Search found 6 matches

by alsa
Dec 30th, '12, 05:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

mana semua orang kat sini
by alsa
May 12th, '09, 15:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

malay_tiger nk tau cmner bypass megaupload? 1stly, register as free member tu pastu, klo kt malaysia, jm 5pm till 7pm adalah happy hour maksudnya time ni line korang dpt tu adalah sama ngan premium account spedd blh dpt 120kps jgak jgn luper log in dulu tau (^_^)v betul ker ni kot aku kadang silap ...
by alsa
May 7th, '09, 14:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

satu soalan buat member malaysian d-addicts :

ada tak di kalangan semua ni yg memang jepun betul atau kacukan ker kawan ker . saja nak tahu ler.ok. henshiun
by alsa
Mar 31st, '09, 15:30
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

ahahahahahahahahahah suma ada disini.tak ker nak buat irc channel untuk malaysian d-addicts comunity.kalau boleh suma ada lagi best .heheheh


henshin :D
by alsa
Mar 30th, '09, 15:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

buat 9w2whi

ada pm untuk kamu 9w2wh


. aku dari perak area diamond bay.heheheeheh

memang dah lama jadik member d-addicts ni cuma tak selalu .
by alsa
Mar 29th, '09, 12:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2210
Views: 391290

minta tolong sikit

minta tolong kalau sapa-sapa ada citer winter sonata,Im sorry i love you dan Autumn in my heart.aku nak cari citer ni pasal mak aku memang minat sangat citer tu .kalau boleh burn dlm dvd ker.info cam ner pm aku ok.

ps mak memang nak layan citer ni .just aku nak beli untuk dia .