Page 18 of 30

Posted: Sep 27th, '08, 23:56
by frashdi87
waaa..
semua dah balik kampung..dah beli baju raye...
sedeynye mendengar...huk3x...
xde orang terengganu ke kat cni???haha

Posted: Sep 28th, '08, 07:50
by harliey_nick
Hello semua :wub: Selamat Hari Raya Aidilfitri!Semoga semua bergembira hendaknya dan ingat ingatla saya yg tak merasa rendang dan ketupat ini!huhuhu...kenapalah raya jatuh on weekday!nasib baik bukan exam period!at least bleh la raya on weekend :cry:





:wub:

Posted: Sep 28th, '08, 23:19
by iekan78
frashdi87 wrote:waaa..
semua dah balik kampung..dah beli baju raye...
sedeynye mendengar...huk3x...
xde orang terengganu ke kat cni???haha
aku dh sampai besut nih.....raya nnt meh dtg rumah!!!

Posted: Sep 29th, '08, 00:39
by frashdi87
besut???jauh maaa..
aq kat manir..

Posted: Sep 29th, '08, 01:19
by anakmelayu
heh, akukat opis...tgh keje lagi nie...opis pon golap, menyahut sesyahdu syawal hatiku ini... :cry:

Posted: Sep 29th, '08, 01:42
by farha
semua org dah balik kampung. tapi aku kena outstation. huhuhu :cry: Esok pun masih kerja lg tp half day. Raya tahun ni kat KL jer. so esok balik KL macam balik kampung jugak ler.

kak Azra - thn ni buat ler open house lg. saya confirm dtg. boleh saya amik balik cd kat akak. skrang demam citer taiwan sejak tgk They Kiss Again (It's started with a kiss 2). saya nak tgk Corner With Love.

Posted: Sep 29th, '08, 17:40
by digitalcoconut
assalamualaikum dan selamat hari lebaran..

kt post sblm2 ni ada yg mention fsl kurosagi the movie.. sapa ada link utk dload direct (RS/ megaupload? etc)?

TQ in advance..

Posted: Sep 30th, '08, 01:08
by 9w2whi
Selamat Menyambut Hari Raya semua.....
ramai dh blk kg, kome keje lagi
ptg abis ofis hour br blk...
berhati2 dlm perjalanan...

Posted: Sep 30th, '08, 01:30
by polarmi
iekan78 wrote:
frashdi87 wrote:waaa..
semua dah balik kampung..dah beli baju raye...
sedeynye mendengar...huk3x...
xde orang terengganu ke kat cni???haha
aku dh sampai besut nih.....raya nnt meh dtg rumah!!!
adela. marang nie..aku tak yah naik papepun sbb mmg tak gi mane mane pn..selamat hari raya pade semua umat islam di sini..salam salam :D

Posted: Sep 30th, '08, 15:05
by anakmelayu
Salam lebaran, selamat hari raya!!!!

Posted: Sep 30th, '08, 15:25
by ermac
slmt hari rayer sumer..
makan jgn lebih2.. nti x larat nak kjer blk nti.. haha

Posted: Sep 30th, '08, 17:10
by shikin
hai, ape kabar? sy br di sini. dh 2 thn tgk2 kt d-addicts ni. tp br skrg ni nk join sbb tgk member2 kt d-addicts ni best2 ar.

Posted: Sep 30th, '08, 17:13
by shikin
Selamat menyambut hari raya aidilfitri

Posted: Oct 1st, '08, 00:20
by farha
Selamat menyambut lebaran. dah penat berpuasa sebulan, boleh ler melantak ketupat dan rendang.

Hana Yori Dango Finale Movie nak tayang kat Malaysia 30 October. Jangan lupa tgk yer.

Posted: Oct 1st, '08, 18:03
by digitalcoconut
hi & assalamualaikum..

aku percaya kt sini ramai yg dah tgk movie 'death note' (live action). aku ni 'ketinggalan keretapi' sket, so nk tanya lah..

dlm sebulan lepas, aku ada tgk movie 'death note' ni kt 8tv (klu xsilap). tp cerita tu tgantung, dimana L masih lg xsolve kes kira tu. antara scene terakhir movie tu, L dan light btemu kt galeri dimana GF light dibunuh. ada sequel ke (part 2)?

baru2 ni aku ushar kt kedai jual DVD cari movie ni. then aku ada beli 'L: Change the World' dan xsilap aku ni part 3, dimana kes kira dh settle (aku xtgk lg). aku confuse sbb aku xjumpa DVD part 2 punya kt mana2 kedai pun (aku malas cari actually, lgpun shop assistant yg aku tanya kbykkannya xtau)..

Posted: Oct 3rd, '08, 14:52
by Gai-Jin
Korang tak menghadapi masalah ke masa download guna torrent.. aku punya dah 2minggu speed maksimum pun 30kb/s.. connection ngan user pun tak lebih 30... mcm haram speed. direct download pun tak dapat maximum speed...

Posted: Oct 3rd, '08, 15:03
by Gai-Jin
digitalcoconut wrote:hi & assalamualaikum..

aku percaya kt sini ramai yg dah tgk movie 'death note' (live action). aku ni 'ketinggalan keretapi' sket, so nk tanya lah..

dlm sebulan lepas, aku ada tgk movie 'death note' ni kt 8tv (klu xsilap). tp cerita tu tgantung, dimana L masih lg xsolve kes kira tu. antara scene terakhir movie tu, L dan light btemu kt galeri dimana GF light dibunuh. ada sequel ke (part 2)?

baru2 ni aku ushar kt kedai jual DVD cari movie ni. then aku ada beli 'L: Change the World' dan xsilap aku ni part 3, dimana kes kira dh settle (aku xtgk lg). aku confuse sbb aku xjumpa DVD part 2 punya kt mana2 kedai pun (aku malas cari actually, lgpun shop assistant yg aku tanya kbykkannya xtau)..
Movie, Drama, Anime Japanese kebanyakan nye tergantung... jd kena faham2 sendiri la ye...

Part 1 bersambung untuk part 2... tapi L:Change the world tu takde mengena dgn Kira, Death Note, dan DeathGod tu... cerita tu hanya kisah pasal L saje.. cerita mcm mana L menghabiskan masa sebelum dia mati disebabkan nama dia ada dlm Deathnote Kira tulis sblm dia kena tembak(ending Movie2)...

DeathNote the Movie 1+2 tu tak ikut manga(komik) dan anime sgt... Lagi2 masa ending tu.. producer ubah sikit untuk bagi moral kpd penonton2...

L: Change the world tu mmg takde dalam manga/anime...

Posted: Oct 3rd, '08, 16:34
by digitalcoconut
Gai-Jin wrote: Movie, Drama, Anime Japanese kebanyakan nye tergantung... jd kena faham2 sendiri la ye...

Part 1 bersambung untuk part 2... tapi L:Change the world tu takde mengena dgn Kira, Death Note, dan DeathGod tu... cerita tu hanya kisah pasal L saje.. cerita mcm mana L menghabiskan masa sebelum dia mati disebabkan nama dia ada dlm Deathnote Kira tulis sblm dia kena tembak(ending Movie2)...

DeathNote the Movie 1+2 tu tak ikut manga(komik) dan anime sgt... Lagi2 masa ending tu.. producer ubah sikit untuk bagi moral kpd penonton2...

