Search found 66 matches

by ninee
Aug 11th, '09, 17:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

salam semua, kalu nak makan SG kat MP, pegi ari weekday lagie murah dr weekend lagipun tak ramai orang. FARHA...hai dik , akak ok ok je...sibuk sket..jarang2 masuk, yelah mengajar kat kaw kampung......skarang jadi cikgu nie...ngaja bebudak PMR.......dgar kata ss501 nak dtg buat concert akhir bulan n...
by ninee
Aug 10th, '09, 13:32
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

SEOUL GARDEN MELAKA IS DA BEST :salut: ...TIAP TIAP AKHIR BULAN P SANA SEBAB DEKAT DGN UMAH...PADA YANG MASIH SKOLAH N BUDAK2 UNI ATAU KOLEJ ..ANDA UNTUNG! MAKAN TAK SAMPAI 20 INGGIT ....MACAM2 ANDA BOLEH MELANTAK ..NAK PANGANG ADA, NAK REBUS ADA ALL IN ONE,AISKRIM ADA, ABC ADA..ALL IN ONE !...BALOI...
by ninee
Jul 21st, '08, 08:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:
conclusion: summer cam agak hambar laa plak rasenye..

hmmmmm...memang pun.... :-(
by ninee
Jul 12th, '08, 03:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hihi... moshimoshi.. lame aku tak masuk dalam ni.. aku agak slow lah akhir2 nih. nak tanye la ape drama jpop yang best2. yang kelakar. any suggestion.. zettai kareshi... littlemafia :nak ben bitorent ke.....alahai janganle......kalu ben bitorent ...uttorent pun kene ben jugak ke??...hishh diorang n...
by ninee
Jul 11th, '08, 00:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:waaaaaaa....
nk g bon odori....
dh lme x tengok.....
wuaahh pernah pegi yek.....kali nie diorang kate ada artis jepun nak buat psembahan?kalu tk femes tak kisahle :-) ...kalu femes.....huhuhu sedey aaaa.... :-(


p/s tak boleh ponteng class
by ninee
Jul 10th, '08, 23:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

farha....mak aii budak nie...rajin benor buat ni semua....kalu aku hentah ada masa ke tidak....
by ninee
Jul 10th, '08, 05:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Japan Festival BON-ODORI 2008 Tempat: Stadium Matsushita Shah Alam Tarikh:12/07/2008 Masa: 1700-2200 Mari kita memeriahkan acara yang meriah dengan orang nye... alamak! ....ader klas tambahan leee...melepas org melaka nak pi tgk!.......huhu :-( farha : yeke hmmm lecehh tullah.. ....rugi kalu tak tg...
by ninee
Jul 9th, '08, 00:08
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

akum semua .....senyap je forum nie...mana yg lain ...hehhe...lagie pun aku baru je recover dr demam nie....nasib baik they mention sub utk iljimae tak lock walupun ade masalah sub yg dibuat dek subbers tue n satu lagie code blue hardsub pun dah keluar(rating dier agak tinggi)..so nak try dl citer n...
by ninee
Jul 7th, '08, 16:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Bad News semua, GOURMET dah kena liscence so takde lagi softsubbed. sekarang semua kena d/l dr BON sub nyer website. terpaksa ler aku delete balik raw file. dah penuh aku nyer hard disk. ILJIMAE pun lagi satu. biler nak keluar subtitle yg takde error. asyik keluar mende syntax tu jer. ader sesape t...
by ninee
Jul 6th, '08, 15:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hi. aku nak tanya sket pd sapa2 yg tau.. astro punya package ada japanese dan korean drama /filem ke? aku ni baru balik keje dari oversea. then baru nak pindah umah. kiranya baru nk melanggan astro la. xtau sgt fsl astro ni. aku rasa baru2 ni masa aku tgk astro kt umah mak aku, aku perasan selalu a...
by ninee
Jul 6th, '08, 14:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

sesapa dah tgk drama code blue tak....komen sket.....tq 8)
by ninee
Jun 28th, '08, 04:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hardsub for zettai kareshi ep10 dah kuar! YEH! :cheers:
by ninee
Jun 28th, '08, 03:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Farha -smalam try tgk yisan.....memang betul besh jugak citer tue ...mana mak adik tak nangis..... plakon yg jadi watak king masa kecik n besau memang baguih punyer .....from beginning pun dah suspen ....so sementara mnunggu english sub utk iljimae siap hentah bila .. layan je citer king korea nie....
by ninee
Jun 27th, '08, 15:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

farha: betul tue guna torent hijau tapi alamak aiiii kekadang terpaksa break the rules ......tgk kt mysoju. Sowry :salut:

