Search found 39 matches

by sizuka
Apr 25th, '10, 08:34
Forum: KDrama Discussions
Topic: Dramas you just couldn't finish
Replies: 182
Views: 75872

Goong... The Painter of the Wind... Thank you...

I don't think I will be able to finish it.. Hate it when there is so many scene they keep on talking... talking.. and talking without so many action on it.. :crazy:
by sizuka
Jan 29th, '09, 12:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

konbanwa minna san...

orang baru nak tumpang lalu jap...
aisehhh... camana aku boleh missed lak dgn page 100 ni... :O
by sizuka
Oct 23rd, '08, 00:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Quadrono wrote:Phew! Nasib baik belum terlambat! :D

HAPPY BIRTHDAY, SIZUKA! :party: :party: :party: :heart:

Many happy returns of the day!!!

thank you very much... tak sangka ada orang nak wish besday sampai kat sini... :wub:
by sizuka
Jul 21st, '08, 02:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

setokoji wrote:aku suka la ko anakmelayu! time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe
wah... wah... tau ler minat dgn anakmelayu... tapi tak yah ler post sampai 4 kali nak kasi tau dia.. hehe gurau je..
minat sikit2 dah la ye.. nanti marah lak Miss Q kita.. :P
by sizuka
Jul 21st, '08, 02:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Code Blue best... Skrg JDrama pe lg best? :alcoholic: Yeke Code Blue best? Dh dld but x tgk lgk.. nnt tgk arr... For spring season, personal fav would be Last Friends, Change, Zettai Kareshi [mada mada] and the underrated ROOKIES.... For summer season plk, still tgh men'survey' so far xde lgk... Th...
by sizuka
Jun 27th, '08, 06:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Aku rase la kan, tak lame lg mesti thread sub Iljimae kene lock :P Ramai yg buat bising gare2 sub lmbt kuor.....tapi kalo cepat sgt kuorkan sub, asyik salah la pulak mcm yg terjadi kat sub ep 3 n 4 :-) Tapi sub On Air pon actually banyak error....seksa nak encode :glare: Aku rase ramai yg anxious s...
by sizuka
Jun 15th, '08, 12:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

macam ada babak dari cerekarama la kat dalam ni... :rofl:

blur jap aku tadi ni dok memikirkan sapa plak dah cik H ni... nasib baik kejap je blurnya... :lol
by sizuka
Jun 12th, '08, 05:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Hepi besday untuk Miss Q :party:
by sizuka
Jun 4th, '08, 12:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

aku konpem lepas ni semua harga barang harian lain akan ikut naik... :crazy:
by sizuka
May 13th, '08, 16:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

naadianaa wrote:@sizuka

drama yg nie... ade member kate mcm best... tp x sure la plk...

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_59461.htm
aku tak tgk laa.. kak azra tau kot best atau tak.. tapi check rating citer macam rendah sangat je..
by sizuka
May 13th, '08, 16:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

naadianaa wrote:Akhirnye, ade gak org bukak citer pasal drama korea.... lame x dgr citer psl drama korea.... again aku nk tanye.. ade x sape2 yg tgk citer powerful opponent/rival? Berbaloi donlod x?
citer apa tu? citer baru ke citer lama? macam tak tgk lagi pun aku citer tu... :scratch:
by sizuka
May 13th, '08, 15:30
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

kdrama: ramai yg kata 3 dad 1 mom tu best dan kelakar.. orang kata je la... hehe sebab aku tak tengok lagi.. p/s apa kata tak payah ada orang quote dan balas balik lagi post orang tua gilak tu... cukup2 dah tu... lagi banyak korang dok layan dia, lagi syok dia datang buat kacau kat sini.. orang jeni...
by sizuka
May 13th, '08, 15:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

kalau tekan report blh ban org tuo gilo ni ke??? aku nk tekan la............... org tuo gilo lagi huduh dan sgt hina.....sori guys, aku sgt over!!!! menyampah dgn manusia laknat tu!!! tekan jangan tak tekan... apa orang tua tu dok merepek kat tempat drama asia ni...? dah tak de kerja ke apa dia tu....
by sizuka
May 13th, '08, 13:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

naadianaa wrote:
@sizuka,
download Rookies... jgn x download.... :P
tq diana...