L: Change the world tu mmg takde dalam manga/anime...
TQ.. aku cuma confuse sbb kt kdi VCD yg aku pegi, xda movie part 2. tp part 1 dgn part 3 ada plak... :scratch:

Posted: Oct 3rd, '08, 18:01
by digitalcoconut
Gai-Jin wrote:Korang tak menghadapi masalah ke masa download guna torrent.. aku punya dah 2minggu speed maksimum pun 30kb/s.. connection ngan user pun tak lebih 30... mcm haram speed. direct download pun tak dapat maximum speed...
aku guna utorrent. skrg ni rate around 30-40kb/s. sebenarnya ini kira improve la bbanding 2 bulan lps, dulu cuma 10-15kb/s je..

teringat masa zmn aku study dulu, 120++ kb/s.. :-)

Posted: Oct 4th, '08, 10:14
by Gai-Jin
drpd dulu aku punya 150kb/s tapi semenjang bulan lepas je download rate turun jadi 30kb/s... ni yang bengang gile.. nak download drama pun makan berhari2.. cibai betul streamyx ni...

Posted: Oct 5th, '08, 11:02
by azra
Aku dah selamat balik ke rumah....Home Sweet Home 8) :D

Thn ni tak buat open house 8) ....pembantu peribadi aku takde :P .....tapi kalo korang nak dtg, janji 1 ari, aku wat khas utk korang je....nanti aku masak2 sikit2 je :mrgreen:

Posted: Oct 5th, '08, 12:00
by 9w2whi
digitalcoconut

2nd movie tjuknya - last name
kt sini, Kira dh tau nama L sebenar dan cuba bunuh L
ttp L dah buat perancangan dgn teliti
klo kome criter lagi, jd spoilerla plak
kut2 hang x suker :)

L - change the world tu cm sequal utk 21 hari slm L mati
tp pembetulan, bukan Kira tulih nama dia
L tulis nama dia sendiri
pasai nk buktikan pd tuan Yagami, ayah Kira yang dia xmain2

Posted: Oct 5th, '08, 12:23
by syu77
selamat hari raya aidilfitir semua

Farha...saya pun nak g tgk gak HYDF nanti

Posted: Oct 6th, '08, 06:29
by iekan78
farha wrote:semua org dah balik kampung. tapi aku kena outstation. huhuhu :cry: Esok pun masih kerja lg tp half day. Raya tahun ni kat KL jer. so esok balik KL macam balik kampung jugak ler.

kak Azra - thn ni buat ler open house lg. saya confirm dtg. boleh saya amik balik cd kat akak. skrang demam citer taiwan sejak tgk They Kiss Again (It's started with a kiss 2). saya nak tgk Corner With Love.
farha...
jgn lupa tgk fated to love u....best jugak!!!

Posted: Oct 8th, '08, 16:45
by ermac
tgh giler nak tgk citer Dal Ja's Spring skrg ni.. hehe

Posted: Oct 8th, '08, 17:19
by digitalcoconut
ermac wrote:tgh giler nak tgk citer Dal Ja's Spring skrg ni.. hehe
best gak citer tu.. tp ntah mcmn, aku rs menyampah plak tgk heroinnya.. no particular reason. anyway, it's nice drama..

Posted: Oct 8th, '08, 17:43
by ermac
digitalcoconut wrote:
ermac wrote:tgh giler nak tgk citer Dal Ja's Spring skrg ni.. hehe
best gak citer tu.. tp ntah mcmn, aku rs menyampah plak tgk heroinnya.. no particular reason. anyway, it's nice drama..
salah satu sbb aku nk tgk citer ni psl heroin dier la..
dah lamer x tgk Chae Rim.. last dlu pun tgk All About Eve..
cd pun dah hilang kner rembat :-( :-(

Posted: Oct 9th, '08, 01:15
by anakmelayu
azra wrote:Aku dah selamat balik ke rumah....Home Sweet Home 8) :D

Thn ni tak buat open house 8) ....pembantu peribadi aku takde :P .....tapi kalo korang nak dtg, janji 1 ari, aku wat khas utk korang je....nanti aku masak2 sikit2 je :mrgreen:
nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..

Posted: Oct 9th, '08, 01:34
by azra
anakmelayu wrote:
nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..
Betol ke ape yg aku bace?? :blink Atau hanye khayalan semate2?? :P Betol ke ko nak join sekali??

Posted: Oct 9th, '08, 04:00
by anakmelayu
azra wrote:
anakmelayu wrote:
nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..
Betol ke ape yg aku bace?? :blink Atau hanye khayalan semate2?? :P Betol ke ko nak join sekali??
nak gak jumpa bdk2 lain...asyik tgk gamba je, gila bayang jadi ek

Posted: Oct 9th, '08, 06:52
by iekan78
anakmelayu wrote:
azra wrote:
anakmelayu wrote:
nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..
Betol ke ape yg aku bace?? :blink Atau hanye khayalan semate2?? :P Betol ke ko nak join sekali??
nak gak jumpa bdk2 lain...asyik tgk gamba je, gila bayang jadi ek
kak azra,
terperanjat ko dgn statement dia......
betul ke dia nk jumpa bdk2 lain gak or alasan nk jumpa sorang budak tu kut??? :whistling:

anakmelayu,
ampunkan daku ye.......gurauan semata2.... :D

korang...
aku awal2 dh beraya rumah kak azra....
biskut raya dia syedap wwoooo.....
kalau tk rasa rugi!!!!

Posted: Oct 9th, '08, 12:42
by frashdi87
biskut arab ade x?
rindunye dengan biskut arab...

Posted: Oct 10th, '08, 01:04
by azra
Korang jgn caye ape iekan cakap....dia exaggerate je tu :P

Biskot arab takde.....biskot omputeh ngan melayu je ade :mrgreen:

Posted: Oct 11th, '08, 18:49
by digitalcoconut
tadi aku lepak2 dpn cinema TGV terperasan iklan movie FURY (citer thai), aku tgk trailer dia kuar plak muka HIROSHI ABE. ni hero drama favourite aku ni..

citer ni ala2 ong bak gak, ganas giler aku tgk heroin dia. sapa2 yg dh tgk citer ni boleh la bagi review..

Posted: Oct 13th, '08, 13:23
by ermac
tadi aku sajer jer tgk blk citer All In..
baru perasan watak Min Soo Yeon maser muda tu, Han Ji Min yg berlakon..
yg pelik nyer umur Han Ji Min ngan Song Hye Kyo samer plak tu in real life.. camner ler plak sorang bleh berlkon muder..sorang berlakon dah besar dah.... padahal Song hye Kyo lg nmpk matured dlm citer tu.. so pelikk...:lol

x sabar tggu citer The World That They Live In ..

Posted: Oct 16th, '08, 15:22
by farha
bukan setakat Han ji Min jer yg sama umur, watak Kim In Ha masa muda, Jinggu yg berlakon, umur dia tua setahun dr SHG & HJM. pelik memang pelik sbb SHG ni dah jd heroin dr umur 17-18 thn lg.

Posted: Oct 17th, '08, 01:54
by hikki2me
selamat hari raye semua....
dh lme xmasuk sni....
kte nk org rekomen crite korea or jepun or taiwan yg best... dh lme xupdate tgk crite2 drama nih... tp crite yg dh complete la...

farha,
tau x psal korean festival kt s'pore???
andy & junjin will be there... poorly eric xdtg... dier dh g army... :cry:
bestnye... if i am in msia dh lme pegi... ade VOS gak....

Posted: Oct 17th, '08, 09:19
by skachild
haiiiiiiiiiii.........................!!! :cheers: :cheers:

selamat hari raya maaf zahir dan batin... :thumleft:

lama sudah aku x masuk sini... so apa kabar semua...??? hehe... skrg layan crita orang putih... lama sudah x tgk drama.. apa crita best..??? hehe... :mrgreen:

Posted: Oct 17th, '08, 10:10
by anakmelayu
khabar baik!!!! lama tak dengar khabar!!!!!!!!1 :cheers:

Posted: Oct 19th, '08, 04:29
by iekan78
skachild...
aku merinduimu.....lama tk muncul!!!

Posted: Oct 19th, '08, 13:51
by azra
Aku pon rindu..... :dopey:

Posted: Oct 20th, '08, 14:46
by Quadrono
Phew! Nasib baik belum terlambat! :D

HAPPY BIRTHDAY, SIZUKA! :party: :party: :party: :heart:

Many happy returns of the day!!!

Posted: Oct 23rd, '08, 00:25
by sizuka
Quadrono wrote:Phew! Nasib baik belum terlambat! :D

HAPPY BIRTHDAY, SIZUKA! :party: :party: :party: :heart:

Many happy returns of the day!!!

thank you very much... tak sangka ada orang nak wish besday sampai kat sini... :wub:

Posted: Oct 24th, '08, 15:58
by farha
hikki2me wrote:kte nk org rekomen crite korea or jepun or taiwan yg best... dh lme xupdate tgk crite2 drama nih... tp crite yg dh complete la...

farha,
tau x psal korean festival kt s'pore???
andy & junjin will be there... poorly eric xdtg... dier dh g army... :cry:
bestnye... if i am in msia dh lme pegi... ade VOS gak....
Org baru habis tgk New Heart - Jisung &Kim Min Jung Medical drama. best drama ni aku bg 4/5. rating pun cecah 30%. try ler

Festivl kat Singapore tu ada nampak promo dia kat Coolsmurf nyer blog. ader Andy & Park Jung Ah (MC), Chae Yeon, Jewelry, 2PM, Junjin, Kim Jong Wook, Peter, U-Kiss, V.O.S, Wonder Girls.

Wondergirls & V.O.S jer yg aku teruja kalau nak g tgk. agak Andy akan MC dalam english ker. :lol kau takde kat Malaysia ker. kat mana sekrang? Eric mcam berisi jer masa masuk army haritu. Dong Wan pun akan follow next month. :-(

Posted: Oct 27th, '08, 07:54
by iekan78
farha,
dia kt indon skrg....wat medic

korang,
nk tya la.....rekemen kt aku citer jepun n korea yg best2 blh????

Posted: Oct 27th, '08, 09:50
by ermac
horatu no Hikari beshh...
tp x abis tgk lg..

Posted: Oct 27th, '08, 10:52
by azra
iekan~~ pade aku citer Lawyers of Korea best gak :thumright: Now nie tgh tengok East of Eden.....so far ok laa....tapi lame lg nak habis sbb 50 eps 8)

Posted: Oct 28th, '08, 11:02
by neojack
cte The World They Live In da bley donlod ke?

Posted: Oct 28th, '08, 14:00
by farha
neojack wrote:cte The World They Live In da bley donlod ke?
dah ader kat WITHS2 CB.

kak azra - memang ingat nak tgk East Of Eden tp si heroin tu yg membuat kan org terbantut. Lee Yeon Hee tu kalau compare dgn 2 lg heroin, Lee Dae Hae & Han Ji Hye, aku lg prefer depa 2 org tu 100x. patut biar Han Ji Hye jd heroin. poster EOE pun nampak LYH macam perempuan desperate kan hero. tp Song Seung Hun nampak hensem gler so saya terpaksa gak mengd/l.

Korang tahu tak heroin Last Scandal, Choi Jin Shill bunuh diri? kesian aku tgk anak2 dia baru 5 & 7 thn. kenapa ler netizen ni kacau dia sampai depress. ni lebih teruk dari stalker.

hikki2me - PARAN nak dtg Malaysia November ni. tak tahu ler sape yg nak g tgk. mana ika ni. tak nak ajak ker g tgk PARAN?

Posted: Oct 28th, '08, 16:47
by azra
Ha ah....ramai betol yg bunoh diri :glare: Dlm entainment this week kate, kebanyakkan yg bunoh diri ni sbb 'come back' diorg tak menjadi....tapi aku tgk citer Last Scandal tu best giler.....entah ape yg die tertekan sangat entah :glare:


takde iman macam tu ler jadinye :P :mrgreen:

Posted: Oct 28th, '08, 23:50
by 1801
hi azra.... hehehhe selamat hari raya.... lama tak chat dgn ko....

korang tau tak akan kewujudan korea malaysia kat menara hap seng KL?? Lunching 6hb Nov 2008

Image
Image

Korea Plaza

The Korea Tourism Organization opens "Korea Plaza", which is a unique place to experience Korea Tourism and Korea Culture in Kuala Lumpur beginning from 6th of Nov 2008.

Now, you can experience and feel Korea Tourism and Culture in town as below.
Fun: Free movies and dramas, Korean Cultural performances
Experience: Ski, Hanbok(Korean Traditional clothing) trials, Korean Tea/food tasting
Gathering: Korean star fan meetings, Tourism seminars

Location: Ground Floor, Menara Hap Seng(formerly Mui Plaza), Letter box No. 39, Jalan P. Ramlee, 50250 KL

More over, you can take part in Korean classes as below for free.

Classification
Korean Language Class
Korean Song Learning
Korean Movie Watching
Korean Drama Watching

Starting date: From 13th Nov 2008

(3 Months is 1 term)
From 13th Nov 2008
From 17th Nov 2008
From 21th Nov 2008

Time
17:30-19:00
13:00-14:00
13:30-15:00
13:30-15:00

Date
Every Thursday
Every Thursday
Every Monday
Every Friday

If you are interested in joining any class, please send us e-mail ( klkoreaplaza@gmail.com ) until 2nd of Nov 2008.

Application form

1. Korean language and song learning classes

A. Which class do you want to participate in?

- Korean Language Class ( )

- Korean Song Learning ( )

B. May I know the reason you are interested in?
( )
* If we have more participants than we expected, we will give the chance to people who have good reason to enjoy free class.

C. Terms and conditions

- 2 time absence per 1 month will forfeit your chance to enjoy free class.

* Please understand that we would like to give chances to ardent participants.

2. Korean movies and drama watching

A. Please, tick the movie(s) you want to watch (every Monday)

- 100 Pounds beauty (feat. Kim A-jung, Joo Jin-mo) 17th Nov 2008 ( )
- Lover's Concerto (feat. Cha Tae-hyun, Son Ye-jin) 24th Nov 2008 ( )
- Marathon (feat. Jo Seung-woo) 1st Dec 2008 ( )
- Hwang Jin Yi (feat. Song Hye-gyo) 15th Nov 2008 ( )
- Almost love (feat. Kwon Sang-woo, Kim Ha-neul) 22nd Nov 2008 ( )

B. Please, tick the drama(s) you want to watch (every Friday)

- Snow Queen Ep.1,2 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 14th Nov 2008 ( )
- Snow Queen Ep.3,4 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 21st Nov 2008 ( )
- Snow Queen Ep.5,6 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 28th Nov 2008 ( )
- Snow Queen Ep.7,8 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 5th Dec 2008 ( )
- Snow Queen Ep.9,10 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 12th Dec 2008 ( )
- Snow Queen Ep.11,12 (feat. Seong Yu-ri, Hyun Bin) 19th Dec 2008 ( )

3. Personal details

Name:
E-mail:
Telephone: (Home) (Mobile)

yg lagi menarik tu Paran akan dtg masa pembukaan tu utk officially announce concert dorang kat malaysia

Image

more info ada kat sini ->> http://forum.poprainbow.net

Posted: Oct 29th, '08, 00:17
by 1801
farha wrote:
neojack wrote:cte The World They Live In da bley donlod ke?
hikki2me - PARAN nak dtg Malaysia November ni. tak tahu ler sape yg nak g tgk. mana ika ni. tak nak ajak ker g tgk PARAN?
aku baru perasan post ko ni..... aku nak ajak la ni....

Posted: Oct 30th, '08, 01:54
by emykina
hi guys.. hi azra, hi farha, hi 1801...

lame gile tak singgah sini.. neway.. good day everybody....

aa... nk tnye satu soalan ni.. aku nk beli ..mcm.. present la.. kat adik aku.. yg pompuan ni dan die mcm minat gile kat DBSK and Wonder Girls.. smpi aku balik kmpg pn mcm dah ikut same dgr lagu DBSK ni, especially love in the ice, tgk junsu...

al kesahnye, aku mcm nk beli la kat die, CD terbaru DBSK ni..sbb raya br ni die tak dpt ape2 pn dr aku kecuali prepaid RM5.. ape ek album terbaru DBSK? ade sape2 tau... or ape ek yg peminat DBSK ni nk sgt2.. yg aku mampu beli la...

Posted: Oct 30th, '08, 14:50
by ahaw
Image
Image

Posted: Oct 30th, '08, 15:23
by naadianaa
emykina wrote:ape ek album terbaru DBSK? ade sape2 tau... or ape ek yg peminat DBSK ni nk sgt2.. yg aku mampu beli la...
Menyibuk skit sbb dh lame x menge'post' kat cnie. Rasenye DBSK punye new album title Mirotic... Org dgr kat dalam kedai kasut mase tgh men'shopping'. Dgr satu lagu korea mcm best, terus tanye tuan kedai, dia siap tunjuk CD lgk. Rupenye lagu from DBSK Mirotic... :P

Posted: Oct 30th, '08, 15:46
by yoshi8288
who live in penang? want to trade some of the jdramas?? i got alot of jdrama. lazy to download new ones becasue of the stupid interet being so damn slow

Posted: Oct 31st, '08, 01:42
by emykina
oo.. ade gak dgr lagu mirotic tu. now dlm hp ade lagu love in the ice (version korea n japan), mirotic (best gile tgk dorang nari2, tringat kat BSB), your my melody...

ok la.. beli kan cd mirotic la.. aritu g kat speedy die ckp blom start jual agi kat mesia. album ke-4 kan?

Posted: Oct 31st, '08, 09:06
by farha
emykina wrote:oo.. ade gak dgr lagu mirotic tu. now dlm hp ade lagu love in the ice (version korea n japan), mirotic (best gile tgk dorang nari2, tringat kat BSB), your my melody...

ok la.. beli kan cd mirotic la.. aritu g kat speedy die ckp blom start jual agi kat mesia. album ke-4 kan?
yup Mirotic album baru dia org. aku ader yg download tapi kalau kau nak beli, rasanyer kat KOTARAYA tingkat 3 bangunan wisma S&M ader jual. tp aku belum pasti dah dtg ke Malaysia ker belum. kalau Wondergirls, Mini album featuring track NOBODY adelah yg latest.

Ika- Menara Hap Seng dekat gler dgn opis aku. boleh ler g sana tgk PARAN. tak yah pergi concert dier. kalau kau dtg menjenguk, call aku cam biasa. concert dier aku cam malas nak perabis duit. tapi launching 6hb Nov tu aku kat Shah Alam. dia org dtg masa tu ker. kiter gi stalk hotel dier lah :lol

Posted: Nov 1st, '08, 09:31
by anakmelayu
dekat juga ngan office aku... nanti2 gie lunch kat the weld aku singgah kejap arr...


ImageImage

Posted: Nov 1st, '08, 09:40
by syu77
hi...takde sesap g tgk hana yori dango final...sy baru je g tgk pg td.. :D

Posted: Nov 1st, '08, 09:44
by rbtl
saya dah tgk kat tgv klcc tghari td~~ramai giler kaum hawa dalam panggung~~hehehee~~best!!rugi kalo tak tgk~~more screen time tsukushi ngan tsukasa

Posted: Nov 1st, '08, 16:08
by farha
anakmelayu wrote:dekat juga ngan office aku... nanti2 gie lunch kat the weld aku singgah kejap arr...