Ade sesapa yg terlayan citer yi san tak? Komen sket.....
by ninee
Jun 27th, '08, 03:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

farha - CB blh gne ke? skrg primary source utk dl (veoh) dh xde... direct dl lmbt plak... kalo nk gne torrent, nk gne manager ape yg best ek? women in the sun... ader kat KBS world... kte tgk mcm best je!!! crite dier mcm glass shoes ke? (teringat crite ni mse tayang kt TV9 dulu dulu.. best sgt cri...
by ninee
Jun 26th, '08, 12:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

neokenzo wrote:Proposal Daisuken mmg best. Aku rekomenkan :D

domo arigato....neokenzo kun! :D



now watchin ...The legend
by ninee
Jun 26th, '08, 12:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:nk tgk hana yori dango the movie...


yelah ....nak tgk sgt jugak...tapi do anyone know the link?



sesapa yg dah tgk citer proposal daikusen tak? Best tak? komen sket...kalu besh, nak pi tgk kat channel 8....onegaishimasu!....yamapi n masami kawaiii ne.....
by ninee
Jun 25th, '08, 16:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

@digitalcoconut : kalu tgk silap sayalah citer nie is da 1st rating in korea skarang nie...jgn risau ...kalu lee jun ki blakon memang oknyer....citer dier lebey kurang macam robin hoon sket lah...curi harta org kaya bagi kat si miskin...tapi siang dier buat mcm bodo jer..... malam dier bijak pandai...
by ninee
Jun 25th, '08, 03:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:hihi...sokong ninee...
korea x bes...hihi

hihi ....dai jio bun, kenchana.....saya tak kisah...semua aku layan citer2 dari si kopan nie...Janji ada umphhh!!!! tak ngitu?????



p/s: (kopan---KOrea+jaPAN)
by ninee
Jun 24th, '08, 10:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

heloo...im back! apekaba semua kekawan,sahabat,tomodaici..alahai lama tak log in nie....rindula plak..miss this tread so much...cerita pasal makanan korea nie, memang betul kata hikki2me ... seoul garden memang besh giler( dah 5x aku pegi) mana taknye makanan dihidang secara panggang dan rebus on th...
by ninee
May 29th, '08, 15:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

karspersky...u almost welcome ne....
by ninee
May 28th, '08, 15:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Gai-Jin wrote:
ninee wrote: ayaka ,aoyama thelma,angela aki, melody, utada n siti nurhaliza opps!! ....they are great!
nama tu takleh cerita kat sini yeee..... waruikatta na..
so ka?.....doshite? :unsure:..shirinmasen ne.... :-)
by ninee
May 27th, '08, 18:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

horray!!!...hardsub zettai kareshi ep6 dah kuar....jom ramai2 pi dload!
by ninee
May 26th, '08, 13:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:spe2 yg minat zettai kareshi...
PV ending song die... Okaeri by Ayaka dh kuar...
check it out..

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_61757.htm

aritgato gozaimasu!

ayaka ,aoyama thelma,angela aki, melody, utada n siti nurhaliza opps!! ....they are great!
by ninee
May 25th, '08, 21:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hai kekawan....sapa dah tgk betul2 cite CHANGE? kenapalak rambut si takuya krinting2 ...bruk benaulah(tgk dier nyer trailer kat u tube)...tapi rating jdrama nie tinggi..tlg le beri pendapat..onegaishimasu......rase2nyer besh kot.... :scratch: Saje je kot diorang nak buat camtu. Takuya pun cool je, ...
by ninee
May 25th, '08, 02:04
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hai kekawan....sapa dah tgk betul2 cite CHANGE? kenapalak rambut si takuya krinting2 ...bruk benaulah(tgk dier nyer trailer kat u tube)...tapi rating jdrama nie tinggi..tlg le beri pendapat..onegaishimasu......rase2nyer besh kot.... :scratch:
by ninee
May 22nd, '08, 06:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:CHANGE?aq nak layan..tp xjumpe lg nk download kt ne..

