Page 24 of 30

Posted: Apr 1st, '09, 15:51
by farha
citer yg aku nak dispose nih semua aku download masa dolu2 zaman tak reti nak hardsubbed. So sebelum tuh aku lupa nak bgtahu yg semua CD aku nak offer ni tak boleh tgk kat DVD player, hanya boleh tgk kat Computer. List2 drama Korea & Taiwan jer:

Alone in Love
Air City
Cloud Stairway
Coffee Prince
Couple of Fantasy
Crazy for You
Dalja's Spring
Fireworks
Freeze
Goong S
Great Inheritance
Hello! Miss
Invisible Parachute Agent
I Came in Search of a Flower
I Am Sam
I Hate You, But It's Fine
I Really Really Like You
Last Dance is With Me (HQ)
Lovers
Lovers In Prague (HQ)
Mr. Goodbye
One Fine Day
Over the Rainbow
Queen of the Game
Rude Woman
Smile Again
Snow Queen
Snowflake
Stranger than Paradise
Surgeon Bong Dal Hee
Time of the Dog and Wolf
Que Sera, Sera
War of Money
What's Up Fox?
Witch Yoo Hee

Smiling Pasta
Tokyo Juliet
Love Contract
Magician Of Love
Corner Of Love

emykina - kalau kau nak On Air yg boleh tgk kat dvd player read avi aku ader tp bukan utk dijual. hanya boleh di copy.

Posted: Apr 2nd, '09, 03:10
by azra
emykina~~ akhirnye membesor gak nephew ko tu :mrgreen:


iekan~~ pandai btl astro.....ade lak citer pasal Hafiz dipulau.....nak naikkan undi dia la tu 8) Thn ni, aku sorang pon takde yg minat....aku selalunye suke yg bersuare unik.....mcm thn lps si Nubhan tu :mrgreen:

Posted: Apr 2nd, '09, 06:10
by emykina
farha~!.. OK set.. nnt time free nk pnjm onair tuh.. hehehe.. tgk kat 8tv cam sweet je cite die last2. tp byk ketinggalan la sbb cite die 830-93 kan..

ermm... kottbodanamja da abes ke? cane overall.. any komen??

takyah laa tgk af7 tuh.. skang org tgk oiam la... tgk la TOMOK i tuh~~~ hahaha..undi TOMOK k~! i laikkkkkkkk~~ :wub:

Posted: Apr 2nd, '09, 09:30
by frashdi87
OIAM????hahha...
'sepohon kayu daunnya rimbun..."apekah saujana????????? :cussing:

Posted: Apr 2nd, '09, 09:39
by azra
frashdi~~ ape yg ko tulis tu?? tak paham aku :scratch:

Ade sesape tau tak mcmane nak tuko subtitle in .sub to .srt ?? 8)

Posted: Apr 2nd, '09, 09:42
by frashdi87
eh? xkan korang sumer xtau pasal ni? hihi...tengok kat cni...

http://www.youtube.com/watch?v=Jox_A7R1 ... re=related

Posted: Apr 2nd, '09, 20:12
by hafizadam
@azra: subtitle workshop xleh?

Posted: Apr 3rd, '09, 01:44
by farha
azra wrote:frashdi~~ ape yg ko tulis tu?? tak paham aku :scratch:

Ade sesape tau tak mcmane nak tuko subtitle in .sub to .srt ?? 8)
file jenis .sub/idx setahu saya tak boleh nak convert jadi .srt dah. kalau akak nak jadikan dia hardsubbed, install VobSub boleh ler dia baca.

Posted: Apr 3rd, '09, 14:59
by azra
Masalah sub dah settle dah....aku dl from kloofy je....senang :mrgreen:

Posted: Apr 5th, '09, 09:32
by ajoy205
sape kt sini da abis tgk BOF???

frashdi
ya allah..
troknye die tu...
mase kecik2 dulu, aku slalu nyanyi lagu saujana...

Posted: Apr 5th, '09, 11:53
by hikki2me
farha, nk dispose ke? jgn.. sya nk bli...
sya pm ek...

BOF... xsaba nk tgk.. tp kne tunggu dvd kluar dlu... tp mcm biase kt sni kalo bli crite korea mesti subtitle indon... xbest.. subtitle english lg best...

Posted: Apr 5th, '09, 14:53
by farha
hikki2me wrote:farha, nk dispose ke? jgn.. sya nk bli...
sya pm ek...
aku dah jwb pm kau. just for info saper2 yg berminat nak beli drama2 aku list tuh, harga yg aku bg

1 CD = RM0.65, 1 DVD = RM1 + upah = RM2. so harga base on brape keping.
rasanyer satu drama tak sampai RM10. so sesaper berminat tunggu aper lg.

