Search found 35 matches

by fleur_cherie
Jul 27th, '10, 13:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

lme x jeng0k...
da lme x dl drama...
pe ek drama2 bes?
kak farha, akk pg tgk BEAST k aritu?
saye p0n pg~
dpt tgk d00j00n dgn dekatnye..
hahaha~
btw, kak farha, saye ma0 dtg umah akk...
ma0 amek Family 0uting bleh x?
akk bz sgt k?
by fleur_cherie
Jan 25th, '10, 06:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

da lme x usha sini....
wp0n da lme abes citer u're beautiful,tp stil giler ag...
mmg besh...
ade org siap wat petition nak suwo wat u're beautiful 2 plak ag tuh..
huhu~
by fleur_cherie
Oct 1st, '09, 15:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

kak farha sabtu nh cam x dapat je... nk g jln raye umah kwn...
kalo saye dtg ujung minggu 2-3 mggu agi leh x?? k bz??
by fleur_cherie
Oct 1st, '09, 10:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

slamat ari raye sume... da lame x jengok2 forum nh.. lapt0p bru pas format,so dah x igt sgt rutin harian biler bukak intenet... skarang nh tgh lyn lagu suju-m...super girl.. kiut gak MV die... pasal jaebum kua 2pm tu, aku pon sedey sgt.... suke grup 2pm... diorg klaka gler2,.... tu je kowt bebelan k...
by fleur_cherie
Aug 3rd, '09, 16:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

waaa....
korang da pnah makan kt restoran korea k???
aku teringin nak mkn daging bakar2 tu r..
tapi x tau mane tempat yg bes2...
ade cadangan x???
by fleur_cherie
Jun 14th, '09, 05:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

da lame x membace kat cn..
huhu..
bz study r skrg...
dga citer cinderella man bes..
yeke??
biler r mase nk tgk citer2 nh...
btw, dlu kn ade kecoh2 psl sub utk stars lover..
da settle ke bende2 tu???
by fleur_cherie
Apr 12th, '09, 03:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

huhuhu~~ da lame aku x jenguk2 tpt nh... aku nye laptop ade prob... user yg aku gune b4 nh ilang.. abes sumer brg2 dlm my document aku x bley nk bukak.. ade member aku suro aku anta kt cyber security kt mines.. tapi ntah ble aku nk pegi mines tu... BOF aku da abes donlod,.. tp disebabkn ep 20 n 21 d...
by fleur_cherie
Mar 20th, '09, 07:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

emykina & fleur - aku pun nak tutup lampu gak. tp kipas, computer & TV tak perlu kot. :mrgreen: Fleur - ni sempana nak sambut Earth Day, so dia org buat kempen 60 Earth Hour yg kena tutup lampu selama 1 jam pada 28 March 2009 8.30 malam - 9.30 malam. owh.. ok2.... thanx bagitau... aku nih psl isu2 ...
by fleur_cherie
Mar 17th, '09, 17:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

frashdi87 wrote: ade drama die...tapi xbes sgt aa drama kindaichi...agak boring...
x bes k???
aku tringin nak tgk matsu jun....
bbaloi x kalo aku beli???
by fleur_cherie
Mar 17th, '09, 09:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

hafizadam x slap aku ade... yg kes magic tu, ala2 movie... aku pnah jumpe dvd de kat KL.... tp aku x sempat nak beli... waktu tu nak cepat.. sekarang lak, bz ngan exam... malas nk pg Kl... emykina 60 earth hour?? pe tu?? sorry ar.. aku duduk kat hostel,... x bace paper... pe citer?? nape kene tutup...
by fleur_cherie
Mar 17th, '09, 00:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

azra n hafizadam ok2.. nnt aku try usha2 citer tu... aku pn pnah tgk world within je... more to luv story r... tp aku suke... cute r hyun bin n hye kyo dlm tu.. cam couple yg real je.... btw, ade org pnah tgk cite penyiasat kindaichi @ kindaichi shonen no jikenbo yg matsumoto jun blakon x??yg versi...
by fleur_cherie
Mar 15th, '09, 07:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

try tengok On Air, ok r utk nmpak gambaran rakaman drama Korea.. haha, kalo tengok terus dari komputer memang tak perlu la nak encode.. tapi encik iekan nih nak tengok dari PSP beliau kalo travel.. maklumlah org kaye.. hehe owh.. on air ek?? org kate cyer tu bosan.. nanti aku usha2 ek.. tgah tgk bl...
by fleur_cherie
Mar 14th, '09, 14:42
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

lagi satu..
aku nk tanye..
apesal nak gune encoder2 nih??
aku x paham arr..
aku tengok drama cam bese je...
gune GOM player..
pastu da bley tengok....
sorry r..
aku nih timer je...
aku x pnah tau ape keje2 encoder...
by fleur_cherie
Mar 14th, '09, 14:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

Manager pade pelakon pompuan BOF yg bunoh diri tu dah dedahkan kenape dia bunoh diri :roll Rope2 nye, dia kene pukol n kene pakse tido ngan PD :glare: Tak tau la PD yg mane satu, tapi menurot laporan PD tu ade kat Jepon now nie...so diorg rase bukan PD BOF laa :-) ...lagi pon kejadian tu setahn lps...
by fleur_cherie
Mar 9th, '09, 11:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

pompuan yg bunuh diri nh yg mane 1 ek??
aku ade tgk gmba die, tp x dpt cam die dlm BOF tu...
tp aku tgk, cun gak r...
npe r bunuh diri..
cter BOF tu tga nek gle2 skrg..
by fleur_cherie
Feb 11th, '09, 04:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

iekan78 wrote:korang,

n then ade yg mcm nih.....
Mei-chan no Shitsuji ep01 (704x396 DivX6.xx) dgn
Mei-chan no Shitsuji ep01 (1280x720 DivX6.xx)
apa perbezaan 2 benda nih????
tu saizskrin video....
biasenye..
lg besar saiz skrin video, lg besar saiz/berat video tu...
tu je bezenye...
by fleur_cherie
Feb 5th, '09, 08:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

k farha: thanx a lot... huhu~~ mmg bes r k farha nh~~ arigatou~~
by fleur_cherie
Feb 1st, '09, 15:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

Gai-Jin wrote: takyah sub laaa... skrang ni memang dah ada sub English....
kalo letak kt internet, gune sub tv tu, x ke mcm menyalahi copyright k??
nnt x psl2 kene saman plak...
by fleur_cherie
Jan 31st, '09, 16:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

hafizadam wrote: satu je yg pelik..
D-Addicts nih site Drama Asia kan..
pesal Drama Malaysia takde r?
wakaka
ade ke drama malaysia yg bes??(sowi, aku x tgk cter melayu..)
kalo ade yg gler2 bes...
aku bley tlg sub..
huhu~~
by fleur_cherie
Jan 30th, '09, 01:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

huhu~~ aku pon nak join kt pg 200 nnt... btw, aku nk tny... ade x sape2 kt cn yg donlod sitcom NONSTOP 4?? aku bmnt r ngn cter tu... and sape2 ade x sitcom UNSTOPPABLE HIGHKICK??? aku tga crk bnd2 nh r... setaw aku, citer nonstop ni memang 'lambat stop'... mksd aku, episod die belambak gile sampai ...
by fleur_cherie
Jan 29th, '09, 13:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

kak farha - tape~~ nnt tgk sape lak yg rasmi pg 200..
huhu~~

urm, kak farha, nk pinjam east of eden gk, ley??
tga crk org yg ade cter tu gk nh..
huhu~~
sgan r plak..
by fleur_cherie
Jan 28th, '09, 17:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

huhu~~
aku pon nak join kt pg 200 nnt...

btw, aku nk tny...
ade x sape2 kt cn yg donlod sitcom NONSTOP 4??
aku bmnt r ngn cter tu...
and sape2 ade x sitcom UNSTOPPABLE HIGHKICK???
aku tga crk bnd2 nh r...
by fleur_cherie
Jan 28th, '09, 16:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

huhu~~
tahniah gak~~
aku pun nk semak dlm pg nh~~
:mrgreen:
by fleur_cherie
Jan 28th, '09, 15:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

fleur_cherie ~~ Stars Lovers takde softsub......ko boleh tgk kat viiki je....tapi ade segroup org yg sedang usehekan utk keluarkan sub viiki tu utk kite sume donlod 8) aku tau.. ari tu aku ade usha2 group yg nk sediekan softsub tu, hope2 dorg bjaye... tgk kt viiki?? aku bknny xmo tgk online, tapi, ...
by fleur_cherie
Jan 28th, '09, 12:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

iekan aku nak!!! aku mmg nak sgt crk org yg nak jual2 drama nh.. x pon, trade drama or pinjam2kan drama... aku bkn ny mls nk donlod drama2 nh.. juz aku ny internet ade download limit ... so, susah sket r... bayangkn, 1 drama je dah 10GB.. download limit aku plak x sampai 10GB.. camner aku nak donlo...
by fleur_cherie
Jan 26th, '09, 16:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

