Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 1st, '08, 18:13

farha - thanks a lot!!! paham dah skrg......cikgu!!!!

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 1st, '08, 18:55

frashdi87 wrote:waaa....
8 & 9 Feb ade Music Station Super Live..
nk tgk..tp blk kg..sdey2
kalau nak saya boleh pinjamkan full version avi format dlm DVD

raw no subtitle

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 1st, '08, 19:29

emykina wrote:hi. ade sesape leh rekemen movie korea yg best2 tak yg happy ending.. nk lyn smentare duk umah ni
the only i saw and i love is My Sassy Girl

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 2nd, '08, 04:27

Gai-Jin wrote:
frashdi87 wrote:waaa....
8 & 9 Feb ade Music Station Super Live..
nk tgk..tp blk kg..sdey2
kalau nak saya boleh pinjamkan full version avi format dlm DVD

raw no subtitle
look interesting...can i have it also? :mrgreen:

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 3rd, '08, 11:17

Aduih....frustnye aku :-( Tadi aku gi laa Time Square sbb nak makan kat restoren korea kat tgkt 10 tu.....dah tutop la pulak :cry: Aku nak makan sop kimchi n nasi yang campor2 tu...kat situ sedaaap ....now nie dah tak tau nak makan kat mane lagi.....huhuhu
:cry:
naadianaa~~ Ari tu kate nak turon KL....bile?? Aku lupe la 8)

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 3rd, '08, 11:59

Eh? Sy ade kate nk turun KL ker, Kak Azra? X ingat la plk.... huhuhuh....

Sebenarnye selalu gak turun KL tp suke sgt buat decision last minute....huhuhu....

Nie tggu LittleMafia turun KL nie...leh la kite wat gathering cam ngan Skachild dl...Maklumla amoi nie kan dok Johor... :P

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 3rd, '08, 12:37

really gai-jin?
thanx..how can i get from u then..

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 3rd, '08, 17:12

naadianaa~~ Hehehe....aku tesalah orang laa.....aku ingatkan ko 8)

Neway, bile littlemafia nak turon KL?? :mrgreen:

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 3rd, '08, 18:57

frashdi87 wrote:really gai-jin?
thanx..how can i get from u then..
soory dude... that one i borrowed long time ago...

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 3rd, '08, 18:58

naadianaa wrote:
Gai-Jin wrote:
frashdi87 wrote:waaa....
8 & 9 Feb ade Music Station Super Live..
nk tgk..tp blk kg..sdey2
kalau nak saya boleh pinjamkan full version avi format dlm DVD

raw no subtitle
look interesting...can i have it also? :mrgreen:
no problem... how can you get it from me...

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 4th, '08, 01:38

u have the dvd or not gai-jin?
the super music station...

User avatar
hana~jk
Posts: 25
Joined: Mar 26th, '07, 04:35
Location: malaysia

Post by hana~jk » Feb 4th, '08, 02:13

hi all.....

lame dah tak join korang berforum....tengah slow sesangat tengok kdrama skrang.... tengok ISWAK 2 aka TKA je... tak penah2 aku layan crita taiwan... sangkut lak tengok ISWAK 1skrang TKA lak.... actually tak sabar tunggu crita junki klua.... huhuhuhu... hidup junki :cheers:
azra wrote:Aduih....frustnye aku :-( Tadi aku gi laa Time Square sbb nak makan kat restoren korea kat tgkt 10 tu.....dah tutop la pulak :cry: Aku nak makan sop kimchi n nasi yang campor2 tu...kat situ sedaaap ....now nie dah tak tau nak makan kat mane lagi.....huhuhu
:cry:
emmm..... jgn sedeh2 kak azra.... kat food court pavillion (tingkat bwh sekali) ade satu stall korean food.... boleh ler try kat situ nanti... nampak macam ok gak... (hana tengok jelah... tapi tak penah try lagi... :mrgreen: )

SuCi
Posts: 3
Joined: Feb 4th, '08, 02:41

Post by SuCi » Feb 4th, '08, 02:42

salam semua..wahh..selama ni xtau pun ade malaysia d-addicts..hehe..slalu masuk nak tau drama latest ja..nice to meet u all!