Posted: Apr 6th, '09, 02:15
by littlemafia
emykina

sorry lmbt reply.. a'ah junki tolong kalau die free.. huhu :P
eh awk nye nephew brape bln eh?

tanya aa.. korang dload guna pe eh skang? torent? direct dload?
ada sesapa guna clubbox lg x??
speed ok ke?
kite da lama x guna CB.. arini baru teringat psal CB.. huhu


Posted: Apr 6th, '09, 06:00
by frashdi87
ajoy205 wrote:
frashdi
ya allah..
troknye die tu...
mase kecik2 dulu, aku slalu nyanyi lagu saujana...
haha...tu aa pasal....doctor pulak tu..
memalukan sungguh...keciwa keciwa

Posted: Apr 6th, '09, 07:04
by mrvx
askumm.. wahhh farha masih hidup..!! lama tak kedengaran... farha sihat ke?

Posted: Apr 7th, '09, 14:38
by azra
Aku dah habis tgk BOF dah 8)

Spoiler BOF
Apsal laa ending dia mcm tu.....at least bior laa JunPyo sarong cincin kat JanDi.....after all they had been through :roll .....ni tak , proposal dia mcm tergantong je laa :glare: Tau laa mmg last2 diorg together2....tapi bior laa ade kepastian :blink

Posted: Apr 7th, '09, 17:54
by hafizadam
ade season 2 kot...
hahaha tenet problem so episod 25 dah 2 minggu x siap2 donlod..
hampeh tol..

Posted: Apr 8th, '09, 05:26
by azra
Jaring pon cekek darah :x ....dah nak seminggu ni, setiap pkl 1 am - 9 am, takde connection.....terbantot dl aku :glare:

Posted: Apr 8th, '09, 10:41
by ajoy205
aku pun da abis download...
tp x abis tgk agi..
br around episode 20 camtu...

Posted: Apr 8th, '09, 16:25
by iekan78
akunye line pon hampeh...
donlot game PSP laju jer....
bila donlot cain & abel 3 hari baru cecah 20%.....hampeh!!!

Posted: Apr 9th, '09, 16:15
by farha
iekan78 wrote:akunye line pon hampeh...
donlot game PSP laju jer....
bila donlot cain & abel 3 hari baru cecah 20%.....hampeh!!!
Baru start tgk Cain & Abel sampai eps 10. best aku suker giler. Kak iekan kalau nak amik dr saya jer. East Of Eden kata haritu nak.

ajoy - akak belum amik CD dr office sbb outstation. nanti ader akak PM kau camner nak post semua kay.

Posted: Apr 12th, '09, 03:45
by fleur_cherie
huhuhu~~
da lame aku x jenguk2 tpt nh...
aku nye laptop ade prob...
user yg aku gune b4 nh ilang..
abes sumer brg2 dlm my document aku x bley nk bukak..
ade member aku suro aku anta kt cyber security kt mines..
tapi ntah ble aku nk pegi mines tu...
BOF aku da abes donlod,..
tp disebabkn ep 20 n 21 die ade dlm my document yg ilang tu, aku x dpt tgk ep tu..
so, aku dah x de selere nk tgk ep setrusnye..
tensi gler....
nak on9 pon aku x de mood...
huhu~~
agak2, ade x idea laen utk elokkn aku nye laptop nh blk???
sumer progrm2 yg aku gune b4 nh pon x bley pakai dah..
sakitnye ati...
installer2 plak ade dlm my document tu.....
geram tol..

Posted: Apr 14th, '09, 01:10
by iekan78
korang...
sape ade tgk citer QUEEN OF HOUSEWIVES???
best gile citer nih, weyhh!!!
actor dia not bad looking.....but female actor jer non ado yg lawa2!!!!!
since citer pasal housewives, so tk de la actress muda2 nih!!!

skrg aku tgh tgk episode 7....lawak tk hengat punye, ah!!!
drama ni mmg WAJIB ditonton, ok!!!
recommended by me!!! five star!!!

