Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 117 matches

by iekan78
Mar 8th, '08, 21:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

yes....nmpknye mmg sah negara kite mempunyai kerajaan campuran :cheers: :cheers: :cheers: lepas nih takde la derang suka2 naikkan rege minyak!! mintak2 juga tol dimansuhkan terus setelah itu menteri JKR sudah kalah teruk!!! lps nih blh la kita tau ape keje cik pidah kite tu dlm kerajaan!!! hopefully...
by iekan78
Mar 7th, '08, 07:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

Undi hantu tu macam undi pakai kad pengenalan palsu = tak wujud ler org tu sebenarnya. rasanyer ader org dah mention kat dalam forum nih. lagi satu undi pos terutamanya utk askar2 yg bertugas. ramai kata ader org tolong pangkahkan utk depa. tahun ni first time aku mengundi. tapi kawasan aku cuma ad...
by iekan78
Mar 4th, '08, 01:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

Takde sesape yg kena panggil utk wat undi hantu ke? :P Mase kat Ijok dolu, kawan anak sedare aku kena panggil....kalo sanggop wat dosa tu, diorg bagi RM 50 n diorg bagi mykad palsu jam2 tu gak....siap ade mesin cetak mykad..... ape laa :glare: Dia taknak subahat....kwn dia wat n simpan mykad tu.......
by iekan78
Feb 23rd, '08, 18:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

littlemafia wrote:thanks sapa yg recommend cite bara no nai hanaya..
great drama :thumright:

aku da donlot citer tu......tapi sub je tk donlot lagi!!!! lupa nk install vobsub lepas komputer nih diformat bln lepas......best sgt ke??? brp bintang????
by iekan78
Feb 20th, '08, 06:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

iekan78 : aku pon rasa cam nak masuk kelas dia la.. Tapi lepas kawen la kot... Yuran utk basic berapa? kelas kat mana? waahhh.....bagusnye bakal pengantin nk belajar buat kek. nk menambat hati suami ke??? :whistling: kakak ni buat kelas dekat rumah dia sendiri, di saujana utama,sg buloh. yg bestnye...
by iekan78
Feb 18th, '08, 05:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

senang kata nk wut design ni kene kreatif je.. huhu.. kite nk blaja wut kek kawen fondant tier.. lynnhassan ada ajar x? sbb tu la aku tk pi kelas dia......bab2 kreatif nih aku out!!! kang nk lukis clown jadi org lidi plak!!!! ko try le tya kat fp dia tu pasal fondant tier.....aku tak faham sgt bab2...
by iekan78
Feb 16th, '08, 19:47
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

duk kat KL la.. huhuhu.. kat office ni salu ada celebration.. kang ble la tempah.. cupcake tu comel2 la.. ble la wat promo kat office aku nehh... market lil maf.. MARKET!! kat kl nih ramai org wat cake or cuppies..... cuba tgk fp nih, mereka berdua neber aku!!! http://lynnhassan.fotopages.com ---->...
by iekan78
Feb 14th, '08, 07:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

wahh!!! congrat.....congrat......

kalau la aku blh attend wedding ko.....nk juga pi johor, blh mengimbau kembali nostalgia masa zaman aku muda2 dulu!!!!
by iekan78
Feb 12th, '08, 00:30
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

aku tgk.....aku tgk american idol

haah simon tu dh insaf.......so,agak bosan american idol this time!!!!
by iekan78
Feb 9th, '08, 16:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

iekan ~~ Ape ke halnya pulak aku nak marah orang kritik Robbers?? Aku pun ok ok je citer tu...aku lagi suke Hong Gil Dong :wub: :mrgreen: Haah la....ko peminat Hong Gil Dong......cemana la blh terslah ni??? :scratch: ye la citer HGD tu kan, citer pasal pencurik/perompak. bila si tunggal komen pasal...
by iekan78
Feb 9th, '08, 15:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@lil miss cupcake aka littlemafia, turun KL lupe bwk kek dan cupcakes.....hehheheee... naadianaa, nape ko suruh dia lupa bawak kek n cupcake?? tersilap taip ka??? jgn cam tu oooo....nnt dia betul2 tk bawak!!!! lilmafia, nk jual kek or cuppies kena kasi rasa dulu ye.....kalau sedap aku sanggup ke jb...
by iekan78
Feb 8th, '08, 17:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

naadianaa wrote:
littlemafia wrote:ada nk wut gath lg ker? ehhehe..
ekekekek.....tggu amoi johor turun KL, baru wat gath kot.... :lol
naadianaa,

kalau dia turun kl suruh dia bawak choc cake n cuppies dia tuh......nampak menggiurkan!!!!
by iekan78
Feb 8th, '08, 17:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

tunggal wrote:aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...
komen ko bahaya tuh!!!! marah azra nnt............
by iekan78
Feb 8th, '08, 17:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

td tgk cite unstopable marriage .. wakakka.. klaka gile. balik kampung je la ble tgk astro.. gilbeak sambeak ilbeak. likeable or not best gak.. k iekan lyn gak kan? stopable tu kul brape tiap2 ari? ade ulangan tak? buku astro tak sampai lagi... lg satu, cite proposal yg yamapi blakon tu best tak? a...
by iekan78
Feb 1st, '08, 18:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

farha - thanks a lot!!! paham dah skrg......cikgu!!!!
by iekan78
Feb 1st, '08, 07:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

farha......kalau KBSWORLD yg serentak seluruh dunia tu, taded subtitle la drama2 yg ditayangkan???
taded sub kalu, cemana nk paham, ek!!! skrg baru aku paham nape citer korea kt astro KBSWORLD lambt sgt!!!! thanks for the info!!!!!

btw, TVANTS tu ape......tv semut ke?????
by iekan78
Jan 31st, '08, 14:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

jauh jugak ketinggalan episode kt mesia yer.........maknanye KBSW kt astro ni bkn live la yer???? :scratchchin: baru aku tau!!!!!
by iekan78
Jan 31st, '08, 07:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

azra - aku pon tk tau dah smpi episode bape....... tp semlm, gil dong baru dpt yamyeongbong staff from the thieft leader b4 thieft leader tu mati. memula dia tk mo bg tau pesanan terakhir thieft leader tu kt geng2 dia sbb dia nk pegi negara Qing. pas tuh dekat nk last citer, dia pegi juga jumpa thi...
by iekan78
Jan 30th, '08, 13:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

korangggg..... aigooo......apsal tak bgtau aku citer Hong Gil Dong ade kat astro channel 303 skrg. tadi aku tgh berebut nk tgk tv dgn hubby aku, tp cam biasa aku kena la mengalah...... terlintas pulak di hati nk tgk info channel 303.......tertera la 10pm-11pm : Hong Gil Dong.......sib baik hubby aku...
by iekan78
Jan 28th, '08, 11:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@azra, nape la aku tk berjiran dgn ko, kalau tk senang je aku nk pinjam citer2 yg ko donlot tu!!!! Pasal AJL tu awal2 aku dah agak mesti persembahan mawi yg menang. maklum la raja SMS. kalau mak2 mcm kite nih mmg la rasa persembahan aishah paling bagus. tapi kalu bdk muda rumaja ni, mesti derang ras...
by iekan78
Jan 28th, '08, 09:32
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@milleu87 n tunggal

aku tgh mendonlot le nih.....tapi episode 1kb/s n 2kb/s dah tk ramai seeders la!!! speed gerak 1 - 2 jer. kalau bara no nai hanaya laju gilos......cecah jugak 90kb/s. nampaknye aku kena skip terus pi episode 8.
by iekan78
Jan 28th, '08, 08:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@kak azra,

adeh.....kalau sampai 24 episode jenuh la aku nk tunggu tiap2 minggu!!!!! lama tu!!! tapi kalau ko ckp best aku gagahkan juga diri aku utk mendonlot citer tu!!!!
by iekan78
Jan 28th, '08, 07:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

si Faizal tu sendiri pandai cari penyakit... nak kata masa tu dia tengah naik syeikh tak juga kot.. sebab macam dia dah plan je nak buat macam tu... suratkhabar kata siap ada tulisan huruf "S" ala2 superman kat tengah dada dia.. Dato' Siti sekarang ni dah takde aura lagi ke??? :whistling: mesti dia...
by iekan78
Jan 27th, '08, 16:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@azra, best ke citer tu??? dh bape episode??? korang tgk tak AJL tadi???best jugak yer.......aku mmg sokong pemenangnye......berdebar jugak aku takut dato ct yg menang. tapi frust juga si faizal tk dpt nyanyikan lagunye sendiri, pandai sgt buat show tayang body. agaknye masa tu tgh naik sheikh kut??...
by iekan78
Jan 25th, '08, 18:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

azra wrote:
Bior aku jawabkan 8) ......tapi aku blm tgk lagi :P ...tapi menurut citernye mcm best :thumright: ......ade lelaki yang kat avatar ko tu :mrgreen:

:w00t: ........ ade lelaki dlm avatar aku ker???? sukanye........:mrgreen:
by iekan78
Jan 24th, '08, 17:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

welkom....welkom......

@angelcoolz,

robbers tu jdrama ke, kdrama???? best sgt ke????
by iekan78
Jan 23rd, '08, 16:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@kak azra,

sori le......dh berkurun tk dl guna cb!!! mmg tgh kusyuk layan drama ni, aku baru tgk 18 vs 29.....hhhuu....hhhuuu........best jugak!!!!
by iekan78
Jan 21st, '08, 15:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

hana-jk....

aku pon tgk kt overstream.......heran citer tu dh 6 episode tapi nape kt d-addict baru ade 1 episode utk donlot????
by iekan78
Jan 21st, '08, 03:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

aku pakai bitcomet jer......laju la jugak.......so far kalau donlot citer baru cecah le 70 - 80, for me ok la tu!!!
by iekan78
Jan 18th, '08, 08:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

@emykina,
tk mo arr karok.......menangis penonton dgr soghe aku!!!!

@kak azra,
best gile ISWAK 2 aka they kiss again!!!!! tk sabar nk tunggu episode 5 part 5 dan seterusnye!!!! klakar beb.....totally klakar!!!
by iekan78
Jan 17th, '08, 05:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

frashdi87

edison no tu dh kuar sub ke????
by iekan78
Jan 16th, '08, 23:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

jom la kite pi main bowlng......kesian pulak dgn si frashdi87 tu.....
by iekan78
Jan 16th, '08, 06:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

aku tlg tgk org main bowling blh arrr...... penah main bowling skali dgn hubby aku.......nyaris2 nk tersembam masa baling bola bowling tu...... kenkonon nk amik bola berat utk dptkan strike........sbb bila amik yg ringan asyik masuk longkang...... bengang jer.........kalu main badminton ke, bola jar...
by iekan78
Jan 15th, '08, 06:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

frashdi87,

biar betul......dh kuar ek honey n clover??? skrg juga aku dload!!!!
by iekan78
Jan 14th, '08, 17:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2196
Views: 363611

apsal lak derang gi blocked thread yg lama tuh???

frashdi87........
edison no tu klakar ek???? citer baru ke???? dah lama tak tgk citer klakar.......

naadianaa.....
jgn lupa announce kat sini bila jdorama honey n clover tu dah start.........tak sabar dah nk tgk toma nih!!!
by iekan78
Feb 6th, '07, 01:41
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

sori to interupt the disscussion......

could u guys help me, where can i get direct download for japanesse song??
by iekan78
Feb 2nd, '07, 12:49
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

aeris0729 wrote:I really can't wait for the ep5 I bet this will be great!!
i'm so excited with what will happen between tsukasa and rui and at the same time about their love triangle.. still i'm a tsukasaXmakino fan!!!

me to......me to......
can't wait for ep 5. just hoping makino's pain will end.
by iekan78
Jan 26th, '07, 18:27
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

OMG..OMG..OMG...OMG!!! Thanks SO much to the person again who posted that streamed video! OMG...Episode 4 WAS AWESOME! I LOVED the ending, I dont mind that its a cliffhanger, it was AN AWSOME way to end ep 4. Episode 5 looks like sparks are gonna fly! OH YEAH!!!! Feel SO much for poor Domyouji. I s...
by iekan78
Jan 20th, '07, 14:43
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

u mean WISH ?? if u do , here's the link , http://www.youtube.com/watch?v=D1jkzR-j_hM thanks dear.....but not this one......the background song. i don't know the tittle...... It is Planetarium it is here with sub http://www.youtube.com/watch?v=YIG6PB68RcI yup this one......thanks a lot guys!!!!! :-...
by iekan78
Jan 20th, '07, 14:25
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

u can watch the video with subs here http://www.youtube.com/watch?v=0ynE-iWHQZM ^^^^^^ do u know the link to watch video music of hana yori dango season 1??? u mean WISH ?? if u do , here's the link , http://www.youtube.com/watch?v=D1jkzR-j_hM thanks dear.....but not this one......the background so...
by iekan78
Jan 20th, '07, 14:00
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

lee`s little alien wrote:
non-angelical wrote:anybody has the lyric and translation for flavour of life?? :unsure:
u can watch the video with subs here



^^^^^^

do u know the link to watch video music of hana yori dango season 1???
by iekan78
Jan 20th, '07, 13:52
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Hana Yori Dango Season 2
Replies: 8217
Views: 1038640

HaJoSa wrote:even mine tooo

but now Im watching it online ....... ub..... ubiiiiiii :)
i want to watch too......could u give me the link?????