ImageImage
boleh gak lunch sama2. tapi nanti Miss Q tak jeles ker. hehehe.

Posted: Nov 2nd, '08, 03:36
by azra
Ajak je le MIss Q tu sekali :P :mrgreen:

farha~~ Bile ko nak dtg rumah aku ni?? Cd2 ko tu dah berlapok kat cini :mrgreen:

Posted: Nov 2nd, '08, 03:58
by murongfu21
Seronok ke 'Boys over flower the Movie'?? Aku belum pegi tgk wayang tu lg....huhuhu. :(

Posted: Nov 2nd, '08, 05:16
by anakmelayu
azra wrote:Ajak je le MIss Q tu sekali :P :mrgreen:

farha~~ Bile ko nak dtg rumah aku ni?? Cd2 ko tu dah berlapok kat cini :mrgreen:
hehe ajak pada yg sudi :wub: ....

Posted: Nov 2nd, '08, 05:50
by syu77
kalau ikut cite drama boys over flower...mmg la kena tgkmovie dia hehe
murongfu21 wrote:Seronok ke 'Boys over flower the Movie'?? Aku belum pegi tgk wayang tu lg....huhuhu. :(

Posted: Nov 3rd, '08, 01:34
by emykina
oo... farha. aku da g tgk album mirotic tu kat speedy, harganya tambah tolak rm65 lah.. uhuk3.. nx month la beli.. ehhehehehhh...suke tgk kat youtube jek dorang nyanyi live lagu mirotic n love in the ice korean version... junsu suara mmg best.. tinggi gilee ..

hana yori tu, igt nk tgk jumaat aritu kat klcc. tp memandangkn kawan yg pg dgn aku tu tak lyn cite tuh, aku khuatiri die akan mengantuk atau mengeluarkan komen yg bukan2 pas tgk cite tu. so aku pikir2 kejap, bek aku takyah tgk dgn die. tggu nx week kua ngan membe aku yg lyn cite tuh. tp nx week ade lagi ke ha? aku berharap ade lah.....

Posted: Nov 4th, '08, 08:45
by emykina
movie list for this weekend:

1. Bangkok Dangerous
2. Boys over Flower
3. James Bond
4. Madagascar...

waiting list:
1. Twilight (setelah membaca novelnye yg best)

Posted: Nov 8th, '08, 04:58
by yamakita
hello minna-san!! kt cni xde sape2 yg addict citer jepun ker? ak t'ingin nk share ngan korang sume psl japanese dramas ning.

Posted: Nov 8th, '08, 06:27
by frashdi87
eh? ade hana yori dango ye kt malaysia?
aq pun xtgk lagi movie tu...

Posted: Nov 8th, '08, 13:12
by Gai-Jin
Baru jer lepas tgk Hana Yori Dango Final...
Jalan cerita yang menarik ending pun menarik... puas hati..

Lagu dlm movie

Aiko - KissHug
Arasahi - One love..

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: untuk J-Movie :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Harap lagi banyak J-Movie masuk kat Malaysia + cepat...

Posted: Nov 10th, '08, 02:15
by 9w2whi
yamakita-san
kat sini ramai addict citer jpun
klo baca post2 yg sblm ni, boleh rasa betapa addictnya mereka semua...
:) :) :)

p/s: termasuklah kome ^_____^

Posted: Nov 10th, '08, 03:12
by takashi87
Hi Semua.. Sy orang baru kat thread nie.. Wassup!!..

Posted: Nov 10th, '08, 08:37
by anakmelayu
hi juga, sy pon org baru.. apaan diatas sih

Posted: Nov 10th, '08, 10:01
by Gai-Jin
9w2whi wrote:
p/s: termasuklah kome ^_____^
9w2whi<--- orang Perak tengah ni....