Posted: Apr 14th, '09, 06:07
by frashdi87
fleur_cherie wrote:huhuhu~~
da lame aku x jenguk2 tpt nh...
aku nye laptop ade prob...
user yg aku gune b4 nh ilang..
abes sumer brg2 dlm my document aku x bley nk bukak..
ade member aku suro aku anta kt cyber security kt mines..
tapi ntah ble aku nk pegi mines tu...
BOF aku da abes donlod,..
tp disebabkn ep 20 n 21 die ade dlm my document yg ilang tu, aku x dpt tgk ep tu..
so, aku dah x de selere nk tgk ep setrusnye..
tensi gler....
nak on9 pon aku x de mood...
huhu~~
agak2, ade x idea laen utk elokkn aku nye laptop nh blk???
sumer progrm2 yg aku gune b4 nh pon x bley pakai dah..
sakitnye ati...
installer2 plak ade dlm my document tu.....
geram tol..
ape kate ko try restore computer ko...mne tau ok ke...

Posted: Apr 14th, '09, 07:07
by sajerla
err.. helo, looking 4 good jdramas,

ade sape2 bole recommend x, bosan ar,
kn drama2 winter bru abes, spring x stat g, bosan le sbb da x tau nk tgk pe
so far, cte2 yg bru ni ske gle kot love shuffle, ngn mei chan, utaonii ok je, voice x bape nk ske sbb medical drama en..
so, recommendation plis

pastu hve anyone seen zeni geba? best tak ha? synpsis dye cm bes je

*arap2 x diignore, polite yg mgkin da nih* (>.<!!) :unsure: :-)

Posted: Apr 14th, '09, 07:12
by jervui
Hi! everyone

Posted: Apr 14th, '09, 07:13
by frashdi87
sajerla wrote:err.. helo, looking 4 good jdramas,

ade sape2 bole recommend x, bosan ar,
kn drama2 winter bru abes, spring x stat g, bosan le sbb da x tau nk tgk pe
so far, cte2 yg bru ni ske gle kot love shuffle, ngn mei chan, utaonii ok je, voice x bape nk ske sbb medical drama en..
so, recommendation plis

pastu hve anyone seen zeni geba? best tak ha? synpsis dye cm bes je

*arap2 x diignore, polite yg mgkin da nih* (>.<!!) :unsure: :-)
zeni geba...citer die psycho sket aaa...not so bad...juz ending mengeciwakan aaa..huhu...
tengok aa triangle ke...bes jugak...

Posted: Apr 14th, '09, 16:43
by sajerla
okeh, stakat nih try zeni geba dlu sbb trianglenye poster x bape nk appealing ar,
thanks, nti nk rcmendation dtg balek

*biskut-type appearance, ade-tade-ade*

Posted: Apr 20th, '09, 11:32
by littlemafia
tanya aa..

cite apa lg eh korang tgk..
BOF kite da abis dload.. tp lom tgk abis..

Cain&Abel tgh dload..

jdorama or kdama..
thanks a lot!!

Posted: Apr 20th, '09, 18:35
by hafizadam
Zeni Geba:
cite dye agak creepy sikit dan mungkin unexpected...
I luv the ending sebab dia twistkan story tuh...
huhu

sekarang dalam proses Meitantei, hope cite nih sebagus Luv Shuffle...

Posted: Apr 22nd, '09, 04:37
by iekan78
@FARHA & AZRA,

Haru2 subs team dh start buat sub utk queen of housewives....yeaayy!!! :w000t:

tk sia2 aku donlot ep. 1 dan 2......(sambil nari2 goyang buntuit!!!)

Posted: Apr 22nd, '09, 14:56
by azra
iekan~~ aku tau, lain kali ko dtg rumah aku, aku nak ko demo mcmane ko menari2 :mrgreen:

Posted: Apr 24th, '09, 16:58
by farha
iekan78 wrote:@FARHA & AZRA,

Haru2 subs team dh start buat sub utk queen of housewives....yeaayy!!! :w000t:

tk sia2 aku donlot ep. 1 dan 2......(sambil nari2 goyang buntuit!!!)
ye saya nampak tapi baru satu eps. keluar subs kan. saya nak finish kan download Return of Iljimae & Hateful But Once Again dulu.

But for now tengah dalam demam Cain & Abel lagi. Tak sabar nak tengok yg bersub WITHS2 :wub: :mrgreen:

Posted: Apr 27th, '09, 14:45
by azra
tapi, iekan, ko jgn heppi sgt :-) .....haru2sub tu nak siapkan Iljimae n Hate but Once Again pon terkial2 :P .....tambah lg Queen of Hswife.....pastu tmbh lg Brilliant Legacy :unsure: ......takot jadi mcm BON.....projek thn lepas pon terkial2 nak siapkan sampai thn ni :roll

Posted: Apr 27th, '09, 15:45
by hafizadam
better daripada takde langsung..
nk tengok aksi Jung Ryu Won tp xde Fansub amik Ja Myung Go..
aih~

terpakse check viikii tetiap minggu, tu pun x perfect...

Posted: Apr 29th, '09, 02:27
by ajoy205
wei!!!!!! dengar kata cite boys before flowers ada lagi!!!! nak wat sambungan tahun depan season 2!!!

Posted: Apr 29th, '09, 08:51
by emykina
kak iekan.. nak beli laaa dvd player tuu... tggu gaji bulan dpn ekk.. huhuhuhuhu...

kak azra~~~ anak akak suke tak jam ben-10 tuhh!!!

farha~~~ cd2 ko nnt aku pulangkn ek. buat ms skang blom burn lagi sbb cd2 tu ade kat tasha lagik...waw..ade return of iljimae~~!! suke~!! tp episod 9 (tgk kat tv) br hero n heroin jmpe, panjang betul cite diee..

Posted: Apr 29th, '09, 14:37
by azra
emykina~~ Ko ke yg bagi jam tu?? Ya Allah....tu laa present feveret dia 8) Bukan main canggih mainan bebdk sekarang ni :mrgreen:

Posted: Apr 30th, '09, 00:21
by emykina
hahahaha.. aku n tasha laa yg kasik. well, its good to know dat he likes it.... (jam ben10 anak kak eikan lagik canggih) aku pn men gamble jek beli, kot2 la die daa ade. ye la budak2 zaman skang, mainan mcm2. tak mcm aku dlu, smpi skang tak dpt main play dough.. sob sobb...abah takmo belikn..aku igt g ms tu harga die rm17.90 jer...

aa.. azra, ko mencarik2 ke sape yg kasik adiah tu? sorry la lupe plak nk tulis name. tp kene ke tulis name?? cam takyah... aku wonder, menantu ko tu kasik apee ekk?? cam besar je kotak die...

Posted: Apr 30th, '09, 05:39
by azra
Hahaha...menantu aku bagik mcm2 8) .....ade beg Ben10 laa....pensil laa.....campor2 dlm kotak tu :mrgreen:

Dolu2 aku nak puzzle....mase tu ibu aku belikan utk anak jiran aku nye betday parti.....aku pon nak gak lah.....tapi sampai laa ni tak beli2 utk aku :cry:

Posted: Apr 30th, '09, 17:05
by farha
azra wrote:Hahaha...menantu aku bagik mcm2 8) .....ade beg Ben10 laa....pensil laa.....campor2 dlm kotak tu :mrgreen:

Dolu2 aku nak puzzle....mase tu ibu aku belikan utk anak jiran aku nye betday parti.....aku pon nak gak lah.....tapi sampai laa ni tak beli2 utk aku :cry:
waaa banyak org yg bagi hadiah Ben10 kat anak akak (by the way hadiah saya yg bekas CD Ben10 tuh :mrgreen: ). mesti anak akak gumbira. tu yg saya heran naper ler dia tak mintak nak bukak2 hadiah dia lepas party. kalau adik saye ler. :dance:

akak kalau nak hadiah puzzle kena ler buat party mase besday :party: . nanti saya beli yg glow iin the dark. kak saya cam busy nak dtg rumah. nanti ler biler free sket.

emykina - nanti kau bg no phone Tasha. kalau2 dia dah habis Cain & Abel sbb ader lagi 10 eps dia tak amik lg.

p/s - aper komen korang tentang Joo Ji Hoon a.k.a Prince Shin dlm GOONG kena tangkap sebab DRUGS! :thumbdown: byk gambar2 dia pergi wild party dah tersebar. project2 berlakon pun kena drop. So project Goong sub melayu pun nak kena drop jugak ker. :fear:

Posted: Apr 30th, '09, 18:13
by hafizadam
ape kaitan sub dengan drug?
haha

Posted: Apr 30th, '09, 18:26
by azra
Bolei ke kalo buat belated betday party?? Kalo boleh, nanti aku nak buat lah :lol Tapi aku nak puzzle gambor BYJ ke.....LDG ke..... hehehe :D

Tpt cd tu pon dia suke 8) .....dah siap2 simpan cd dia dlm tu :D Hari tu dia nmpk kain utk buat langsir gambor Ben10, besinar mate dia ala2 si Ben tu gak :mrgreen:

Cian nye Ji Hoon :-( .....apsal laa dia involve dgn drugs :glare: ....sayang je...dah la name tgh naik....lps Antik Bakery, ramai yg suke dia :roll