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Feb 4th, '08, 06:02

frashdi87 wrote:u have the dvd or not gai-jin?
the super music station...
hahah Gai jin tu paham ke tidak tu?? kjap kata ada dvd MSSL tu... kejap bunyinya macam dia takde... :scratch:

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Feb 4th, '08, 06:06

yayyy.... setelah sekian lama akhir lengkap jugak derang dah upload semua file Iryu 2 sekali dengan sub... boleh layan Iryu 2 plak... :cheers:


lepas ni tunggu SP dorama lak.. nak layan Okada... rating SP ni macam bagus... :w00t:

User avatar
milleu87
Posts: 493
Joined: Jul 24th, '05, 01:31
Location: nashville,tn

Post by milleu87 » Feb 4th, '08, 06:43

tgk lah sizuka sp. best and dah ep8 pun. tinggal 2 episode.plus hehehe ader okada yg comel!

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 4th, '08, 08:22

@sizuka
tu aa psl..aq pn dh penin..haha...
SP bes dowh..cte action..smart gak cte die..bes3x...
Iryu2 dh abis...yeah..
boleh aa marathon..
haha..penat nk tunggu sume kuar..

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 4th, '08, 11:29

@Gai-jin...

We just want to clear things up.... u have the MSSL DVD RAW? If u do, there are some of us who is interested.... thnx...

MInna.....

Akhir kuar gak sub utk finale Iryu 2. Penat tggu....huhuhu.....leh marathon... :cheers:

User avatar
niena-chan
Posts: 16
Joined: Jan 25th, '08, 12:45
Location: Malaysia

Post by niena-chan » Feb 4th, '08, 11:57

hye semua...saya newcomer kt sini...dozo yoroshiku!!x sangka ramai peminat drama jepun kt malaysia ni...hehe...skrg ni drama jepun apa yg ditayangkn kt tv?nodame dh habis ke belum?

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 4th, '08, 14:03

nodame still tgh tayang kat TV...huhuhu...best citer tue.....haku suke..... yg terbaru pon SP dia baru kene released by SAR-Fansub..... neway welcome to the community...

User avatar
leenzy
Posts: 81
Joined: Feb 2nd, '08, 16:00
Location: Malaysia

Post by leenzy » Feb 4th, '08, 14:41

hye, korang..i'm new here :D ..x sangka lak d-addicts ni ada yg versi Malaysia ek?..huhu..bgsla...korang mmg slalu ke donlod citer kat sini, actually, i br je coz b4 this byk la sumber time study dl then skang dah abih study, still addicted with KDrama n JDrama..so, kene cr sendri la 8) ..erm..boleh suggest x, series apa yg best r?..x kisah la d latest atau yg dolu2..n lg 1 nk ty, why lambat sgt r donlod gn torrent ni? TQ :wub:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 4th, '08, 15:36

@ieenzy
hihi..welcome to the club..
haha..dh abs source cte jpn ye..
sian..so, slamat mendownload laa yer...
bese torrent yg lmbt2 ni kalo dh lme..
xde seeders..tu psl aa lmbt..
nk cepat, dwnld aa cte yg baru2...

User avatar
leenzy
Posts: 81
Joined: Feb 2nd, '08, 16:00
Location: Malaysia

Post by leenzy » Feb 5th, '08, 02:17

ooo..yeke? :pale: ..tq ek...series ape yg d latest n best? :mrgreen:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 5th, '08, 10:37

yg latest?

saito-san, edison no haha, binbo danshi, one pound gospel...
yg lain tu ok laa jgk..

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 5th, '08, 11:55

Sorry late reply... i just arrived from penang..

Saya paham laaaaa....

1. CD/DVD utk My Sassy Girl - TIADA
2. Music Station 2007 Super Live - ADA
avi format in DVD with no subtitle
Last edited by Gai-Jin on Feb 5th, '08, 12:01, edited 1 time in total.

