Search found 117 matches

by iekan78
Oct 15th, '18, 15:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Re: Malaysia D-Addicts

emykina wrote: ↑
Oct 15th, '18, 15:19
:dance: Eylia honey sorg lg ahli tido

Wow kina...ko first utk page 30

Tahniah πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
by iekan78
Oct 15th, '18, 15:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Re: Malaysia D-Addicts

mrvx wrote: ↑
Sep 25th, '18, 00:34
alamak.. aku masih menunggu.... boleh jadi ramai sudah meninggal dunia.. :cry:
Alhamdulillah....kiteorg masih lagi pjg umur 😬
Baguslah ko ni...setia sungguh dgn Mdac πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
Jom la join group whatsapp kiteorg
Nnt bg hp no ek...😁
by iekan78
Oct 15th, '18, 15:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Re:

fianaz wrote: ↑
Oct 25th, '14, 18:00
6 thn dah thread kite ni kan.....drpd anak 3 dh jadi 4. :D
Kita pulak dari anak sorang sampai dh jd 4....🀣🀣
by iekan78
Nov 27th, '15, 04:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Re: Malaysia D-Addicts

salam uolssss.... dh lama tk muncul kt sini nk mengembalikan nostalgia....uols ingat tak gathering kita kt seoul garden?? https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/383629_10150427176250419_259269639_n.jpg?oh=698fce2bd9c39016c724b9c05ec98820&oe=56E3BF6C sapa ada dalam gamba sila angk...
by iekan78
Oct 25th, '14, 18:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Sib baik tk appear umur brp...

Tp rasanye org blh agak kot umur aku brp...😜😜😜

Tak pe kina...yg penting hati sentiasa muda belia!!!😁😁😁
by iekan78
Oct 25th, '14, 18:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Aku pon nk bg salam la jugak...

Assalamualaikum...
Rindu la forum mdac nih!!!

I miss u all...

Iisshh rasa poyo pulak buat ucapan gitu...😝😝😝
by iekan78
Oct 12th, '11, 16:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

ermac wrote:saper yg still active kat sini..?
active = slalu log in tp x post..
aku selalu je dtg jenguk d-addicts nih, cuma melalui kawasan torrent jer sbb nk donlot drama. MDac lo nih baru nk jejak..... :D

sbb sunyi jer tu yg jarang bebeno masuk!!!
by iekan78
Oct 12th, '11, 16:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

dh ramai tk active kt MDac nih.....nostalgia tpt nih dulu. berebut2 diaorg nk rasmikan page2 yg ke puluh2 or ratus2.....tk de sapa2 create FB MDac ke??? kalau ada jgn lupa jemput gua sama tau!!!

next gathering bila nk buat koranggggg????
by iekan78
Dec 11th, '10, 03:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang.....jom create group fb utk peminat drama korea malaysia. since ramai geng2 asyik berfb jer kan.

bosan la tk de gang nk share drama2 korea terkini.......share spoiler ke, ost ke, news ke.....
blh buat gathering tukar2 drama korea, taiwan n japan yg kita donlot......
by iekan78
Dec 10th, '10, 14:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hai.. kepada anak melayu, seronok betul dapat main salji ... emak saya masuk hospital sebab darah tinggi.. makan minum semua pakai tiub, diaorang bubuh tiub dari hidung sampai ke dalam usus perut emak saya.. kalau duduk, air liur asyik jatuh je.. lemah sungguh seluruh badan emak :cry: sedih betul t...
by iekan78
Dec 10th, '10, 12:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Bulan depan ko gi tgh sejok giler tu.....kalo nak tgk studium....pegi sekali ke Manchester......ambik gambo banyak2 bagi aku tgk....mesti dah banyak perubahan kat sane....terase nak pegi jugak.... :blink Tak sabo nak gi korea..... tak sabo nak stalk byj...ahakz :wub: salam, selamat pulang...x jadi ...
by iekan78
Oct 11th, '10, 16:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

suramnya MDac skrg......

mana korang semua yer???

malay_tiger pon dah join indonesian daddict skrg.....ni sume gara2 ramai dah tk active nih!!!
by iekan78
Mar 24th, '10, 10:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang....

aku bdk baru belajar nih.....nk tahu kt mana nk donlot english subtitle for drama oh my lady.

(aku agak korang sume mesti bz dgn facebook/twitter, thats why tk de sapa aktif dlm forum nih!!!)
by iekan78
Mar 23rd, '10, 10:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

wah senyap sunyi thread Mdac nih.....apa citer korang??? tgh layan drama apa skrg??? aku skrg tgh donlot citer baru oh my lady.....baru nk mencuba dl setelah beberapa tahun bersara dari dunia mendonlot drama. selalunye brp lama yer drama baru nih akan ade subtitle??? kalau sesiapa sudi, tlg la bg ja...
by iekan78
Feb 24th, '10, 15:51
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

yeayyy......farha dh balik!!! kita nk pegi rumah awak nih......bila awak free??? nk bawa hardisk jugak, blh??? korang jom berkampung rumah farha......kita bawa bekal mknan sekali.....nnt blh tukar2 mknan sambil layan drama, sambil copy drama.....pandai jer aku buat plan!!! kak azra, bkn ko jer mende...
by iekan78
Feb 8th, '10, 11:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

aku jatuh chenta dgn SMILE YOU.....
ada sapa2 tgk drama ni tk??? episode 39 sgt lawak.....
sambil nangis sambil ketawa tgk drama nih, macamana tu???
terror sungguh director korea.....diaorg buat drama best2!!
by iekan78
Oct 29th, '09, 01:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

guys.. ktne nk dolod iris/ur beautiful yg size keck sket, kat d-a ni besa sgt la file dier.. boleh ambik file LQ kat soompi. atau download kat mysoju. itu pun dah kecik size dier. d/l macam download file kat youtube, guna website keepvid atau javimoya. google camner nak download file youtube. Autum...
by iekan78
Oct 14th, '09, 18:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

ntah lerrr kt mana....

aku tgk kt mysoju jerr.....
welll u know me....
aku pemalas lipas nk donlot!!!
by iekan78
Oct 11th, '09, 18:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang.....

sila jgn ketinggalan tgk citer autumn concerto yer....
aku baca sinopsis citer tu pon dh sebak2 tau...
tgk episode 1 pon dh terasa ngilu jer ulu hati nih....
seriously aku mmg sgt emotional!!!!
korang tgk la yer....
by iekan78
Sep 15th, '09, 16:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

SELAMAT HARI RAYA KORANG....

"kak azra, mana hidangannye???"
by iekan78
Sep 8th, '09, 03:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

puasa agaknye.....

kak azra, see u next week.....hari apa yer patut aku singgah rumah ko????
by iekan78
Aug 3rd, '09, 03:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

emykina,

ntah lerr.....tetiba signboard bertukar lak from seoul bulgogi ke seoul garden lak suatu ketika masa aku lalu federal !!! tp tk penah lak singgah.....
by iekan78
Aug 2nd, '09, 16:30
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

tu la....
kalau bab mkn2 aku suka sgt nk join!!!
jom korang, kite gi mkn kt seoul garden....
dh lama tk mkn daging bakar tu!!
by iekan78
Jul 21st, '09, 12:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Aku nie actually baru je baik demam, batok n selseme....aigoo.....letih betol rase badan :roll Aku tgk bebdk, walo suhu badan naik 2 C pon tak ape2....still aktif, kalo org tua ni, naik 0.5C pon rase mcm dah takleh bagon dah...hahaha :lol myke ~~ Ko dah kat m'sia ke myke?? kak azra, org manja mmg c...
by iekan78
Jul 2nd, '09, 16:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

wah...menjelma pon org yg disebut2 nih!!!

best ke citer tu farha???
tp kan kalau aku tk donlot pon tk pe....aci tak kalau aku mengopi jer dgn ko???
eeekkkeee....kkkeee.....
by iekan78
Jul 2nd, '09, 06:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

oowwhhh, dh pindah ke??? bila??? bkn hari tu korang ckp duk sri damansara ke??? bergumbira la korang duk sana..... dh dekat sgt tu dgn rumah seorg pendonlot tegar drama korea.... senang la korang nk meminjam dan mengopi!!! player tu aku lom try lagi la tgk soft sub. apa kata ko dtg bawak hard disk k...
by iekan78
Jul 2nd, '09, 02:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

kak iekan.. nk jual tak dvd player tuuu? oitt....aku ingat ko sms jer aku!!! ropanye dlm nih pon ko tya gak pasal dvd player. rege player tu rm 90, ade USB port.....blh cucuk portable harddisk ke, thumbdrive ke.....apa2 je yg ko nk cucuk!!! nk tya lebih lanjut, sila dtg kedai aku yer!!! :mrgreen: p...
by iekan78
May 28th, '09, 14:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