hard sub dier baru keluar ep1(massuki fansub)...pi le download...nanti gi tau kat saya ye bila dah tgk cite tue...
by ninee
May 21st, '08, 14:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

ailahai wrote:horrayyy jugak aku... biar baru layan 2 episode pun...LOL.
anyone antara korang ni yg dah layan CHANGE? bagi la pendapat....
alamak tomodaici , tak tgklah cite nie.... :D ..sowrry...
by ninee
May 21st, '08, 05:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hardsub zettai kareshi ep 5 pun dah kluar..Horrayy!
by ninee
May 20th, '08, 17:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hmmmm ongenki deska!!!!! Hai kekawan....senyap jerk! ...hehhe...rase2 nyer aku tahu ape sebabnyer....sub citer2 jdrama lambat keluar..so takde ape nak diciterkan ..cuma gokusen ep3 jer yg keluar hardsub ari nie.....tadi aku terbaca yg lst friend ep5 translation dah 100% complete... cuma timing je l...
by ninee
May 20th, '08, 17:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:dh kuar dh pun hardsubbed Last Friend ep 5...hihi...
tengok2..bes3x..
yeaah! tgh dload nie!
by ninee
May 20th, '08, 03:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hmmmm ongenki deska!!!!! Hai kekawan....senyap jerk! ...hehhe...rase2 nyer aku tahu ape sebabnyer....sub citer2 jdrama lambat keluar..so takde ape nak diciterkan ..cuma gokusen ep3 jer yg keluar hardsub ari nie.....tadi aku terbaca yg lst friend ep5 translation dah 100% complete... cuma timing je la...
by ninee
May 15th, '08, 15:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Malay_tiger.....Love that pict of last friend....kirei desu! suki desu!
by ninee
May 15th, '08, 07:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

little mafia : last friend,zettai kareshi,rookies..inilah cite2 jdorama yg paling okay.....try tgk..rekamen 100%!...Who Ar U pun best...tak rugi dload....aku dah tgk sampai ep12 ...kamsahamida to kak azra yg mrekamenkan cite tue.
by ninee
May 15th, '08, 07:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:muahaha...cuak gle dowh camtu..
malam-malam dengar orang main congkak...
tp yang nampak tangan kiri tu cmne lak..
ntah2 ur mum punye tangan ke..
teringat cite COngKak....tapi cite tue tak takutlah...muka mak mah tue macam kene tempel dgn t...k lembu yg berwarna hitam.....hihikikiki :lol
by ninee
May 14th, '08, 09:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

idyanie wrote::cheers: :cheers: newbie ni..nice to see malaysians here :-)
u ar always welcome....
by ninee
May 14th, '08, 08:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

rookies ...here i come!!!!
by ninee
May 14th, '08, 04:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Who are you...citenye not bad..kelakau n mcm2 emosi...okla worth it jgk kalu tgk.

Puzzle okay tak..siapa dah tgk ?komen sket?

Teruja nak tgk citer rookies nie...kalau kelakar bebenor tue memang kene dgn jiwa aku .....hishhhh...tgh dload nie....huhuhu...

.
by ninee
May 11th, '08, 17:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

soft sub utk rookies ep2 dah keluar....meh tgk gamai2!


ada 1 kumpulan gangstarz (3 boyz) neh dr thailand....sedey suara hampeh....tapi muka huyoh!...cun macam penyanyi korea...hik hi hi.....takpelah janji hancem!
by ninee
May 11th, '08, 12:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

puzzle? best2.very funny mana nak cari hardsub citer drama Puzzle tu?? agree.. sekarang banyak betul Jdorama yang best Last Friends dah keluar RAW episod 6 dah.. hardsub baru sampai episod 3 :cry: kalau faham semua bahasa Jepun tu kan best :cry: ini semua sebab geng kioku si encoder (aki) cuti reha...
by ninee
May 11th, '08, 11:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

yeke milleu87.....wuahhh.....semenjak 2 menjak nie...jdorama nie makin besh2la plak...penat aku nak dload nie :sweat:


p/s: nak tgk Gangstarz 9pm mlm nieh....
by ninee
May 11th, '08, 11:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Lagu prisoner of love memang besh....montaj dier pun chantek!

saya still nak tunggu yg hardsub punyer ...heheh!


hmm...citer puzzle besh tak?
by ninee
May 11th, '08, 01:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Gai-jin and Malay_tiger: domo arigato ne! :cheers:
by ninee
May 10th, '08, 17:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

last friends yg hardsubbed baru smpi ep3 coz translator kioku outstation, so lambat sket kuar..but softsub dh smpi ep4..still bleh tgk..hihi ye betul tue...encoder dr geng kioku tue rehat bercuti....... kenapa aku try jugak guna w.media classic tue buka sub utk citer rookies tapi taklehlah (walaupu...
by ninee
May 7th, '08, 07:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote:laki pun same KADANG2...hahaha

rookies lg bes dr gokusen...
gokusen jln cte lbey kurng aje..buhsan dah..
try laaa tgk rookies plak

okay..tq...saya tgh dload nie....
by ninee
May 6th, '08, 17:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

hihi...bukan girls memang suke wat baju awal2 ke?haha @expanzee ape maksudnye sikit lagi?subs ke? Bukan pompuan je, laki pun same kadang2. Aah, subs ... Saje bgtau supaye tertunggu-tunggu. betul tu! betul tu! saya setuju lelaki pun sama....saya beli kain nak buat baju for my curson weddin... gokuse...
by ninee
May 5th, '08, 06:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

emykina :hahahha.. aku igtkn ade org nk beli kain tadi, tnye ade sale ke tak :doh:
tade sale tapi best buy...boleh lah jgak harga kain tue...ade semeter cinggit, dua ingit sampai 7 inggit ikut kuality kain tue..

p/s : baru beli kain kat c tue tadi ..nk buat baju nenek. :-)
by ninee
May 3rd, '08, 10:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

frashdi87 wrote: @ninee
jom aa p...

Jom!....jom!...jom heboh heboh!....hikkiihii :D
by ninee
May 3rd, '08, 10:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

naadianaa wrote:Nk ikut gak......


ROOKIES softsubs dh kuar...... YAY!!!!

ah ah laaa nak tgk .....tapi file dier besar sgtlah....camne nie ??? Onegaishimasu.. :scratch:

Mengidam nak tgk cite nie....
by ninee
May 3rd, '08, 02:51
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

jom2 hahaha (macam aden nie kayo).....jepun n korea...my fav countries!
by ninee
May 3rd, '08, 02:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

samale dgn aku nie.....tgh berpeluh2 kumpul duit nie :sweat: ..nak pi time spring atau autumn..

p/s last friend ep4--waiting for dloading...


Farha -(manele budak nie) - amacam budget..boleh pi korea dah?
by ninee
May 3rd, '08, 02:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

Frashdi 87-Hentahlah saya kurang pasti....my uncle yg slalu ke sana atas tajaan petronas....

Die nie wakil malaysia utk sukan dart....jeles btul lah aku

Kenapa tanye....nak ke sana ke?...doshite?
by ninee
May 3rd, '08, 02:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

sape tau kat nagoya ade ape yang menarik??[/quote pak ngah ku kate tempat tue biasa je begitu juga dgn osaka....tak sehebat tokyo tapi pemandangannye bgitu cantek lebih2 lagie musim bunga. Nagoya-Kedai kain pames kat m'sia nih....hikhik.... azra - betul tak bittersweet life setat hari nie?Rindulah ...
by ninee
May 2nd, '08, 15:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

same2... u welcome. malay tiger.....alahai jgn le ending dier sedey.... :-(


waiting for bittersweet life....saranghe wookie oppa! :D....mana plak si farha dan azra ...senyap jerk...helo helo....
by ninee
May 1st, '08, 17:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

malay_tiger wrote:wei, tanya soalan lagi boleh tak :lol

cerita Zettai Kareshi best tak?? :unsure:

cadang nak download.. tak tengok lagi.....
boleh tahan...kelakau...bagi aku laaa....lucu tgk si hayami bogel...kikikikkiii :P
by ninee
May 1st, '08, 04:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

sorry la ye.. tersilap la pula :lol frashdi87, pasal Death Note tu kat veoh memang belambak giler la sampai 53 orang buka channel untuk Death Note saja.. tapi anime je dan trailer movie je yang aku perasan.. movie Death Note 3 tak nampak pun.. kat website isohunt ada tapi besar betul fail dia sampa...
by ninee
May 1st, '08, 04:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

freshidi87: sepatutnye masu --> miteimasu...continuouse tense coz ko tulis 'ima'..ok?

so desu ne... wakatte.......domoo arigatoo.
by ninee
Apr 30th, '08, 16:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

oh ya..one more thing... jangan lupe tengok LAST FRIENDS... serius bes gle.. betul tue.. freshdi87 .jgn kate citer dier...montaj dier pun best jugak...tapi harap2 ending pun gempak jugak le....last friend ganbate ne! P/s: ima boku wa last friend to zettai kareshi wo mi masu.....(kalu salah tolong c...
by ninee
Apr 1st, '08, 15:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

alamak ai ..japan nak ban file sharing...mintak2 lah tak jadi...nampak nyer kene tgk kat streaming online macam di aznv.tv.....tapi kene make sure server mesti cergas!
by ninee
Mar 24th, '08, 17:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

[quote="azra"]ninee~~ Alamak, mmg dolu ade makan kat TS 8) ....tapi dah lupe lak macamana muke ko...sorri :salut: Aku ni dah tua.....hehehe :lol

azra---.takpe kalu tak ingat kire halal jelah....heh.
by ninee
Mar 23rd, '08, 11:41
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2205
Views: 379662

akum semua dah lama tak masuk kat website ni....nak tanye apa nama tajuk sebenar victim of love yg tgh airing kat tv2 skarang nie.refer kat drama wiki tak jumpe ...walaupun plakon nye dah senja..hehe...tapi jalan cite dier bleh lah tahan..by the way thanx for hikki2 me for replying msg...arigato goz...
by ninee
May 3rd, '07, 07:22
Forum: Chinese Actors & Actresses
Topic: Nicholas Teo (Smiling Pasta)
Replies: 105
Views: 74951

[quote="kunornadia"]He's from Malaysia,right? I like him in Smiling Pasta.His songs are quite cool too.[/quot

yes,he is ...sarawakian.......sayang abang nicholas ko ko! :wub:
by ninee
Jul 17th, '06, 04:26
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Sapuri with Kame and Itou Misaki! (summer 06)
Replies: 354
Views: 81860

yamapi ,akashi jin,kame...hmm idaman setiap wanita yg bergelar ardartu...hehehheh kuang kuang kuang...
by ninee
Jul 17th, '06, 04:08
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Sapuri with Kame and Itou Misaki! (summer 06)
Replies: 354
Views: 81860

kame and ito are back again!! yeahh!! This jdrama sapuri reminds me of anego and sorewa arashi you ni...i like this kind of story..relationship between elderly woman with younger man...hmm souund interesting....kawaiii....
thanks a lot those who have made the sub of this drama..arigato gozaimasu!
by ninee
Jul 10th, '06, 06:17
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Sapuri with Kame and Itou Misaki! (summer 06)
Replies: 354
Views: 81860

starting tonightttttttttttt!!!!!!!! my god cant wait ......
by ninee
Jul 10th, '06, 06:16
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Sapuri with Kame and Itou Misaki! (summer 06)
Replies: 354
Views: 81860

i hope this beautiful drama sapuri will have the english subtitle as soon as possible....im malaysian...love to watch japanese drama so much..especially kame and ito misaki acting in this drama...must be quite interesting..cant wait...