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 5th, '08, 11:58

niena-chan wrote:hye semua...saya newcomer kt sini...dozo yoroshiku!!x sangka ramai peminat drama jepun kt malaysia ni...hehe...skrg ni drama jepun apa yg ditayangkn kt tv?nodame dh habis ke belum?
hajimemashite
kochira kozo yoroshiku onegaishimashita

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Feb 5th, '08, 12:35

leenzy wrote:hye, korang..i'm new here :D ..x sangka lak d-addicts ni ada yg versi Malaysia ek?..huhu..bgsla...korang mmg slalu ke donlod citer kat sini, actually, i br je coz b4 this byk la sumber time study dl then skang dah abih study, still addicted with KDrama n JDrama..so, kene cr sendri la 8) ..erm..boleh suggest x, series apa yg best r?..x kisah la d latest atau yg dolu2..n lg 1 nk ty, why lambat sgt r donlod gn torrent ni? TQ :wub:
torrent problems!!!!
Plzzz :study: http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_8377.htm

last option:
buy the drama copy from your nearest video store... :scratchchin:

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Feb 5th, '08, 15:53

td tgk cite unstopable marriage .. wakakka.. klaka gile. balik kampung je la ble tgk astro.. gilbeak sambeak ilbeak. likeable or not best gak..

k iekan lyn gak kan? stopable tu kul brape tiap2 ari? ade ulangan tak? buku astro tak sampai lagi...

lg satu, cite proposal yg yamapi blakon tu best tak? any suggestion?

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 5th, '08, 23:34

Happy Chinese New Year to all :salut: :mrgreen:

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Post by hikki2me » Feb 6th, '08, 05:10

hana~jk wrote:
azra wrote:Aduih....frustnye aku :-( Tadi aku gi laa Time Square sbb nak makan kat restoren korea kat tgkt 10 tu.....dah tutop la pulak :cry: Aku nak makan sop kimchi n nasi yang campor2 tu...kat situ sedaaap ....now nie dah tak tau nak makan kat mane lagi.....huhuhu
:cry:
emmm..... jgn sedeh2 kak azra.... kat food court pavillion (tingkat bwh sekali) ade satu stall korean food.... boleh ler try kat situ nanti... nampak macam ok gak... (hana tengok jelah... tapi tak penah try lagi... :mrgreen: )
kak azra..kt Sunway Pyramid ader... one kedai... dpn kfc and area tu la... rsenye owner dier korean... penah nmpak org melayu mkn kat situ.... menu dier nmpak sedap tp xpenah try... and satu restaurant lagi dekat dgn sushi groove and jco... xingat name restaurant korea tu...mcm best tp xtau halal ke x... hari tu bru prasan yg kedai tu dh bukak....

kak azra kat time square tingkat 10 tu food court ke?

hi everyone..
lme xpost!!! :D
i just know that FT Island nk dtg M'sia :lol ...lol malu je aku bru tau....hehehheh
i will go n cant wait nk jmpe Hongki... kak Farha nk pegi ke? kne saving duit lagi!!! aku positivelah yg Shinhwa will come to S'pore.... kne pegi jugak kalo dierorg dtg... no matter what...

any recomandation korean and japanese drama x???
rse mcm xde crite nk tgk... skrg aku tgh tgk all drma lme2 yg aku dl....
yg terbru aku tgk pn Nodame Special.... chiaki and Noda ---> cute!!!

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 6th, '08, 16:16

Hepi CNY everybody.... :cheers: ...huhuhuh....
besok leh kutip angpow...yay.... :whistling:

ninjinchan79
Posts: 17
Joined: Oct 11th, '07, 17:21
Location: Japan

Post by ninjinchan79 » Feb 6th, '08, 16:36

ooo...cuti ek esok?bestnye!!hepi hepi CNY!!! :cheers:

devilbiela
Posts: 1
Joined: Feb 6th, '08, 16:44
Location: japan@malaysia

Post by devilbiela » Feb 6th, '08, 16:49

hola!!!
kat cni pun de malaysia tread jgk ye...
x tau pun!!
pe2 we are malaysia kn!!!
de x spe kat cni yamapi fans???
dgr x cte kat forum yamashita tomohisa baru2 ni..
adusss parah hati ku mlihat cte baru ni!!!!
but i still love him!!!!

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Feb 7th, '08, 13:12

lamanya x posting kat sini.. seminggu xdpt online.. ampehnya pencurik kabel tepon.. :x

ada nk wut gath lg ker? ehhehe..