dah start d/l Rookies.. sekali dgn Puzzle campur Osen.. wahh banyaknya drama season ni yg aku d/l.. mau berpinar mata nak layan semua sekali ni... :blink
by sizuka
May 11th, '08, 11:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

ada sesiapa dah start tengok Rookies tak?? worth to download ke tak?? banyak sangat la citer best season ni.. penat nak d/l semua sekali... :goggle:
by sizuka
May 2nd, '08, 13:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

naadianaa wrote:aiks.... rikochan pon org tloh gak.. :blink :blink .. ramai nye org kgku kat thread nie.... :lol :lol
nanti bleh wat mini gath kat tmerloh plak doh... :P
by sizuka
May 1st, '08, 11:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

aku nak download drama attention please. tapi ade satu episode je. mmg takde lg ke? kat mane lagi aku nak cari... :scratch: jawapannya kat www.veoh.com.. semua ada 11 episod dan aku rasa budak2 d-addicts juga la tu yang upload cerita tu kat sana.. :lol Attention Please subber dia upload kat jpopsuk...
by sizuka
Apr 29th, '08, 14:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

boris7 wrote:
ailahai wrote:-sorry la korang2 sume... aku nie masuk2 terus menyampuk... xde bagi salam ape... dah tue bese2 jadi silent reader jer. maap laa...

-good night! :faint:
selamat dalam......
selamat dalam utk korang jugak.. :lol
by sizuka
Apr 26th, '08, 00:32
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

tumpang lalu kejap. hehehe. aku jd silent reader. bg laluan kepada korang borak pasal japan series & anime (aku tak berapa minat sgt). baru ler sekarang ader nampak sizuka rajin post. kalau tidak silent reader gak. hehehe p/s: akan ku nantikan pg 100 tuh. hehehe... derang tgh syok citer topik yg ak...
by sizuka
Apr 25th, '08, 11:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

D-grayman memang ikut manga... diorang +lawak cikit... manga pasal kanda pun belum keluar lg... Bleach tgk dari awal memang best... tapi bab filler ni memang tak best... naruto dan bleach sama je laa vampire knight memang best , lebih kurang Trinity blood... special A pun best + kelakar... Persona ...
by sizuka
Apr 17th, '08, 10:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Re: halo

naadianaa wrote:
littlemafia wrote: p/s: kabel tepon kene curik lg.. ampeh.. yg last2 telekom tanam kabel dalam tanah.. [/color]
brape kali daaa kable tepon kene curik nie... rasenye ade dlm 3-4 kali dh org dgr dr lil'mafia... Sian....

aku cadangkan supaya mapiao kecik tukar gi ambik mana2 pakej internet wireless je laa..
by sizuka
Apr 12th, '08, 02:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

watashi mo...

ima wa "silent reader" dake desu... :P


aku pun dah tgk Ichi pound gospel tu.. biasanya aku tak minat dgn Kame tapi lepas tgk 1pound suka lak tgk dia bawak watak cam sengal tu... :lol
by sizuka
Mar 10th, '08, 14:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

anakmelayu wrote:
err betulkan penyataan anda- barisan alternatif (BA) menang kat s'gor dan gabungan parti komponen (PKR, PAS, DAP), dipimpin PKR as Tan Sri Dato’ Abdul Khalid Ibrahim = Setiausaha Agung PKR jadi MB.....cari fact dulu baru post
aik marah nampak??? :P
by sizuka
Mar 7th, '08, 12:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

aku masih kat dalam dilema esok nak pi pangkah sapa.... :scratch:
by sizuka
Feb 11th, '08, 13:23
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

@milleu n skachild

tengok la dog n wolf tu... tapi aku suka pun sebab drama tu boleh kata quite different sikit dari typical korean drama yg lain2 tu...
pastu dengan Junki yg begitu ensem dalam citer tu.... :wub:
by sizuka
Feb 10th, '08, 13:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

oohhhh.... skrg korang minat crita Hong Gil Dong... :O :O aku donlod lah gtu... dpt jugak nti aku menyampuk skit klau korang crita psl Hong Gil Dong.. haha... :lol :lol aku kelmarin dlu baru marathon tgk crita 9 ends 2 out... skrg ada lagi 4 crita dlm HD blum tgk... crita time of dog and wolf, the ...
by sizuka
Feb 9th, '08, 08:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