Projek Goong tu, aku on je......tu pon kalo ko on laa :P Bile2 ko free, sms aku laa.....nanti boleh janji ngan emykina n iekan sekali :mrgreen:

Posted: Apr 30th, '09, 20:32
by farha
hafizadam wrote:ape kaitan sub dengan drug?
haha
memang takde kaitan, cume project ni dah tertangguh sejak pelakon Goong ni tak hisap dadah sampai sekarang ni dah jadi Junkie pulak. kalau kau nak join untuk cepatkan proses subs melayu ni boleh ler sign up dgn k. azra. kalau dah bertanya jangan ler malu segan utk menerimenyer. :mrgreen:

Posted: Apr 30th, '09, 23:17
by hafizadam
nak exam kak...
tadi baru je setel satu praktikal...

Posted: May 1st, '09, 11:43
by iekan78
azra wrote:Bolei ke kalo buat belated betday party?? Kalo boleh, nanti aku nak buat lah :lol Tapi aku nak puzzle gambor BYJ ke.....LDG ke..... hehehe :D

Tpt cd tu pon dia suke 8) .....dah siap2 simpan cd dia dlm tu :D Hari tu dia nmpk kain utk buat langsir gambor Ben10, besinar mate dia ala2 si Ben tu gak :mrgreen:

Cian nye Ji Hoon :-( .....apsal laa dia involve dgn drugs :glare: ....sayang je...dah la name tgh naik....lps Antik Bakery, ramai yg suke dia :roll

Projek Goong tu, aku on je......tu pon kalo ko on laa :P Bile2 ko free, sms aku laa.....nanti boleh janji ngan emykina n iekan sekali :mrgreen:
ooii....ooii....heret aku skali wat sub ke??? saje le tu nk mendera aku.......
kak azra, ko punye CD dh berada di Kajang tau.....cuma akak aku belum lagi tergerak nk mkn kt restoren aiza tu.....

emykina,
kalau nk beli player tu sila la dtg ke sg buloh yer!!! dekat jer from sri damansara tu.......

aku dh lama menyepi gara2 modem aku meletup.... :-(
signal 3G pon bagai biskut kejap ade, kejap tk de....hari ni baru ok!!! :crazy:
tgh marathon tgk citer queen of hsewife ep 10 - 13..... :mrgreen:

Posted: May 2nd, '09, 16:09
by sajerla
hafizadam wrote:Zeni Geba:
cite dye agak creepy sikit dan mungkin unexpected...
I luv the ending sebab dia twistkan story tuh...
huhu

sekarang dalam proses Meitantei, hope cite nih sebagus Luv Shuffle...

Meitantei?? yg ade matsuda shota tu en. huih, byk sunggo la cte m.shota yg dtgknye, acting die best la, cool smcm. espclly lam love sha n liar game. :cheers: :w00t:

unfotunately, non-johnnys are always underrated :lol

xpela, at least i know hes good :thumleft:

in d midst of watchng Waruboro, trailernye sgt tempting :goggle:

Posted: May 5th, '09, 03:21
by azra
iekan~~ Takpe laa....kite wat same2 slow2.....asalkan ape yg kite mulekan, dpt di the end kan 8)

Entah ape2 laa AF7 :glare: .....wat kitorg tegelak je tgk principle act sabtu ari tu :lol To me laa kan, its not fair laa utk 4 pelajar2 yg ke akhir tu, diorg dah struggle penat2, aleh2 pelajar yg dah relaks2 kat luor masok dlm, n struggle seminggu je :roll Tapi kalo aril yg masok laa, maknenye teori aku betol..... Teori aku-->saje kuorkan aril, sbb nanti bile wat AF Masok, banyak laa undian nanti 8) Ni sume pasal keuntungan je....show bissness maaa :blink

Ape pon suke sesgt bileTomok menang OIAM :cheers: N hopefully Adam Lambert menang American Idol :wub:
Dolu mase Tomok audition, aku punye laa kutok dia.....pastu, awal2 konsert, asyik laa aku kate "kuor jelaa ko Tomok".....sekali bile dah 3/4 konsert akhir tu, aku look forward tgk Tomok je...hehehe :mrgreen:

Posted: May 5th, '09, 12:56
by digitalcoconut
salam.. dh lama xjenguk d-addicts ni.. dh lama xdonlod drama..

ada yg tgk Shiroi Haru (Abe Hiroshi)? leh bg ulasan sket.. TQ.. terasa nk donlod plak..

Posted: May 5th, '09, 16:09
by farha
maser starting final concert OIAM tomok dpt last place saya dah menjerit kater NOOOO!!. berkat undian aku pader haritu (ader ler dlm 15x) dpt jugak TOMOK menang duit satu juta! Yay. suka giler lagu final dier tuh, RINDU TERHENTI.

Posted: May 7th, '09, 14:33
by alsa
satu soalan buat member malaysian d-addicts :

ada tak di kalangan semua ni yg memang jepun betul atau kacukan ker kawan ker . saja nak tahu ler.ok. henshiun

Posted: May 7th, '09, 20:38
by malay_tiger
boleh tak sesiapa ajar aku macam mana nak bypass rapidshare dan megaupload serta download semua fail kat situ dengan laju?

pasal soalan alsa tu.. aku ambil Nihongo (bahasa jepun) kat tempat aku belajar, cikgu aku muka cam jepun tapi nama Melayu.. masuk kelas je dia asyik citer pasal budaya orang Jepun macam kampung dia kat situ je. sem depan baru nak masuk level tulisan jepun katakana tapi level tulisan jepun hiragana pun tak betul2 master lagi.. best gak kelas jepun tu rasa macam masuk kelas tadika je..huhu

Posted: May 8th, '09, 00:56
by emykina
FYI, aku mmg peminat setia tomok. aku dah impress gile babeng kat tomok ms first konsert lagik.. time nyanyi lagu coba tuh.. aku da nmpk his potential.. haha konon..

aku pn undi gak... ade laa dlm 20kali.. tp taktau la msk ke tak undi aku tu..rs2 msk kot, klo tak..mesti tak menang kan. hahaha.. suke sukeeeee suke tomok menang!!!!

klo kakak die menang af7, mmg rezeki family diee la tahun neh..

Posted: May 9th, '09, 06:23
by 9w2whi
malay_tiger
nk tau cmner bypass megaupload?

1stly, register as free member tu
pastu, klo kt malaysia, jm 5pm till 7pm adalah happy hour
maksudnya time ni line korang dpt tu adalah sama ngan premium account
spedd blh dpt 120kps jgak
jgn luper log in dulu tau
(^_^)v

Posted: May 9th, '09, 16:05
by azra
Aku dah agak dah....mesti Aril punye yg masok balik....entah ape2 laa..... :glare:

Ape pon, undian aku mgg depan hanye utk Akim 8)

Posted: May 11th, '09, 02:10
by emykina
huh.. aril yg msk balik?? kire pomp-pomp (yg kua tu) tu hanyalah sekadar boneka semata2 lah?? huemm.. nice~! saje je konon nk wat undi msk balik sbb cam tak adil la claudia n aishah kua..rupe2nye..... diperalatkan jek. tiara plak cam fake gile blakon aritu. kot die tau yg mende tu toyol semate2 jd payah die nk hayati watak. hahaha

Posted: May 12th, '09, 15:03
by alsa
9w2whi wrote:malay_tiger
nk tau cmner bypass megaupload?

1stly, register as free member tu
pastu, klo kt malaysia, jm 5pm till 7pm adalah happy hour
maksudnya time ni line korang dpt tu adalah sama ngan premium account
spedd blh dpt 120kps jgak
jgn luper log in dulu tau
(^_^)v
betul ker ni kot aku kadang silap jugak. kalau gitu cuba jer yek

Posted: May 13th, '09, 05:52
by malay_tiger
9w2whi wrote:malay_tiger
nk tau cmner bypass megaupload?

1stly, register as free member tu
pastu, klo kt malaysia, jm 5pm till 7pm adalah happy hour
maksudnya time ni line korang dpt tu adalah sama ngan premium account
spedd blh dpt 120kps jgak
jgn luper log in dulu tau
(^_^)v
kepada gadis 9w2whi, terima kasih banyak2.. aku bagi bunga sakura (satu-satunya pokok di dunia yang hanya ada bunga saja daun tak ada) sebagai hadiah untuk awak.

Image

rekemen citer drama Korea Tokyo Shower yang romantic, ayat2 jiwang dan jalan cerita dia memang menyentuh hati.

Posted: May 13th, '09, 06:15
by hafizadam
lawak r...
nk tgelak guling sampai ke bawah meja...

MegaUpload dan RapidShare memang ade Happy Hour, tu bukan bypass, haih~

Posted: May 13th, '09, 17:09
by azra
hafizadam~~ apsal laa ko gelak2 kan org?? :roll

Posted: May 13th, '09, 18:26
by hafizadam
xde laa..
ingatkan nk bagi crack ke ape ke, last2 suruh register pastu tunggu Happy Hour, huhu
no offense, maaf semua,
tapi memang tak tahan...
kena gelak gak..
hilang tensen final exam kejap..

Posted: May 14th, '09, 04:44
by iekan78
hafizadam wrote:xde laa..
ingatkan nk bagi crack ke ape ke, last2 suruh register pastu tunggu Happy Hour, huhu
no offense, maaf semua,
tapi memang tak tahan...
kena gelak gak..
hilang tensen final exam kejap..

hai, en. hafiz....
tk baik gelakkan org....
kalau ko ade crack ke apa, sila la kongsi....
kalau tk de tk yah la gelakan org....kecik hati kwn kite tu!!!
kalau nk gelak jugak pon tk yah la mention dlm nih.....sila jaga hati kwn2 yer!!! :D
happy hour pon ok ape, kalau dpt speed laju!!!
at least gadis 9w2whi, berminat nk kongsi information yg dia tahu!!!

Posted: May 14th, '09, 05:23
by hafizadam
hehe kalu tulis boleh tambah post...
meh nk bagi satu tips utk MegaUpload: guna MegaManager.
member kate speed boleh tahan walaupun xde Happy Hour.
tapi x penah try sbb x selalu donlod MU so x berbaloi install.
ade mase try la ye.
:)

Posted: May 14th, '09, 05:50
by tasha1511
malay_tiger wrote:
9w2whi wrote:malay_tiger

rekemen citer drama Korea Tokyo Shower yang romantic, ayat2 jiwang dan jalan cerita dia memang menyentuh hati.
beb, sape pelakon cite Korea Tokyo Shower ??

Posted: May 14th, '09, 05:55
by tasha1511
emykina wrote:kak iekan.. nak beli laaa dvd player tuu... tggu gaji bulan dpn ekk.. huhuhuhuhu...

kak azra~~~ anak akak suke tak jam ben-10 tuhh!!!

farha~~~ cd2 ko nnt aku pulangkn ek. buat ms skang blom burn lagi sbb cd2 tu ade kat tasha lagik...waw..ade return of iljimae~~!! suke~!! tp episod 9 (tgk kat tv) br hero n heroin jmpe, panjang betul cite diee..
@ kak azra: bile nk wat makan2 lagi....hahahahhah :cheers: :P nk add YM...nk add gune id baru :mrgreen:

@farha: nk add YM gak, pastu nk pinjam BOF...lyn sikit2 kt KBS mcm bes la puloks...hehe cd2 yg aitu emykina x amek pn lagikkkkk as of today nye status :crazy:

Posted: May 14th, '09, 06:16
by acidbristle
ntah nye encik hafiz..
x baek gelakkan org..
nanti kecik hati lak orang tu..

kalo nk donlod kasi laju..
try la donlod time pagi2 lepas subo ke..
time tu bese laju sket..
sampai la dlm pukul 10..
time tu manusia da ramai bangun..

hahaha..

kalo xley jgak..
sile bersabar je la ye..

Posted: May 14th, '09, 07:48
by hafizadam
acidbristle, sejak bile ko pandai post kat forum nih?
haha first time nampak...

Posted: May 14th, '09, 08:23
by frashdi87
hafizadam wrote:hehe kalu tulis boleh tambah post...
meh nk bagi satu tips utk MegaUpload: guna MegaManager.
member kate speed boleh tahan walaupun xde Happy Hour.
tapi x penah try sbb x selalu donlod MU so x berbaloi install.
ade mase try la ye.
:)
pernah gak try gune megamanager...tp cm slow jugak je...
biaser gune IDM lagi bes...hihi

Posted: May 14th, '09, 09:14
by acidbristle
hafizadam wrote:acidbristle, sejak bile ko pandai post kat forum nih?
haha first time nampak...
sori la encik hafiz..
saye nie baru nak berjinak2 dengan dunia pengforuman nie..

yoroshiku onegaishimasu~

:alcoholic: :alcoholic:

Posted: May 14th, '09, 13:27
by farha
hafidzadam - aku baca post kau pun aku sakit hati jugak. tak baik gelak kan org terutamanyer biler org tu hanya nak menolong. cube kalau kau berada di tempat dier. mesti kau pun bengang kan.

megaupload dulu2 boleh bypass guna proxy tapi sekarang ni tak tahu ler boleh ke tak. masih belum ader crack utk download dpt privilege premium user. kalau susah sgt byr jerla jd member.

tasha - ym aku crysalide_81@yahoo.com. Cain & Abel kau dah copy tak? adik aku tetiber tanya mana DVD C&A. so kalau kau boleh mempercepatkan prosesnyer. Chal Putakeheyo!