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 7th, '08, 13:38

littlemafia wrote:ada nk wut gath lg ker? ehhehe..
ekekekek.....tggu amoi johor turun KL, baru wat gath kot.... :lol

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Feb 8th, '08, 05:45

wahhh... aku lama dah x msuk sini... thread kta dlu dah kena delete..!!!???/ aiishhh sedih aku ni...!! :cry: :cry:

btw.. aku baru nak donlod crita robbers... best kah crita robbers..?? aku baca synopsis mcm best jak... tapi torrent lembap btul... :glare:

User avatar
tunggal
Posts: 13
Joined: Sep 12th, '05, 11:59
Location: Perak - Mlk - Shah Alam - Klang - Everywhere

Post by tunggal » Feb 8th, '08, 08:15

aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Feb 8th, '08, 12:31

kite ok je tgk cite robbers tu..hopefully x macam kite tgk WYH la.. last2 tensen je cite die x best.. huhu..

ada sesapa tau x memana clubbox yg upload j-drama yg the latest??
kite tau tokyoplastic tp die biasanya buang episod yg awal kalo da upload yg episod lain..

thanks..

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 8th, '08, 17:19

emykina wrote:td tgk cite unstopable marriage .. wakakka.. klaka gile. balik kampung je la ble tgk astro.. gilbeak sambeak ilbeak. likeable or not best gak..

k iekan lyn gak kan? stopable tu kul brape tiap2 ari? ade ulangan tak? buku astro tak sampai lagi...

lg satu, cite proposal yg yamapi blakon tu best tak? any suggestion?
aku rasa yg aku tgk tu (unstopable marriage) movie rasanye..........
lelaki tu anak org kaya, yg pompuan tu anak org miskin memula gaduh pas tuh jatuh cinta. mak bdk kaya tu nk beli tanah dgn bapak bdk miskin tu.......mcm tu ke citer dia?????

citer proposal tu ok gak, tapi ending dia memfrustkan aku sgt2!!!!!!

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 8th, '08, 17:20

tunggal wrote:aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...
komen ko bahaya tuh!!!! marah azra nnt............

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 8th, '08, 17:22

naadianaa wrote:
littlemafia wrote:ada nk wut gath lg ker? ehhehe..
ekekekek.....tggu amoi johor turun KL, baru wat gath kot.... :lol
naadianaa,

kalau dia turun kl suruh dia bawak choc cake n cuppies dia tuh......nampak menggiurkan!!!!

User avatar
tunggal
Posts: 13
Joined: Sep 12th, '05, 11:59
Location: Perak - Mlk - Shah Alam - Klang - Everywhere

Post by tunggal » Feb 9th, '08, 07:08

iekan78 wrote:
tunggal wrote:aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...
komen ko bahaya tuh!!!! marah azra nnt............
erkss ..ampon..x bermaksud utk kecik kan ati sesaper... :-(

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Feb 9th, '08, 07:26

aa.. k iekan, yg aku tgk ni sitcom die.. drama die yg 100++ episode (kata farha).. ade kat KSB world. klaka gile. kat youtube ade gak. tp tak sme episode ade.. huhu.. konpem gelak tgk cite tuh... aku tgk salah satu episod pn da jatuh cinta.. gilbaek tu cute gile..

guys.. check this out..

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 9th, '08, 08:19

@lil miss cupcake aka littlemafia,

turun KL jgn lupe bwk kek dan cupcakes.....hehheheee...
Last edited by naadianaa on Feb 9th, '08, 16:12, edited 1 time in total.

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Feb 9th, '08, 08:20

iekan78 wrote:
emykina wrote:td tgk cite unstopable marriage .. wakakka.. klaka gile. balik kampung je la ble tgk astro.. gilbeak sambeak ilbeak. likeable or not best gak..

k iekan lyn gak kan? stopable tu kul brape tiap2 ari? ade ulangan tak? buku astro tak sampai lagi...

lg satu, cite proposal yg yamapi blakon tu best tak? any suggestion?
aku rasa yg aku tgk tu (unstopable marriage) movie rasanye..........
lelaki tu anak org kaya, yg pompuan tu anak org miskin memula gaduh pas tuh jatuh cinta. mak bdk kaya tu nk beli tanah dgn bapak bdk miskin tu.......mcm tu ke citer dia?????

citer proposal tu ok gak, tapi ending dia memfrustkan aku sgt2!!!!!!
ending dia cam tu sebab derang nak buat sambungan lagi... drama jepun kan memang biasa sambung kat SP version..