td tgk cite unstopable marriage .. wakakka.. klaka gile. balik kampung je la ble tgk astro.. gilbeak sambeak ilbeak. likeable or not best gak.. k iekan lyn gak kan? stopable tu kul brape tiap2 ari? ade ulangan tak? buku astro tak sampai lagi... lg satu, cite proposal yg yamapi blakon tu best tak? a...
by sizuka
Feb 4th, '08, 06:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

yayyy.... setelah sekian lama akhir lengkap jugak derang dah upload semua file Iryu 2 sekali dengan sub... boleh layan Iryu 2 plak... :cheers:


lepas ni tunggu SP dorama lak.. nak layan Okada... rating SP ni macam bagus... :w00t:
by sizuka
Feb 4th, '08, 06:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

frashdi87 wrote:u have the dvd or not gai-jin?
the super music station...
hahah Gai jin tu paham ke tidak tu?? kjap kata ada dvd MSSL tu... kejap bunyinya macam dia takde... :scratch:
by sizuka
Jan 28th, '08, 15:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

Once dah stuck dengan watak yg macam tu, mmg susah laa KSW nak tuko.....tulah sbb LDG tolak watak dlm MISA tu....dia takot stuck dengan watak yg vindictive aje 8) iekan ~~ Depan rumah aku tu kosong...ko nak sewa?? Bile laa ko nak ambik hadiah anak ko tu?? :-) LDG ke yg dapat offer utk berlakon MISA...
by sizuka
Jan 28th, '08, 03:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

@azra, best ke citer tu??? dh bape episode??? korang tgk tak AJL tadi???best jugak yer.......aku mmg sokong pemenangnye......berdebar jugak aku takut dato ct yg menang. tapi frust juga si faizal tk dpt nyanyikan lagunye sendiri, pandai sgt buat show tayang body. agaknye masa tu tgh naik sheikh kut?...
by sizuka
Jan 26th, '08, 12:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

@naadianaa... haha... jawab... jangan tak jawab... :lol @buat orang2 baru sekalian... welkam to thread... tapi tolong la baca section HELP(FAQ) dulu kalau nak tanya soalan. sebab segala jawapan untuk soalan korang tu dah ada jawapan kat sana... ni link utk ke FAQ... boleh klik kat sebelah atas pun k...
by sizuka
Jan 16th, '08, 05:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

nak ikut gak gi main boling.... 8)
by sizuka
Jan 13th, '08, 12:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2203
Views: 375888

huhuhu...

thread lama dah kena locked la plak dah...

aku menunggu je utk upacara pecah tanah untuk page yg ke 1000... :P
by sizuka
Oct 1st, '06, 13:17
Forum: Japanese Culture & Entertainment
Topic: Clubboxes with Jdramas (Info, links in 1st post- Pls read!!)
Replies: 507
Views: 190852

Lowest wrote:
sizuka wrote:I'm sorry if this is not the correct place, but I don't know where else to ask.

Does anyone know what is the song title play in this http://clubbox.co.kr/shuji2akira clubbox?? thanks. :-)
Tamaki Nami - Sanctuary
@lowest

thanks again..
by sizuka
Sep 30th, '06, 02:22
Forum: Japanese Culture & Entertainment
Topic: Clubboxes with Jdramas (Info, links in 1st post- Pls read!!)
Replies: 507
Views: 190852

I'm sorry if this is not the correct place, but I don't know where else to ask.

Does anyone know what is the song title play in this http://clubbox.co.kr/shuji2akira clubbox?? thanks. :-)
by sizuka
Jul 3rd, '06, 13:13
Forum: JDrama Discussions
Topic: RECOMMENDED/FAVORITE JDRAMAS (ask for suggestions here)
Replies: 4484
Views: 1513883

Byakuyakou or Unfair...
by sizuka
Jul 4th, '05, 13:53
Forum: Japanese Actors & Actresses
Topic: Kimura Takuya
Replies: 472
Views: 222554

:P I'm one of Kimura fan..

I already upload it here if you guys want to see it. Not really good quality though, it's a wmv format.

http://rapidshare.de/files/2705629/kimu ... o.wmv.html
by sizuka
Jun 2nd, '05, 12:44
Forum: Japanese Culture & Entertainment
Topic: SMAP fans out there, PLEASE JOIN!
Replies: 194
Views: 110808

My favorite Smap member of course goes to Kimura kun... :wub: