Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
ahaw
Posts: 37
Joined: Jun 14th, '05, 09:12
Location: sg. buloh

Post by ahaw » Jan 28th, '12, 03:24

sape2 ada link lagu - Harada Shinji's "Time Travel" tapi version Spitz?

mmg spitz x keluarkn lagu...
i just a poor servant..... servant of allah s.w.t :lol

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » May 28th, '12, 14:19

forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » May 28th, '12, 14:25

baru habis donlot layan kdrama rooftop prince.... terbaik musim ni... :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle:

User avatar
ermac
Posts: 59
Joined: Oct 12th, '05, 06:38
Location: Malaysia

Post by ermac » May 28th, '12, 15:11

mrvx wrote:forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(
saya masih lg di sini..
tggu bulan 7 nk start active blk meng-k/j drama ni..
skrg masa tgh kritikal.. :unsure:

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Aug 7th, '12, 00:13

selamat berpuasa :)

arabz8191
Posts: 28
Joined: Mar 24th, '12, 07:10
Location: Saudi

Post by arabz8191 » Aug 7th, '12, 00:49

감사합니다 kam-saham-nida... \( -o _ o- )/ :salut:
tkasih kerna upload jdrama. Best tgok criter Rich Man Poor Woman 720p dari crimsonskyx, bru episode 04 skrg.
RTPrince mmg best giler, pecah perut. I Do I Do 720p dh complete, Big 720p dh complete, tp belum lyan lgi. Soldier Of War pun mmg best, tp eng-sub kat darksmurf mmg slow, nnti sambung semula kat E24.
GTO, Papadoru, Legal High (jdrama) dh abis aku layan, best & enjoy gak. MyBook 3TB pun dh hampir penuh ni, kena cari hdisk baru nnti. "selamat berpuasa & menyambut aidil fitri"
Pandai lak panda ckap melayu...hahaha.
<KSA> :)

User avatar
hafizadam
Posts: 130
Joined: Mar 29th, '07, 22:40
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Post by hafizadam » Aug 26th, '12, 15:25

Image

ACTH's Suasana Gangnam Raya featured on Astro Awani

Astro Awani: Kini Trending featured Tok Harun family's video that went viral in just one day! Credit to MyCTVChannel and Astro Awani for the video and YG Entertainment and Anuar Zain and Ellina for background music.

News video: http://www.youtube.com/watch?v=3_ac_n5QehU

Original video at: http://www.youtube.com/watch?v=VGq35nHO95s
lawak gila video ni mesti tengok dan Share haha
Image

alsa
Posts: 6
Joined: Oct 22nd, '05, 11:15
Location: Ipoh MAlaysia

Post by alsa » Dec 30th, '12, 05:33

mana semua orang kat sini

pekkauwer
Posts: 49
Joined: Nov 16th, '12, 12:26

Post by pekkauwer » Dec 30th, '12, 06:47

salam 1 malaysia, ada je saya di sini ^^ post banyak kat lowyat

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Mar 3rd, '13, 10:37

sedih betul apsal dah lama tak nampak kakak farha, kakak azra dan geng kdrama kat sini.. dulu aktif sungguh sekarang ntah mana ntah menghilang..

... apapun jdorama yang best saya tengok sekarang ni ialah MONSTER

lawak tul 2 mat jepun nihh.. tapi genius cara penyelesaian forensik diaorang..
bila la sub semua nak keluar habis
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 3rd, '13, 11:18

oo ye? macam tgk sket je yg monster tu..tp xigt kenapa stop... tu last season punya jdrama kn?

tengok aa yakou kanransha & nakuna harachan...seriously superb

User avatar
matsusayuri
Posts: 33
Joined: Dec 4th, '12, 13:57
Location: Malaysia

Post by matsusayuri » Mar 3rd, '13, 11:27

hi...saya budak baru di sini~

sila tunjuk ajar~

pekkauwer
Posts: 49
Joined: Nov 16th, '12, 12:26

Post by pekkauwer » Mar 3rd, '13, 11:37

Yg citer nobunaga tu sedap ke? X hafal tajuk sebenar

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 3rd, '13, 11:41

1st and 2nd ep mantap gak aaa...tp the following tu dh kurang logic...tp still boley layan aa.. hehehe... aku particular sket bab logika ni... idea dia macam citer JIN

pekkauwer
Posts: 49
Joined: Nov 16th, '12, 12:26

Post by pekkauwer » Mar 3rd, '13, 12:26

Aku skrg ni tgh byk gak melayan citer2 lama, closed notes, a song to the sun(mov n drama)
Kalau korea hong gil dong,gumiho revenge of fox child, arang, dan latest sungkyunkwan scandal

X sabar seunggi akan berlakon dgn minah "gatal" suzy :p dalam citer gu family book
Citer latest byk yg kureng tapi yg aku minat2 betul, present(2002) 49 days, QSD(Sebab ada LYW) jeon woochi(sbb ada baek jin hee) dan likeable or not(han ji-hye)

arabz8191
Posts: 28
Joined: Mar 24th, '12, 07:10
Location: Saudi

Post by arabz8191 » Mar 3rd, '13, 12:26

tgah lyan jdrama dinner bru E07, ok gak.
kdrama yg action skrg Iris 2, best-best.
horse doctor..memang my favorite, skrg kat E43, kena tunggu sampai E50.
Criter jdrama, kalu nk dload, kena tggu ada sub dulu, bru bleh lyan.

User avatar
iloveloaf
Posts: 19
Joined: Oct 7th, '10, 09:14
Location: Kuala Lumpur

Post by iloveloaf » Mar 15th, '13, 03:21

bean wrote:Wah, y tis thread oni 1 page? i tot is ady hundred over.. Haha, its been a very long time since i visit this thread..

Hi, everyone. Siapa tahu kat mana leh saya beli barang pelakon korea.... Kalau kat sg.wang ada sila beritahu tingkat mana.. Terima kasih.. ^ ^
Beli dekat Berjaya Times Square.
Last time cari kat sana...

Tak tau mana murah lagi dah.
Dulu beli 2 DVD sana dapat RM30. Tapi cite Jepun, maybe sebab tu murah
~Roronoa Zoro said~
~When I decided to follow my dream, I had already discarded my life.-
:salut:
~If you kill yourself, I kill you.
:argue:

pekkauwer
Posts: 49
Joined: Nov 16th, '12, 12:26

Post by pekkauwer » Mar 15th, '13, 03:23

Boleh ke promote? Haha

http://forum.lowyat.net/topic/2683020/+1440 rajin2la

User avatar
iloveloaf
Posts: 19
Joined: Oct 7th, '10, 09:14
Location: Kuala Lumpur

Post by iloveloaf » Mar 15th, '13, 03:26

hikki2me wrote:knp thread lme dh tutup????
xbest lah... :-(

Farha - thanks for d info psal kdrama bru... aku skrg dh xupdated dh... hehhehe... byk dgr kmusic skrg... kne tunggu exam final bru blh dl those drama... :D

about Dong Ha tu... adik aku marah sbb dier ske si Dong ha tuh... hehehhe... pasal Kim Jong MIn... aku xterkejut pn sbb pempuan tu bkn ke gle2 mcm dier jugak??? ehheheh i think so sbb penah tgk dier dlm game show (xingat name show tuh!!!) and of course aku sedih gle Han Ji Hye dgn Xcouple dier tuh... such a loving couple pastu break up... dh lah dierorg sesuai... :cry:

Bad Love ader kat KBS World??? yeke... bkn ke dlu crite In Soon is Pretty pkul 9pm... dh abis ke crite tu??? aku dh tgk Bad Love smpai episode 2... Kwon Sang Woo belakon aku kne tgk.. but i dont realli like the girl in that drama...

aku tgk I Am Sam!! .... lawak... aku tgk smate2 nk tgk muke TOP dlm drama tuh... hot gle dier jadi student....

aku pn skrg nih tgk crite2 yg didonload oleh adikaku nih... mainly crite yg lme2...
Yukan Club, I Am Sam, Why Why Love, My lucky star....

kak farha - dh tgk perf Shinhwa???
eric buruk kan dlm tuh!! @.@ i hate those hairstyle
tau x yg SUPER JUNIOR nk buat tour ASIA....!!!
Kuala Lumpur is listed dlm 9 cities yg dierog akan buat concert.... hehheheh
aku nk g!!!!
orh...ko tengok I AM SAM gak ker...
Super xbest punya cite...
aku pun beli sebab nak tengok Top je kat situ...
pastu menyesal...

Bad Love sgt slow and boring...aku stop and delete, tengok dah :goggle:

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Apr 7th, '13, 23:15

i pun tak tahu nak tengok cerita apa.. since layan kdrama tahun 2004 lagi.... sekarang ada jugak tgk online streaming jer.. tak larat nak donlot......
p/s lama menyepi tanpa berita

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Apr 7th, '13, 23:16

farha... tak habis lagi ke belajar.. lama bebenor mike belajo yer

nanaleanna
Posts: 3
Joined: May 2nd, '09, 04:36

Post by nanaleanna » May 27th, '13, 14:40

Tweeetttt, nak tanya .. sekarang ni drama ape yang best nak tengok eh? I dah lama gile tak tengok drama. Tak kire lah korean ke japanese ke yang penting best. Heheee. Masehhhhh :D

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Jun 7th, '13, 16:38

ugly alert... mmg kelakar giler

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Jun 7th, '13, 16:38

mana otai2 lama dlm ni.. dah insaf ke??????????

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Jun 7th, '13, 16:39

ermac wrote:
mrvx wrote:forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(
saya masih lg di sini..
tggu bulan 7 nk start active blk meng-k/j drama ni..
skrg masa tgh kritikal.. :unsure:
nak beranak ke apa nih?

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Jun 7th, '13, 16:41

malay_tiger wrote:sedih betul apsal dah lama tak nampak kakak farha, kakak azra dan geng kdrama kat sini.. dulu aktif sungguh sekarang ntah mana ntah menghilang..

... apapun jdorama yang best saya tengok sekarang ni ialah MONSTER

lawak tul 2 mat jepun nihh.. tapi genius cara penyelesaian forensik diaorang..
bila la sub semua nak keluar habis
Image
semua orang dah layan online.. tak DL lagi.... tu lah... tapi aku sebagai otai since 2005 masih online lagi kat sini.. cuma tak login jer...

Kagami2111
Posts: 1
Joined: May 15th, '13, 05:59

Post by Kagami2111 » Jun 11th, '13, 16:11

saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Jun 15th, '13, 22:08

Kagami2111 wrote:saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:
bergantung.. ada yang boleh sampai 800kb/s pun ada

anyway.. saya jarang betul layan kdrama sebab jalan cerita dia yang slow semacam je

tapi drama korea Snow Queen memang terbaik sungguh.. episod pertama je dah menitis air mata menengoknya.. fuuu camne dari budak paling kecil sampai la orang tua ke orang gaji, hero, heroin semua boleh buat skill emo titis air mata.. dasaattt.. dia main emosi dan jalan cerita dia memang terbaik sungguh.. :cry:

saya recommend citer nih.. 10/10 rating saya bagi muzik latar dia memang bagus main emosi manusia.. ingat nak letak 11/10 tapi sebab salah satu muzik dia tak berapa suka yang laki nyanyi tu kurang sedap tak jadi nak letak 11/10 rating dia
Image

baru habis layan tadi.. sebab habiskan tengok jdorama dulu... terbaik sungguh cerita dia ni :wub:

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Nov 17th, '13, 10:49

saya dah rancak semula donlot sejak jumpa lubang untuk bypass selkom capp...maknanya .. musim donlot semakin meriah

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Nov 17th, '13, 10:50

saya dah rancak semula donlot sejak jumpa lubang untuk bypass selkom capp...maknanya .. musim donlot semakin meriah

freedert_3071
Posts: 1
Joined: Dec 30th, '13, 14:32

FILIPINO DRAMAS!!!

Post by freedert_3071 » Dec 30th, '13, 14:43

WATCHING FILIPINO TV SHOWS/DRAMAS Hi guys!! I am a student researcher, currently conducting a survey for my thesis. Can I ask for a little bit of your time to answer my short survey? Pretty please (>.<) your answers would be of great help to me. Thank you very much and have a nice day! :lol :lol :lol

Here is the link to my online survey:
https://docs.google.com/forms/d/1vpm-uZ ... w/viewform
Attachments
1011537_729187990424968_2040570103_n.jpg
1011537_729187990424968_2040570103_n.jpg (76.09 KiB) Viewed 7182 times

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Dec 31st, '13, 03:42

i'm dislike clone drama's

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Jan 2nd, '14, 06:24

JOm layan kdrama MISS KOREA>.. mcm BEST jer...

User avatar
hafizadam
Posts: 130
Joined: Mar 29th, '07, 22:40
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Post by hafizadam » Jan 23rd, '14, 20:59

adeh lama tak singgah, login pun sebab nk request reseed.

sekarang tengah layan TAKE FIVE dengan DOKUSHIN KIZOKU. both episode terakhir.
Image

arabz8191
Posts: 28
Joined: Mar 24th, '12, 07:10
Location: Saudi

Post by arabz8191 » Jan 23rd, '14, 23:35

skarang tgh lyan/donlod..

1) inspiring generation
2) prime minister & I
3) empress ki
4) you who came from the stars
5) jeong do jeon

6) boku no ita jikan
7) hakuba no oujisama

8) prince lan ling

User avatar
hafizadam
Posts: 130
Joined: Mar 29th, '07, 22:40
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Post by hafizadam » Feb 13th, '14, 00:55

Image

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » May 4th, '14, 06:36

semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Sep 24th, '14, 22:31

mrvx wrote:semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?
saya ingat sebab semua yang gila citer korea kat dalam forum ni dah pakat pasang ASTRO kat rumah, citer korea dah bersepah kat dalam TV kat Malaysia

dulu jarang tayang.. sekarang perghhh.. sampai budak-budak kecil pun tahu citer korea sekarang ni

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Sep 25th, '14, 04:41

malay_tiger wrote:
mrvx wrote:semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?
saya ingat sebab semua yang gila citer korea kat dalam forum ni dah pakat pasang ASTRO kat rumah, citer korea dah bersepah kat dalam TV kat Malaysia

dulu jarang tayang.. sekarang perghhh.. sampai budak-budak kecil pun tahu citer korea sekarang ni
aku pun ada juga astro.. tp guna skybox lah.. RM10 sebulan full channel.. tp takder HD lah.. so far ok laaa... masih donlot lagi drama2 dlm ni... mmg terbaik.. juga pelakon tak lawa mcm dulu

User avatar
farha
Posts: 158
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Oct 25th, '14, 17:49

Assalamualaikum semua. Otai dah balik ni. ader gak org yg gerakkan forum ni?
Image
~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 17:54

Ak a.... mane kak azra.. tgh sebok duk layan spring days.. kami skrg active dkt WhatsApp je.. huhu...

Last projek adalah buat sub BM my girl dgn jayanya.. sub cite goong tak kesampaian. .

fianaz
Posts: 2
Joined: Apr 9th, '14, 19:31

Post by fianaz » Oct 25th, '14, 17:56

Anyeong hasaeyo :)

User avatar
farha
Posts: 158
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Oct 25th, '14, 17:57

Yup sekarang kat whatsapp jer.

tetiba teringat forum ni tu g masuk tu bagi salam.

Sekarang byk drama cable yg menarik. tak leh tgk kat ASTRO kena download jugak.

latest Misaeng, Three Musketeers, Reply series.
Image
~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

fianaz
Posts: 2
Joined: Apr 9th, '14, 19:31

Post by fianaz » Oct 25th, '14, 18:00

6 thn dah thread kite ni kan.....drpd anak 3 dh jadi 4. :D

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 18:03

Current obsession now is eric. Ade jual kat pasa malam tak nak beli?? Pleaseeee

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 18:05

Alamak kenapa klua umur kat situ? Dlu2 xpe la masih muda... skrg dah tua.. camano nk hide.. haha

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Oct 25th, '14, 18:05

Aku pon nk bg salam la jugak...

Assalamualaikum...
Rindu la forum mdac nih!!!

I miss u all...

Iisshh rasa poyo pulak buat ucapan gitu...😝😝😝

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Oct 25th, '14, 18:07

Sib baik tk appear umur brp...

Tp rasanye org blh agak kot umur aku brp...😜😜😜

Tak pe kina...yg penting hati sentiasa muda belia!!!😁😁😁

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 18:08

:cheers:

[/img]
Image

User avatar
farha
Posts: 158
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Oct 25th, '14, 18:15

Kau quote image ke kina?
Image
~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 18:18

Aku tgh igt2 lupa.. td saje2 try... haha maklumlah pakai hp ni skrin kecik.. dlu pakai desktop..

User avatar
emykina
Posts: 228
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Oct 25th, '14, 18:19

Wow.. rasmi page baru..dlu seme org berebut nk rasmi page baru.. lebih2 lg page ke 1000

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Post by mrvx » Nov 6th, '14, 21:59

emykina wrote:Alamak kenapa klua umur kat situ? Dlu2 xpe la masih muda... skrg dah tua.. camano nk hide.. haha
saya lagi tua..34 tahun dah 2.. 10 tahun dah rasanya dah ikut forum ni..masih download kdrama lg...

User avatar
farha
Posts: 158
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Nov 12th, '14, 15:39

10 tahun lama nyer kita kat forum ni.
Image
~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by hikki2me » Feb 13th, '15, 16:05

Holla semua. Tetiba nak melawat page ni. :D
Wow x percaya aku member since 2004. Haha..
Korean drama still but skrg smue drama dah predictable. Kpop dah kurang. Mcm insaf sikit.
By the way aku nak beli tiket concert shinhwa tp dah sold out. Sedihhh :-(
Image
visit myblog -- X and X

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Re: Malaysia D-Addicts

Post by anakmelayu » Mar 5th, '15, 03:18

salam.. lama x meng reply dalam post ini? hehe.

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by iekan78 » Nov 27th, '15, 04:39

salam uolssss....

dh lama tk muncul kt sini
nk mengembalikan nostalgia....uols ingat tak gathering kita kt seoul garden??

Image

sapa ada dalam gamba sila angkat tangan!!

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Jan 12th, '16, 00:37

tahun ni sepi sebab ruangan torrent dah tak ada.. apa pun.. selamat tahun baru semua... layan running man jerlah.. kdrama ada kurang sikit... heroin tak lawa.... :scratch:

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Feb 18th, '16, 01:31

nampaknya semua orang sudah tidak masuk ke forum ni... hanya tinggal kenangan

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Jun 10th, '16, 08:55

selamat berpuasa semua.. harap rakan rakan dlm ni aktif semula tahun ni... tq.. nanti saya buka group d-addicts malaysia

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Re: Malaysia D-Addicts

Post by anakmelayu » Aug 21st, '16, 08:04

:wub:

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Dec 5th, '16, 08:31

kalau aku tak pos.. mesti K.O page ni... mana korang semua pergi... walhal masing2 ada smartfone supercanggih lg... log in laaa... sedih wooo... old friend dah sepi.. masing2 menyepi

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Jan 18th, '17, 00:35

aku upkan page ni supaya korang tak lupa.. selalulah chat dlm ni... jgan asyik whatsapp,IG,FB jer

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Apr 1st, '17, 08:39

sekarang tengah layan 2 kdrama
1. strong woman do bong soon
2. the liar and his lover...

tunggu tiap2 minggu...

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Apr 1st, '17, 08:45

lubuk dwnload skrg.

www.kissasian.com
myasiantv.com

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » May 2nd, '17, 00:11

mana yang lain? dah meninggal dunia ke?

User avatar
hafizadam
Posts: 130
Joined: Mar 29th, '07, 22:40
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Re: Malaysia D-Addicts

Post by hafizadam » Aug 3rd, '17, 19:44

semua dah meninggal.
D-Addicts Malaysia ada Facebook group ke? Nak join.
Image

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Aug 8th, '17, 00:27

rasanya macam tak ada... semua sudah beralih kepada medium streaming contihnya kissasian.com...
tapi saya still ada dkt sini.. selalu semak tiap tiap minggu.. manalah tahu orang yang sudah meninggal . hidup semula :D

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Sep 11th, '17, 02:52

sekarang tengah layan school, cerita mcm budak2 jer.. tak ada cerita yg bagus setakat ini.. pelakon pun banyak yang muka bedah sana bedah sini tapi masih tak cantik / smart seperti pelakon2 terhadulu


p/s: since 2007.. where is kinky user?

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re:

Post by mrvx » Dec 5th, '17, 03:58

malay_tiger wrote:
Kagami2111 wrote:saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:
bergantung.. ada yang boleh sampai 800kb/s pun ada

anyway.. saya jarang betul layan kdrama sebab jalan cerita dia yang slow semacam je

tapi drama korea Snow Queen memang terbaik sungguh.. episod pertama je dah menitis air mata menengoknya.. fuuu camne dari budak paling kecil sampai la orang tua ke orang gaji, hero, heroin semua boleh buat skill emo titis air mata.. dasaattt.. dia main emosi dan jalan cerita dia memang terbaik sungguh.. :cry:

saya recommend citer nih.. 10/10 rating saya bagi muzik latar dia memang bagus main emosi manusia.. ingat nak letak 11/10 tapi sebab salah satu muzik dia tak berapa suka yang laki nyanyi tu kurang sedap tak jadi nak letak 11/10 rating dia
Image

baru habis layan tadi.. sebab habiskan tengok jdorama dulu... terbaik sungguh cerita dia ni :wub:
baru habis layan
1. because this is my first life,
2, soon nak tgk apa tak tahu lagi

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Jan 10th, '18, 04:41

tahun 2018

kdrama sedang dilayan:-

1. I'm not a robot
2. juggler
3. black night
4. ..... nexttt

User avatar
mrvx
Posts: 72
Joined: Nov 24th, '05, 16:20
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Post by mrvx » Sep 10th, '18, 02:51

mana korang semua pergi.. takkan semua dah mati kot??????? :x :whistling:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest