Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 8 matches

by XHahnX
Apr 26th, '08, 14:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

i think cite korea ade its own characteristics laa... alaaa... macam bollywood and lari lari kat padang tuuu... tapi personally la kan... aku tak sanggup lagi la nak tengok kdrama yang dramatic sangat tu.. yang banyak mati/sakit tu... tak sanggup aku. yang kelakar cam my lovely samsoon tu, aku layan...
by XHahnX
Apr 26th, '08, 09:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

hopefully the filler won't drag too much, eh?
bleh skip la, if it's only filler.

... tapi nanti rindu plak nak tengok.
-___-;;;;
nell masih ade ke lepas las noches?
gerenti aku rindu kat dier klo dier takde. :(
by XHahnX
Apr 25th, '08, 18:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

sounds interesting la..
OA tu.
i wanna watch!
i wanna watch ~~ XD
by XHahnX
Apr 25th, '08, 09:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

citer mesia yang mane tu, naadiana? hehe. nak jugak aku tengok.
by XHahnX
Apr 25th, '08, 08:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

it's about a little girl (bom) who accidentally contracted HIV in a blood transfusion (i THINK it was a blood transfusion) and the mother brought her up to be a very bright lil girl. bom is very cute!!! XD the whole series centers around the society's reaction to HIV and people's misconception regar...
by XHahnX
Apr 25th, '08, 07:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

aku recommend Thank You!!! XD drama comeback jang hyuk tuuu~ best la... very different from all the kdrama out there. even mak aku pon ske citer tu. hehehe. Kekkaishi tu... aku tengok halfway je... cause bagi aku, citer Kekkaishi tu all the way the same je. hantu je lain. isi tersirat tak banyak la....
by XHahnX
Apr 24th, '08, 19:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

D-Grayman seronok ke?
nak tengok... tapi tak tau seronok ke tak...
by XHahnX
Apr 24th, '08, 10:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2198
Views: 365951

hi everyone..

i'm new here.
taklah baru sangat...
browse2 kat d-addicts dah lame..
tapi.. main post post ni, tu yang baru.

@frashdi87: the same frashdi kat tls, eh?