Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 8 matches

by 1801
Oct 29th, '08, 00:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

farha wrote:
neojack wrote:cte The World They Live In da bley donlod ke?
hikki2me - PARAN nak dtg Malaysia November ni. tak tahu ler sape yg nak g tgk. mana ika ni. tak nak ajak ker g tgk PARAN?
aku baru perasan post ko ni..... aku nak ajak la ni....
by 1801
Oct 28th, '08, 23:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

hi azra.... hehehhe selamat hari raya.... lama tak chat dgn ko.... korang tau tak akan kewujudan korea malaysia kat menara hap seng KL?? Lunching 6hb Nov 2008 http://i160.photobucket.com/albums/t165/im_cun/KoreaPlaza1.jpg http://i160.photobucket.com/albums/t165/im_cun/KoreaPlaza2.jpg Korea Plaza The...
by 1801
Jul 13th, '08, 12:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

siapa yg pegi bon odori semlm??? takde gambor2?? cerita??? heheh
by 1801
Jun 14th, '08, 14:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

apa khabar??? korang ingat lagi tak kat aku??? hehehhe

ni nak bgtau ttg website Pop Rainbow... kalau korang dah penah menjawab survey dari pop rainbow... sure familiar dgn nama ni.... so datang la melawat.....

http://www.poprainbow.net/
by 1801
Apr 27th, '08, 03:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

ni ada survey dari POP RAINBOW berkenaan Korean , Japanese entertaiment etc. . bolehlah tolong mengambil bahagian... mana tau kot2 ada projec t best... hehhe http://www.yourpinion.net/POPRAINBOWWheres_pOp_all_about kalau boleh tolong warwarkan kat tempat lain jugak... SPAM... hehehhe.... isi la ber...
by 1801
Apr 27th, '08, 01:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

ni ada survey dari POP RAINBOW berkenaan Korean, Japanese entertaiment etc.. bolehlah tolong mengambil bahagian... mana tau kot2
ada project best... hehhe


http://www.yourpinion.net/POPRAINBOWWhe ... _all_about

kalau boleh tolong warwarkan kat tempat lain jugak...
by 1801
Apr 2nd, '08, 06:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2199
Views: 366641

farha.... ko pegi rupanya kat cineleisure tu.... aku pun ada kat situ.... walau siapa pun yg salah dalam kes FT Island ni.... sampai bila2 pun kes ni dah termasuk dlm biography dorang (FT Island)... kes kedua pulak tu... Kes yg pertama bukan kat Seoul... tapi kat Kwangju Korea atas alasan yg sama ga...
by 1801
Apr 18th, '06, 18:54
Forum: Korean Actors & Actresses
Topic: Bi <-->Lee Dong Wook <--> Joo Ji Hoon!
Replies: 246
Views: 129966

its hard to choose!! :scratch: i luv all!

but i go for Joo Ji Hoon... coz he's my current obsession :wub:

hehe bi & joo ji hoon not tied up anymore as at my post..