Posted: May 14th, '09, 18:00
by hafizadam
alamak kakak2 sume da marah~

ya ya saya memang salah :-(
maaf ye gadis 9w2whi

btw, maximum download setakat nih adalah 100kbps.
itu pun memang download gune IDM, xde gangguan torrent.

kalau ade MegaUpload Premium, adakah download akan jadi 150kbps?
soalan cepumas.

Posted: May 18th, '09, 01:39
by azra
Entah ape2 laa AF ari tu?? 1 sbb hadiah.....cian Isma, dpt tropi je :glare: Yg juare dpt mcm2.....ageh2 kan laa siket :roll Ni sume sbb Aril masok balik laa.....tak dpt carik sponsor utk tpt ke 5 gaknye :P ....ape pon laa kan.....aku tak puas ati btl laa Aril tpt ke 2 :glare: ....kalo btl dia ramai peminat, takkan laa dia terkuor dolu tu.....patotnye Akim laa tpt ke 2....ape pon kat radio tadi, ade peminat Hafiz call....dia kate patotnye Akim yg menang, sbb persembahan Akim lebih baik dari Hafiz malam tu 8)

Mmg betol, konon nye menang tak menang atas undian org ramai....tapi kalo kat USA aku caye laa....kat M'sia ni, aku rase sume dirancang.....tak 100% undian :whistling:

Posted: May 18th, '09, 05:36
by iekan78
tu la kak azra, aku tetiba jadi nujum mak belalang pulak!!!
semua ranking yg aku teka semua betul.....tk sempat AC ckp aku dh ckp dulu!!!
sampai adik aku pon suruh aku meramal adakah periksa dia itu hari sgt cemerlang....

iyelah, sib baik aku tk mengundi.....
bagi aku OIAM lagi bagus sbb contestant dia mmg jauh lagi bermutu
jauh sgt la kalau nk dibandingkan dgn AF nih....

Posted: May 20th, '09, 00:54
by tasha1511
farha wrote:hafidzadam - aku baca post kau pun aku sakit hati jugak. tak baik gelak kan org terutamanyer biler org tu hanya nak menolong. cube kalau kau berada di tempat dier. mesti kau pun bengang kan.

megaupload dulu2 boleh bypass guna proxy tapi sekarang ni tak tahu ler boleh ke tak. masih belum ader crack utk download dpt privilege premium user. kalau susah sgt byr jerla jd member.

tasha - ym aku crysalide_81@yahoo.com. Cain & Abel kau dah copy tak? adik aku tetiber tanya mana DVD C&A. so kalau kau boleh mempercepatkan prosesnyer. Chal Putakeheyo!
@farha: aku da copy C&A tp emykina x copy die nye iljimae n on air lg.bz sesangat minah tu. :P
tp kalau ko nk C&A dulu aku bole pulangkan. nk meet ktne. tp kan aku nk copy C&A eppy 11,12, and 17 sampai ending. :mrgreen:
pastukan, nk pinjam BOF nk copy jugek :mrgreen: pliss pliss plisss :mrgreen:

Posted: May 20th, '09, 01:24
by iekan78
tasha1511 wrote:
farha wrote:hafidzadam - aku baca post kau pun aku sakit hati jugak. tak baik gelak kan org terutamanyer biler org tu hanya nak menolong. cube kalau kau berada di tempat dier. mesti kau pun bengang kan.

megaupload dulu2 boleh bypass guna proxy tapi sekarang ni tak tahu ler boleh ke tak. masih belum ader crack utk download dpt privilege premium user. kalau susah sgt byr jerla jd member.

tasha - ym aku crysalide_81@yahoo.com. Cain & Abel kau dah copy tak? adik aku tetiber tanya mana DVD C&A. so kalau kau boleh mempercepatkan prosesnyer. Chal Putakeheyo!
@farha: aku da copy C&A tp emykina x copy die nye iljimae n on air lg.bz sesangat minah tu. :P
tp kalau ko nk C&A dulu aku bole pulangkan. nk meet ktne. tp kan aku nk copy C&A eppy 11,12, and 17 sampai ending. :mrgreen:
pastukan, nk pinjam BOF nk copy jugek :mrgreen: pliss pliss plisss :mrgreen:
@tasya

weyh....bkn ko sorang jer nk copy BOF and C&a tu.....aku pon nk mengopy gak!!!
kalau plan nk meet up kt mana2, sila jgn lupakan aku yer!!!

@farha

so cemana, di manakah tpt yg sesuai nk mengopy nih???