guys,

sape tgk romance zero??? best tak???
by iekan78
May 22nd, '09, 06:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Mgg nie aku takleh....mgg depan ade yg takleh...nmpknye kite set lain date laa 8) Aku kene pegi betday parti menantu aku tu....maklumlah, yg ke 7.....sesagt the penting...hehehe :lol Ape pon..... iekan , tak kire bile, ko tetap kene bwk nasi beriani yg ko masak dengan tangan ko sendiri :P ....bukan...
by iekan78
May 21st, '09, 00:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Ape kate ko as org yg suggest nasi beriani tu yg masak...hehehe :mrgreen: Lagi pon aku teringin gak nak makan masakan hasil dari air tangan korang :P Aku tadi baru teringat yg ahad ni takleh sbb betday parti menantu aku :D .....so, next week ok :thumright: .....hope sume2 yg nak involve bolei bg ja...
by iekan78
May 20th, '09, 11:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Meh laa kopi-mengopi kat rumah aku ni haa 8) ....sume org dah tau kat mane :D Ahad ni ok....Ahad depan pon ok :mrgreen: tasha ~~ Make sure emykina dah kopi sume cd yg dia pinjam dari aku tu, eh :P iekan ~~ ko dah tgk tak Love Letters?? :D azra, amboi2.....saje le tu nk suh semua org gi umah dia.......
by iekan78
May 20th, '09, 01:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hafidzadam - aku baca post kau pun aku sakit hati jugak. tak baik gelak kan org terutamanyer biler org tu hanya nak menolong. cube kalau kau berada di tempat dier. mesti kau pun bengang kan. megaupload dulu2 boleh bypass guna proxy tapi sekarang ni tak tahu ler boleh ke tak. masih belum ader crack ...
by iekan78
May 18th, '09, 05:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

tu la kak azra, aku tetiba jadi nujum mak belalang pulak!!! semua ranking yg aku teka semua betul.....tk sempat AC ckp aku dh ckp dulu!!! sampai adik aku pon suruh aku meramal adakah periksa dia itu hari sgt cemerlang.... iyelah, sib baik aku tk mengundi..... bagi aku OIAM lagi bagus sbb contestant ...
by iekan78
May 14th, '09, 04:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

xde laa.. ingatkan nk bagi crack ke ape ke, last2 suruh register pastu tunggu Happy Hour, huhu no offense, maaf semua, tapi memang tak tahan... kena gelak gak.. hilang tensen final exam kejap.. hai, en. hafiz.... tk baik gelakkan org.... kalau ko ade crack ke apa, sila la kongsi.... kalau tk de tk ...
by iekan78
May 1st, '09, 11:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Bolei ke kalo buat belated betday party?? Kalo boleh, nanti aku nak buat lah :lol Tapi aku nak puzzle gambor BYJ ke.....LDG ke..... hehehe :D Tpt cd tu pon dia suke 8) .....dah siap2 simpan cd dia dlm tu :D Hari tu dia nmpk kain utk buat langsir gambor Ben10, besinar mate dia ala2 si Ben tu gak :mr...
by iekan78
Apr 22nd, '09, 04:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

@FARHA & AZRA,

Haru2 subs team dh start buat sub utk queen of housewives....yeaayy!!! :w000t:

tk sia2 aku donlot ep. 1 dan 2......(sambil nari2 goyang buntuit!!!)
by iekan78
Apr 14th, '09, 01:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang... sape ade tgk citer QUEEN OF HOUSEWIVES??? best gile citer nih, weyhh!!! actor dia not bad looking.....but female actor jer non ado yg lawa2!!!!! since citer pasal housewives, so tk de la actress muda2 nih!!! skrg aku tgh tgk episode 7....lawak tk hengat punye, ah!!! drama ni mmg WAJIB dito...
by iekan78
Apr 8th, '09, 16:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

akunye line pon hampeh...
donlot game PSP laju jer....
bila donlot cain & abel 3 hari baru cecah 20%.....hampeh!!!
by iekan78
Mar 29th, '09, 12:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Kalo kL aku tak tau laa, tapi jiran depan aku bergelap, yg sebelah lak, kitorg mati2 ingat dia join earth hour, sekali jap lg je nmpk diorg balik, patot laa rmh gelap, rope2 nye diorg kuor....hahaha , balik2 je teros pasang lampu :lol Yg sebelah kiri lak, tutop lmpu dalam, tapi bukak lmpu porch.......
by iekan78
Mar 29th, '09, 12:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

ade sape2 tk tgk citer my precious you aka my precious child??? saje nk share dgn korang..... aku mmg tk penah miss citer nih tiap hari sabtu n ahad kt KBS world.... aku follow kisah bori, sinho, dongho dan baek sera saje!! yg lelain tk brp minat nk follow.....skrg citer nih dh sampai kemuncaknye......
by iekan78
Mar 24th, '09, 13:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

emy, tu la...baru jer jenguk semlm sbb dia forward url dia kt aku through YM!!! biasa la aku mmg suka support usahawan muda nih!!! mudah-mudahan maju la hendaknye.... tk lama lagi azra lak jadi tokey ciskek.....hhhee...hhhee.... azra, dh join ke kelas ciskek tu??? tk sabar nk tempah nih!!!! :whistli...
by iekan78
Mar 24th, '09, 06:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

cik emy,

aku dh ingat nick dia....liltlemafia, kan???

ni urlnye....
http://de-sweetbite.blogspot.com
by iekan78
Mar 24th, '09, 05:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

emykina wrote:AISHH...SAPE IGT PAGE MANE YG PROMO CUPCAKE DLM FORUM KITE NI DLU.. JENUH DEN NK MENCARIK..

itu amoi ulat yg wat biz cup cake.....
aku lupa nick dia mafia sumthing
semlm baru jer tgk blog cup cake dia....

awat??? nk order cake ke, cik emy???
order la lebih2 yer....leh bagi we all sikit!!!!
by iekan78
Mar 18th, '09, 18:11
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

On Air bg aku memang best. semua watak kat dalam citer tu ader personality tersendiri. yg aku suka off course Penulis script Song tuh dan Agent (tak ingat nama dia tp pelakom Lee Bum Seom). cerita ni sama writer ngan drama Lovers In Paris, Lovers In Praha & Lovers, so korang boleh tgk ader pelakon ...
by iekan78
Mar 14th, '09, 03:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hai semua... i nak mintak tolong.. ada tak sesapa yang ada cita the legend ( tae wang sa shin gi) cita yang Bae Yong Joon jadi king tu... teringin nak tgk cita tu... my friend kata best.. but cita tuh dah tak dak dlm list dah.. can somebody help?? i might sound a bit greedy here hehehe.. kalau bole...
by iekan78
Mar 14th, '09, 03:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

iekan ~~ Ape yg ko ni malas sgt ni?? :scratch: Lps ko dl yg softsub, ko dl la sub pulak....pastu ko encode....pastu ko burn laa sonang ajo 8) Ari2 aku wat mcm tu...hehehe :-) ye saya pun sokong. lagi satu, kak iekan, sepanjang pengalaman saya WITHS2 tak pernah buat hardsubbed utk subs dia org. soft...
by iekan78
Mar 14th, '09, 03:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

iekan ~~ Ape yg ko ni malas sgt ni?? :scratch: Lps ko dl yg softsub, ko dl la sub pulak....pastu ko encode....pastu ko burn laa sonang ajo 8) Ari2 aku wat mcm tu...hehehe :-) beb, encode pakai ape?? blh tk encode pakai nero?? b4 that aku kena install vobsub dulu kan??? dulu penah ade, semenjak keja...
by iekan78
Mar 13th, '09, 12:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

beb, aku nk donlot cain and abel.... hardsub dh kuar ke belum??? aku dh checked kt da, tp yg ade sume episode mcm nih Cain and Abel.E02.090219.HDTV.XviD-Ental.avi i think this one is softsub.....aku malas nk donlot yg softsub nih if ade format mp4 lagi bagus, mcm mei chan butler tu....... aku tk nk ...
by iekan78
Feb 24th, '09, 12:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hey skachild.... lama tk muncul.....berhibernasi ke???? korang.... aku dh tgk cain & abel....awal2 dh menarik minat aku utk menunggu next episode!!! n citer yg aku donlot pon not bad lajunye.....2 days blh siap 1 episode!!! kira ok la from previous experience aku, bila 1 episode mkn masa seminggu du...
by iekan78
Feb 10th, '09, 12:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang, aku dh terminat lak dgn citer mei chan no shitsuji.... aku dh lama tk donlot drama pakai torrent nih, so, aku nk tya.....nape ade byk lak versi utk donlot nih... i mean ade kohei sub la, timeless sub la n then ade yg mcm nih..... Mei-chan no Shitsuji ep01 (704x396 DivX6.xx) dgn Mei-chan no S...
by iekan78
Jan 29th, '09, 08:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

eh korang.... citer2 yg aku nk jual tu bkn aku donlot la....plus aku super malas nk donlot!!! kan aku dh mention dlm post aku yg lps..... "kut la ramai gile org dlm forum nih yg malas nk donlot drama.....mcm aku nih!!! " aku amik direct from supplier nih... n aku mmg amik DVD only.... kalau yg style...
by iekan78
Jan 27th, '09, 19:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang... aku ni nk tya pendpt korang sket!!! agak2 la, kalau aku jual citer2 anime, jdrama, kdrama n taiwan drama.....ade ke org nk beli??? :scratchchin: kut la ramai gile org dlm forum nih yg malas nk donlot drama.....mcm aku nih!!! azra, pas nih tk yah la aku pinjam vcd ko, ek!!! :whistling: wala...
by iekan78
Jan 19th, '09, 14:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

owh... boys before flower da kuar da? tape2... aku rase nnt kbs world akn tygkan cite tu... skang nih aku tgh giler citer jpon... bloody monday & nanase futatabi.. pas abih citer tgk 2 citer nih aku nk tgk Q.E.D & mei-chan no shitsuji... urm... korang taw x mane2 website yg kasik link direct downlo...
by iekan78
Oct 27th, '08, 07:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

farha,
dia kt indon skrg....wat medic

korang,
nk tya la.....rekemen kt aku citer jepun n korea yg best2 blh????
by iekan78
Oct 19th, '08, 04:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

skachild...
aku merinduimu.....lama tk muncul!!!
by iekan78
Oct 9th, '08, 06:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le.. Betol ke ape yg aku bace?? :blink Atau hanye khayalan semate2?? :P Betol ke ko nak join sekali?? nak gak jumpa bdk2 lain...asyik tgk gamba je, gila bayang jadi ek kak azra, terperanjat ko dgn statement dia...... betul ke dia nk jumpa bdk...
by iekan78
Oct 6th, '08, 06:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

semua org dah balik kampung. tapi aku kena outstation. huhuhu :cry: Esok pun masih kerja lg tp half day. Raya tahun ni kat KL jer. so esok balik KL macam balik kampung jugak ler. kak Azra - thn ni buat ler open house lg. saya confirm dtg. boleh saya amik balik cd kat akak. skrang demam citer taiwan...
by iekan78
Sep 28th, '08, 23:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

frashdi87 wrote:waaa..
semua dah balik kampung..dah beli baju raye...
sedeynye mendengar...huk3x...
xde orang terengganu ke kat cni???haha
aku dh sampai besut nih.....raya nnt meh dtg rumah!!!
by iekan78
Sep 26th, '08, 14:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

guys...

aku dh balik kg pon...excited sgt nk beraya, balik kg pon awal.
nk ambik kesempatan nk wish selamat hari raya n maaf zahir dan batin...

p/s: sapa ade cd princess hour?? aku punye pc dh kaput!!!
byk cerita pon dh hilang....kalau sesapa yg sudi, bg la aku pinjam
aku just nk copy jer....
by iekan78
Jul 30th, '08, 18:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Kak Azra,
Aku pon suka part tu....
Kurang ajar ok song jae bin tu.....siap celebrate lagi after ahjumma tu divorce...serious lawak..kah...kah...

Aku nk wat collection la cerita nih....ko donlot kat ne yer????
by iekan78
Jul 29th, '08, 19:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

kak azra,

dimana kau???
cerita last scandal yg ko rekemen tu mmg best gile la....
hatiku tersentuh!!!
by iekan78
Jul 5th, '08, 07:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hi. aku nak tanya sket pd sapa2 yg tau.. astro punya package ada japanese dan korean drama /filem ke? aku ni baru balik keje dari oversea. then baru nak pindah umah. kiranya baru nk melanggan astro la. xtau sgt fsl astro ni. aku rasa baru2 ni masa aku tgk astro kt umah mak aku, aku perasan selalu a...
by iekan78
Jul 2nd, '08, 17:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

azra wrote:iekan~~ Lamenye tak dengar berite 8) Ade ape2 good news tak?? :D

Mane laa agaknye si skachild pegi, ek?? :scratch: MIA memanjang :roll
k.azra ~~ good news??? :-( :cry: :cry:

tk pe, yg penting....usaha tangga kejayaan..... :D :cheers:
by iekan78
Jul 1st, '08, 12:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

neokenzo wrote:Aku jarang pakai torrent sekarang sebab slow sangat. Download pakai MegaUpload guna site http://www.aigoo.withs2.net/

RAW = tak der subtitles
Ental/Shinwa = group yang encode cerita

Gambar biasanyer lawa sebab 1 episode 700MB
sankyu NEOKENZO....... :wub:
by iekan78
Jul 1st, '08, 09:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

best la citer iljimae..... nangis aku tgk episode 1 and 2....... :cry: sian geom tu......dh lama tk tgk citer sebest citer nih.... :cry: korang kat site mana yer nk donlot citer nih?? aku tgk kat cni.... http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?search=iljimae&type=&sub=View+all&sort= gamba dia la...
by iekan78
Jun 11th, '08, 17:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

nama ubat " IBUPROFEN 200mg" tanya kat farmasi yang berhampiran dengan anda... harga mahal gak la.. tapi lepas makan gerenti hilang sakit terus... dijamin 100%... tapi kalau sesiapa yang ada gastrik disyorkan jangan makan ubat ni... mcm ubat demam anak aku jer....tapi 100mg jer, tak de la sampai 20...
by iekan78
May 22nd, '08, 18:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

hi guys.... aku ketinggalan ketapi la..... baru jer tgk last friend episode 6 semlm.... tk sabar nk tunggu episode 7..... serious citer jepon this one lain drpd yg lain..... tapi bile tgk citer nih teringat lak citer "boys don't cry"..... skrg tgh layan citer on air .... cengitu ke nk wat drama??? c...
by iekan78
May 13th, '08, 16:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

sizuka wrote:kdrama: ramai yg kata 3 dad 1 mom tu best dan kelakar.. orang kata je la... hehe sebab aku tak tengok lagi..
3 dad 1 mom aka 3 daddies ke???

citer nih kat KBS World skrg kan???

sape tgk?? dh bape episode skrg kt KBS world tu???
by iekan78
May 13th, '08, 15:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

kite sabar yer sizuka, dh kena warning pon org tuo gilo tuh!!!

ape drama korea yg terkini??? yg paling top skrg nih???

*cuba menormalkan semula thread nih!!!!*
by iekan78
May 13th, '08, 14:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

kalau tekan report blh ban org tuo gilo ni ke???

aku nk tekan la...............

org tuo gilo lagi huduh dan sgt hina.....sori guys, aku sgt over!!!! menyampah dgn manusia laknat tu!!!
by iekan78
May 9th, '08, 01:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

semlm masuk forum ingat mau discuss drama terkini.... tetiba da org discuss psal bahasa la plak... ingatkan MDAC dh bertukar jadi forum perbahasan bahasa aku pon undurkan je diri semlm hari ni hepi bila MDAC suda normal.... ape drama terkini korang....aku suda ketandusan drama agak gersang la sket n...
by iekan78
Apr 22nd, '08, 01:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

korang.... honey n clover tu 11 episode ke??? baru je lps nonton citer tu......aku suka nk tgk ending kisah nomiya san n ayumi tu....aku suka couple nih. citer nih mmg memberi aku semangat nk keje lebih kuat, n never give up. nk2 dgn watak ikuta tuh yg byk dpt pengalaman masa travel dgn beskal dia!!...
by iekan78
Apr 15th, '08, 16:42
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

Sebab kat sini sumenye dah cukop umor....aku ckp jelah ape itu bunting pelamin.... 8) frashdi ~~ Bunting pelamin tu, bile ko kawin je, bini ko bulan tu gak mengandong....maknenye, dan2 turon pelamin, terus je nak timang baby :P dalam erti kate yg lain.....malaslah aku nak terangkan lebih detail, ka...
by iekan78
Apr 2nd, '08, 03:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

fanatk gilos korang dgn FT Island......best sgt ke group nih?? Yelah aku kan dh tua, so tk brp paham jiwa rumaja skrg. kalau aku rumaja cam korang sure aku pon termasuk salah sorang yg duk jerit concert....concert....concert.....
by iekan78
Mar 8th, '08, 21:23
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2192
Views: 359849

iekan - malam tu bukan Nurul Izzah yg dtg tapi adik nyer. dia dtg dgn calon kawasan aku Ibrahim Yaakob dan Dr. Lo'Lo. sebernaya aku pun takde ler minat ngan politik sgt. tp ni tahun pertama mengundi so macam jakun la gak kan. semalam g kampung bharu tgk Anwar Ibrahim. Best die nyer ucapan. asyik tg...