Jin
Jul 14th, '08, 14:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Image
Image
by Gai-Jin
Jul 14th, '08, 13:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

frashdi87 wrote:yeah..nice one..
nak tengok gak..
ramai pakai kimono x pegi?
xde sapa yang pakai kimono kat situ... diorang pakai yukata...
by Gai-Jin
Jul 13th, '08, 17:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Saya gi...... tak sempat nak transfer ke PC dan convert lagi... nak tido pagi nanti nak gi keje.... ptg nanti saya cerita dan upload gambar.
by Gai-Jin
Jul 12th, '08, 06:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

littlemafia :nak ben bitorent ke.....alahai janganle......kalu ben bitorent ...uttorent pun kene ben jugak ke??...hishh diorang nie mafia betulllahhhh :crazy: ...harap2 jgnlah dishut downkan.... :-( 3,4 hari lepas utorrent aku lembab giler. still jalan tp tlampau slow (lebih kurang 10kbs). ada apa2...
by Gai-Jin
Jul 12th, '08, 05:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

frashdi87 wrote:eh..hari ni laaa bon odori tu kan?
how was it?
Petang ni....
Jumpa di sana nyeee.....
by Gai-Jin
Jul 9th, '08, 16:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Japan Festival BON-ODORI 2008
Tempat: Stadium Matsushita Shah Alam
Tarikh:12/07/2008
Masa: 1700-2200


Mari kita memeriahkan acara yang meriah dengan orang nye...
by Gai-Jin
Jul 9th, '08, 16:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Tak sempat nak tgk drama.... ada 10episode dah download tapi tak berkesempatan nak tgk ...
by Gai-Jin
Jul 9th, '08, 16:11
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

@akukawai Malaysia D-Addicts Community ni Yokozo...


Guna Bitcomet... register jadi member kalau nak lagi laju........
by Gai-Jin
Jun 19th, '08, 13:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

kat jpopsuki...
by Gai-Jin
Jun 18th, '08, 14:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

rikochan wrote:di mane aku boleh dapt mp3 lagu lagu jpop....... :goggle:
kat oricon chart.....
by Gai-Jin
Jun 12th, '08, 10:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Semue tu temp solution je. Baik gi jumpe doktor. Kadang2 sakit tu symptom tu bende lain. Kalau ade lubang dalam, gigit la cengkit ke, kulit kayu manis ke, tak jadi papenye. Kene korek and tampal gak. dah dia kata malas gi klenet..... aku boleh tolong gigi tu tercabut dengan sendiri nya.... tak yah ...
by Gai-Jin
Jun 12th, '08, 10:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

hai korang!! sy nk ty ckit la... camne nk downlod citer dlm website ni. sy dh try tp lme sgt kne tggu.. camne nk wat ye??help me... :cry: 1. Format PC tu dulu.... 2. Install software yang perlu untuk download dan tgk video saja... game ke apa ke jgn intall... kalau nak install kat PC lain... 3. sub...
by Gai-Jin
Jun 11th, '08, 10:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

:offtopic: tumpang lalu yerk. aku kuar tajuk jap. aku sakit gigi dah masuk 2 hari. sape2 tau ubat yang best selain jumpe doktor. aku takot nak jumpa doktor la. sekian.. :cry: nama ubat " IBUPROFEN 200mg" tanya kat farmasi yang berhampiran dengan anda... harga mahal gak la.. tapi lepas makan gerenti...
by Gai-Jin
May 31st, '08, 19:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Try this for veoh unblocking... i dunno jdk ke tak... dont ask for further info coz i dont know but you can always try... anyway, mende nie ade limit.... only 3Gb.... good luck... CNIE This is one of the reasons why most of the download provider banning malaysia IP... you all should overlook this m...
by Gai-Jin
May 31st, '08, 13:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Veoh blok a lot of countries.. almost 44 countries now... alasan dia sbb low concentration of user and they want to concentrate kat high concentration of user ie USA kot.... Luckily I'm not depended on Veoh... so x de la terasa sgt but u can still watch embed video from veoh but I doubt tht this wi...
by Gai-Jin
May 31st, '08, 13:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

@guys.. as aku ni outdated sket psl drama2 ni.. bleh tak u all please listkn kdo and jdo best drama-drama of da year 2008.. hehehe tenkiuu..in advance.. Banyak tu ... Season ni banyak gak cite best. Tp kalau untuk sepanjang tahun ni 1. Utahime 2. CHANGE* 3. Zettai Kareshi* 4. Last Friends* 5. Bara ...
by Gai-Jin
May 31st, '08, 12:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

Ada soalan.... Kenapa Veoh tidak lagi dibenarkan di Malaysia? Saya cuba masuk Veoh dan dapat mesej, 'Malaysia Blocked'. Ada sapa2 yang dapat masalah yg sama? Banyak website direct download Malaysia kena banned.... ini semua punca dari malaysia gak... semua nya buat mass download , cuba la beretika ...
by Gai-Jin
May 28th, '08, 10:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

ninee wrote: ayaka ,aoyama thelma,angela aki, melody, utada n siti nurhaliza opps!! ....they are great!
nama tu takleh cerita kat sini yeee..... waruikatta na..
by Gai-Jin
May 17th, '08, 18:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375685

ailahai wrote:
frashdi87 wrote:dekat2 dengan lombong emas zaman jepun dulu...hahaha
kan naadianaa...dulu banyak askar jepun mati kat area2 tu..haha

orait la tu... leh la blajar speaking jepun dari diorang... xyah nak pi jauh2 kat jepun... kat situ pun boleh belajar... hehehe..... amacam?
boleh belajar swordmanship sekali....