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 9th, '08, 15:48

naadianaa wrote:@lil miss cupcake aka littlemafia,

turun KL lupe bwk kek dan cupcakes.....hehheheee...
naadianaa,

nape ko suruh dia lupa bawak kek n cupcake?? tersilap taip ka??? jgn cam tu oooo....nnt dia betul2 tk bawak!!!!

lilmafia,

nk jual kek or cuppies kena kasi rasa dulu ye.....kalau sedap aku sanggup ke jb order kek!!!

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 9th, '08, 16:06

iekan~~ Ape ke halnya pulak aku nak marah orang kritik Robbers?? Aku pun ok ok je citer tu...aku lagi suke Hong Gil Dong :wub: :mrgreen:

Unstoppable Marriage aku ade gak tgk dolu....tapi asyik lupe....terus malas nak tgk...mmg gelak.... ade ari tu dia wat babak macam citer MISA.....siap lagu Snowflake :lol Mmg kelako giler :tv:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 9th, '08, 16:14

adess....kak iekan, silap taip la nk cepat punye psl la tue....

lil'mafia,

TURUN KL JGN LUPE BWK KEK N CUPCAKES!!!

LOL!!

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 9th, '08, 16:17

azra wrote:iekan~~ Ape ke halnya pulak aku nak marah orang kritik Robbers?? Aku pun ok ok je citer tu...aku lagi suke Hong Gil Dong :wub: :mrgreen:
Haah la....ko peminat Hong Gil Dong......cemana la blh terslah ni??? :scratch: ye la citer HGD tu kan, citer pasal pencurik/perompak. bila si tunggal komen pasal robbers (ni kan maknanye pencuri jugak) aku duk terbayang citer HDG. sebenarnye robbers tu pon aku lom tgk!!!! tk tau nape lately nih aku jadik cengini. semlm pi rumh member dia duk story pasal mata kucing aku lak duk terbayang buah ciku.....bila menyampuk cerita member tu, terus dia terpinga2......sbb cerita aku lari topik!!!!

tunggal n azra, ampunkan daku

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Feb 9th, '08, 17:37

azra wrote:iekan~~ Ape ke halnya pulak aku nak marah orang kritik Robbers?? Aku pun ok ok je citer tu...aku lagi suke Hong Gil Dong :wub: :mrgreen:

Unstoppable Marriage aku ade gak tgk dolu....tapi asyik lupe....terus malas nak tgk...mmg gelak.... ade ari tu dia wat babak macam citer MISA.....siap lagu Snowflake :lol Mmg kelako giler :tv:
yup.. aku tgk episod MISA tu dlm youtube :thumright: mmg lawak gilela..ebaek igt mak die suh die bagi kidney die kat gilbaek.. sambaek ngan sabaek pn klaka gak..sme kiut.. :tv:

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Feb 10th, '08, 09:27

Kak Azra saya dah amik nasihat akak utk nonton citer LEGEND... dan confirm memang best giler!!!! BYJ memang sesuai jadi watak King. every time dia naik kuda tu terasa AURA dai fuuuyyyoo!. saya dah tiga malam tak tido dok marathon dgn family join skali. sampai g Port Dickson pun laut tak nampak sbb asyik dok dlm bilik nonton Dam Duk. huhuhu. tinggal lg 3 eps rasa cam sayang nak habiskan.

saya x brape suka ler perempuan yg jd Kiha tu. dah ler dia pegang watak penting tapi saya tak feel. sbb muka dia tak lembut kot dan bukannyer nampak cam King punya lover tp cam King punyer Mak! hahaha. Sujini tu aku suka + comel ler dia tu. Overlord Gwammi tu ngan Sujini tu pun ader chemistry. kalau bukan BYJ yg main watak King aku memang rooting dia org berdua bercinta. belum nampak bayang lg guardian White Tiger tu. lepas ni nak sambung lg tgk sampai habis.

sape2 yg belum tgk try ler citer ni. Mengingat kan aku time marathon ROCH dulu jer.

Legend - spoiler
aku sbnrnya tak puas hati kenapa KIHA yg mengandung bukannyer Sujini mcm 2000 tahun yg lepas.

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Feb 10th, '08, 13:08

oohhhh.... skrg korang minat crita Hong Gil Dong... :O :O

aku donlod lah gtu... dpt jugak nti aku menyampuk skit klau korang crita psl Hong Gil Dong.. haha... :lol :lol

aku kelmarin dlu baru marathon tgk crita 9 ends 2 out... skrg ada lagi 4 crita dlm HD blum tgk... crita time of dog and wolf, the four god, get karl oh soo jung & bad couple... semua dah complet donlod.. :goggle:
byk gilak aku mau marathon lpas ni... maklum lah sblm ni aku minat gilak sama crita orang puteh.. skrg dorang strike aku layan balik crita korea.. haha.. :lol :mrgreen:

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Feb 10th, '08, 13:28

skachild wrote:oohhhh.... skrg korang minat crita Hong Gil Dong... :O :O

aku donlod lah gtu... dpt jugak nti aku menyampuk skit klau korang crita psl Hong Gil Dong.. haha... :lol :lol

aku kelmarin dlu baru marathon tgk crita 9 ends 2 out... skrg ada lagi 4 crita dlm HD blum tgk... crita time of dog and wolf, the four god, get karl oh soo jung & bad couple... semua dah complet donlod.. :goggle:
byk gilak aku mau marathon lpas ni... maklum lah sblm ni aku minat gilak sama crita orang puteh.. skrg dorang strike aku layan balik crita korea.. haha.. :lol :mrgreen:
aku suggest ko marathon citer dog n wolf dulu... best gilak citer tu... :thumleft:

User avatar
leenzy
Posts: 81
Joined: Feb 2nd, '08, 16:00
Location: Malaysia

Y inactive kene delete by 1 week?

Post by leenzy » Feb 11th, '08, 03:03

erm, i nk ty ni, i dpt msg ni---> :O inactive kene delete by 1 week...sabar je la..bukan x nak active, tp maklumla, tenet kt umh ni pon satu je..kalo adik balik kompem x dpt centuh pc nih..huhu...harap2 x kene delete la pas ni... :cry:

korang, apa cite br this week yg korang bincang...skang ni br je dpt tgk Hello MIss, klakanye..BEST!!! :thumright: then time between dog n wolf akan menyusul walaupon dh lama ada cite tu..(xdan nk Tgk) :whistling:

User avatar
milleu87
Posts: 493
Joined: Jul 24th, '05, 01:31
Location: nashville,tn

Post by milleu87 » Feb 11th, '08, 07:00

dog and wolf? hmmm x terdl lagi.camnie nak try lah...


tue lah overlord gwanmi ngan sujini lagi ader chemistry.and kiha tue cam a tad too old kan nak jadi watak utama. x dpt feel dr character dier except yes dier bengang ngan king. better sujini!

kalau sujini berlakon dlm hong gil dong mesti comel giler. tp song yuri pun comel gak !

x sabarnyer nak tunggu next subtitle for hong gil dong

tasha1511
Posts: 8
Joined: Aug 16th, '05, 18:46
Location: malaysia...

Post by tasha1511 » Feb 11th, '08, 12:05

sarag hae kwn2...ape kabo sumenye...ade sajesen utk cite2 baru yg bes x? :D

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Feb 11th, '08, 12:16

milleu87 wrote:dog and wolf? hmmm x terdl lagi.camnie nak try lah...


tue lah overlord gwanmi ngan sujini lagi ader chemistry.and kiha tue cam a tad too old kan nak jadi watak utama. x dpt feel dr character dier except yes dier bengang ngan king. better sujini!

kalau sujini berlakon dlm hong gil dong mesti comel giler. tp song yuri pun comel gak !

x sabarnyer nak tunggu next subtitle for hong gil dong
song yuri...!!!??? sung yuri ada pulak dlm crita hong gil dong...!!!! waaahhhhh... :wub: :wub: :wub:

aku minat song yuri semenjak tgk snow queen... huhu... tak sabar aku mau layan crita hong gil dong skrg... tapi lembap btul torrent... :glare:

sizuka ~ ok.. lpas ni aku tgk time of dog and wolf... tapi sayang.. cuti dah abis.. today my last day holiday.. kerja bsuk... aiisshh... :cussing:

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Feb 11th, '08, 13:23

@milleu n skachild

tengok la dog n wolf tu... tapi aku suka pun sebab drama tu boleh kata quite different sikit dari typical korean drama yg lain2 tu...
pastu dengan Junki yg begitu ensem dalam citer tu.... :wub:

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 11th, '08, 15:40

farha~~ Akhirnya ade gak orang lain yg tgk Legend :-)

Aku pon bengang ngan KIha :x .....Sujini mmg kiut miut .....tak terpikat la pulak si BYJ aku tu kat dia :whistling:
Aku suke betol tgk BYJ senyum :-) ....bukan main manis :wub: Tapi sebok nak tgk dia kena la pulak bace sub...AIGOO!! :mrgreen:
sizuka~~
Junki memang macho betol dlm TODAW 8) ....tapi ending dia aku tak puas ati sgt :glare:

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Feb 11th, '08, 15:47

Ade tak sesape tgk One In A Mill n American Idola ??

