Search found 9 matches

by dainz
Mar 24th, '09, 14:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

wa.. cheese cake... sedapnya...

azra.. why didn't u reply to my PM??
by dainz
Mar 22nd, '09, 04:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

tapi next 23 jam lebih dari 10 billion yang dok guna lebih banyak tenaga dari yang dah di jimatkan dalam masa sejam tadi tu
by dainz
Mar 22nd, '09, 03:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

hm.. earth day.. apa yg kita blh dapat ngan tutup lampu 1jam tu?? rasanya tak jimat sangat pun tenaga... heheh sorry kalau i buat sesiapa marah pulak... tapi bg i kalau nak selamatkan bumi kita nih.. bukan hanya dengan tutup lampu.. but save our heritage.. such as binatang yang dah banyak nk pupus.....
by dainz
Mar 16th, '09, 09:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

on air macam best ja cita dia.. betol ka best?? i penah tgk cita world within.. pun cita behind a drama making jugak but more focus on love story among the main cast.. but ok la jugak cita tu..
by dainz
Mar 14th, '09, 04:42
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

but.. iekan78 awat BYJ kipas susah mati??
by dainz
Mar 14th, '09, 04:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

Hai Azra betoli ka u peminat BYJ?? kalau camtu nak mintak tolong ngan u la.. kalau ada cita the legend tu... i sebenarnya baru jer nak kenal ngan BYJ nih.. heheh he has this charisma that makes we fall for him i guest.. i tgk ep 1cita the legend nih pastu dah tak dapat cari.. nk tgk kat streaming si...
by dainz
Mar 14th, '09, 03:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2208
Views: 386903

hai semua... i nak mintak tolong.. ada tak sesapa yang ada cita the legend ( tae wang sa shin gi) cita yang Bae Yong Joon jadi king tu... teringin nak tgk cita tu... my friend kata best.. but cita tuh dah tak dak dlm list dah.. can somebody help?? i might sound a bit greedy here hehehe.. kalau boleh...
by dainz
Aug 9th, '08, 02:44
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Taiyo no Uta
Replies: 458
Views: 107663

try this
http://www.megaupload.com/?d=F5HT3QQQ

credit to http://asianosts.cjb.net
u can also check for other jdrama ost here
they have many asian ost there
enjoy
by dainz
Aug 26th, '05, 06:35
Forum: KDrama Discussions
Topic: Sweet 18 (KBS, 2004)
Replies: 116
Views: 51271

sweet...

hi!1 :D i've finished wathing this drama.. n really like it... i actually have a crush on hyuk jun hehe :P he is very adorable and charming guy. The most importen is he is responsible. He take good care of his wife and do care about her feeling even he did'nt have feeling for her. But there onething...