GONG XI FA CAI~~ huhu~~ nk tanye sket.. kpd sesape yg da tgk,citer maou tu bes x?? xtau r nak tgk ke x... btw, ade sp2 lyn bloody monday x?? bes x ek??? aku nh suke citer yg simple2, tp layan anime giler2 gk r.. tapi aku paling malas nk layan citer yg lembab2 nh.. ingat nk donlod, takot x berbaloi p...
by fleur_cherie
Jan 17th, '09, 19:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

farha ~~ Aku ingatkan aku sorang je ade masalah bace post fleur_cherie....rope2 nye ko pon.... :lol huhu~~ sori r.. aku salu gune bahase nh kalo msj ngn sape2... aku cube proper sket nnt... btw.. aku da try dah donlod dr torrent yg byk seeders n peers.. kwn aku pna ajar psl bnd2 tu... tp torrent ak...
by fleur_cherie
Jan 16th, '09, 20:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

urm... korang taw x mane2 website yg kasik link direct download untuk drama2 asia? try r kt silentregrets.com... byk r cte2 kt c2.... cter boys over flower tu br ep 4 j... myb kua kt kbs world nnt.. lgpn ranking kt korea tggi... dah lbey 20%.. aku tga tensi nh.. kbs band bdk2 sm enterainment dr wat...
by fleur_cherie
Jan 15th, '09, 18:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

huhu~~
yup..
bes gk r boys over flower..
klaka gk r..
yg jdk domyouji dlm cter tu, mcm rame gle r pmnat skrg..
hope cter nh bes smpai k akhirny..
24 ep, bkn skt tu..
huhu~~
by fleur_cherie
Jan 12th, '09, 13:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

urm.. hi... aku nh bkn r bek or alim sgt.... tp jz rs gram tgk org islam kt palestin tu kne bunuh.. aku juz nk ajk je korg ramai2 join boikot yg msia buat.. bkny ape.. nk stopkn amerika tu j... aku tau, rame ckp, x de efek pn kalo boikot.. tp ckgu ekonomi aku ckp, amerika takut gk kalo sume org isla...
by fleur_cherie
Jan 7th, '09, 06:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

salam, sy bdk baru juga.. tapi kalau awk baik2 berforum ngan ahli dlm ni, berta'aruf pelbagai seikhlas hati, news & perubahan sama dikongsi, nanti2 takpayah beli drama lagi, barter ke buat party- dvd drama ke ngan ahli lama/baru kat sini... drama kt sini pon dunload free, sub buat rela hati, mmg di...
by fleur_cherie
Jan 6th, '09, 12:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

kat sini banyak gile drama+tv show... taiwan ada china ada korea ada singapura ada jepun ada malaysia takde.. so kalau nak apa kena la tanya personal.. kalau nak tau sapa minat apa.. rajin2 la baca dari awal threat... kalau nak rajin lagi download la sendiri.... kalau internet slow, upgrade la spee...
by fleur_cherie
Jan 5th, '09, 17:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

urm.. aku xtau r post aku nh dibenarkn k x dlm forum nh.. tp try j r... mntk maap awl2 kalo x buley post ek.. korg yg salu lpk kt cn, sure byk dnld cter2 dr cn kn??? aku ske dnld2 nh... subs de better r dr subs CD2 kt malaysia tercinte nh.. aku ade byk gk r bli cd ori drama2 nh, tapi... aku mmg x sk...
by fleur_cherie
Jan 4th, '09, 10:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

hi...
x de r org br..
tp silent reader j..
lokasi-n9...
ade prob sket..
cne ek nk cepatkn torrent ny dl speed?
da try mcm2..
portforward pn da try..
tp x dpt abeskn proses...
sy gn celcom bband..
bli modem kt sykt Telventure..
ade sp2 yg bley tlg x??
trimas..
btw..
sy nh korea-fanatic
drama n k-pop...
by fleur_cherie
Aug 16th, '08, 23:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375664

hi ayumi....
u love malaysia?
nice to hear..
anyway..
i don't think iljimae already in malaysia...
so i suggest u buy it online...
but i think there's no cd yet....
if u insist to wait for the cd, go to yesasia.com
that's all i can help