Aku hope Ayu at least ke final 8) Aku tgk Simon tak brutal macam tahon lepas2 laa....thn ni dia tak ckp lepas sgt n tak cerewet sgt...tak bestlaa :glare:

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Feb 11th, '08, 17:11

insya-Allah kite turun KL bawak cupcakes n cake..:salut:
bgtau awal bile nk wut gath..kite tgk kitenye schedule..

peng je ngan blog.. ada je ayat yg hilang..:glare:

kite dload robbers ngan hong gil je..
tapi HG guna torrent.. soo sloooow motion le jawabnya

baru nk tgk IWGP ngan smiling pasta.. tut tut..

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 12th, '08, 00:30

aku tgk.....aku tgk american idol

haah simon tu dh insaf.......so,agak bosan american idol this time!!!!

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Feb 13th, '08, 13:27

baru chek ranking fifa... Argentina No.1 dan England No.14 walaupun terkeluar dari Euro.. dan dengan bangganya malaysia berada di ranking ke ~165

bangga aku dengan skuad malaysia..!!! FAM ur the man...!!!! haha.. :cussing: :cussing:

User avatar
ilot
Posts: 38
Joined: Mar 19th, '06, 13:33
Location: united kingdom

Post by ilot » Feb 14th, '08, 07:07

hello korang... lama x post kat sini sejak busy jd student balik..

littlemafia : bleh ke order cake yg 1kg tu utk wedding tapi nak tukar frosting dia? Dont worry, my wedding will be held in Johor. So i pick up kat johor je la. Cake tu x cair kan kena panas?

Guys: jemput dtg majlis aku 6/4 ni.. kad x siap lagi tapi main jemput jek dulu... hehehe

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Feb 14th, '08, 07:31

wahh!!! congrat.....congrat......

kalau la aku blh attend wedding ko.....nk juga pi johor, blh mengimbau kembali nostalgia masa zaman aku muda2 dulu!!!!

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Feb 14th, '08, 07:31

congratulation ilot.... :cheers: :party:

User avatar
ilot
Posts: 38
Joined: Mar 19th, '06, 13:33
Location: united kingdom

Post by ilot » Feb 14th, '08, 08:27

huhu..tq...tq...
kawan aku lagi kesian, planning nak buat majlis 8/3 nih.. tup2...SPR umumkan 8/3 pilihanraya... kad semua dah siap... Sape je la yg nak dtg..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Feb 14th, '08, 09:36

waa..ade org nk kawen ye...
besnye..haha

User avatar
milleu87
Posts: 493
Joined: Jul 24th, '05, 01:31
Location: nashville,tn

Post by milleu87 » Feb 14th, '08, 09:46

congrats ilot!

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Feb 14th, '08, 10:04

congratulation ilot..!!! :cheers: :cheers: :mrgreen:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 14th, '08, 10:07

Ilot.... congratz.... :cheers:
psssttt.... ambik berkat skit ye...... :P

9w2whi
Posts: 44
Joined: Aug 3rd, '07, 11:09
Location: malaysia

Post by 9w2whi » Feb 14th, '08, 11:00

sekadar utk memeriahkan thread ^_^;

ilot
tahniah... =D

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Feb 14th, '08, 11:09

9w2whi wrote:sekadar utk memeriahkan thread ^_^;

ilot
tahniah... =D
uiksss...Org Temerloh?! Hahaha.... my hometown....

9w2whi
Posts: 44
Joined: Aug 3rd, '07, 11:09
Location: malaysia

Post by 9w2whi » Feb 15th, '08, 04:30

naadianaa

tpt kejer saya...
dh dkt 3 thn di sini
house kt area mn?
sy xla kenal sgt t'loh ni
br nk kenal dunia :)

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Feb 15th, '08, 05:23

TAHNIAH ILOT...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests