Page 27 of 30

Posted: Oct 31st, '09, 17:06
by azra
Tak sabo nak tgk twdrama Down With Love - Jerry Yan n Ella :wub:

Posted: Nov 8th, '09, 06:55
by emykina
sape tau kat mane nk direct download subtitle for 500days of summer. in english pn OK..

Posted: Nov 10th, '09, 04:53
by in_wired88
emykina wrote:sape tau kat mane nk direct download subtitle for 500days of summer. in english pn OK..

gune la torrent..
hehe
yg rapidshare mau? tp nt checkla kalo org tu dah masukkan
http://asamboi.org/selambe/

Posted: Nov 10th, '09, 04:57
by in_wired88
yeah..
heaven's postman bakal keluar
can't wait to see it



always keep the faith

Posted: Nov 10th, '09, 05:25
by MYzara88
do anyone know,what was the latest korean drama??? :whistling:

Posted: Nov 10th, '09, 06:55
by emykina
er.. IRISH, three brothers, A.N.JELL, queens return... hehe sme cite yg aku lyn kat kbs world (bakal lyn IRISH) dan youtube (A.N.JELL).. dan tak lupa juga jolly widows n golden apple. hehe ade sape2 tahu tak asal ek golden apple tu takde kat most website cite die.. even dlm koreanmovie.com pn takder.. pelik2..

Posted: Nov 10th, '09, 09:36
by hurulaini
A.N.Jell tu sebenarnya You're Beautiful @ You're Handsome.....best giler crita ni, sangat recommended :thumright: :thumleft:

latest drama korea boleh rujuk sini --> http://fansub.d-addicts.com/Kdrama_Fansub_Map:2009 (skarang dah 4th Quarter)

IRIS & Queens Return pun mcm best, tapi x tengok lagi.... :lol
& Heaven's Posmen....yes yes yes....cannot wait....esok kluar yeah....hihi :cheers:

salam..

Posted: Nov 10th, '09, 11:22
by miszdod
hihi..tak tau plak ade malaysia D-addict,sonok plak bce..
tgk r citer IRIS best gile...mmg smart r jln cite sume.^^

Posted: Nov 12th, '09, 12:31
by digitalcoconut
baru nak start download LIAR GAME Season 2

Image

aku layan season 1. em, drama ni ada SP tak? in between sebelum season 2 kuar :scratch:

Posted: Nov 12th, '09, 17:56
by azra
Korang kene tgk kdrama Loving U 1000 Times.....Best giler :thumright:

Posted: Nov 17th, '09, 05:51
by emykina
sape tgk cite golden apple every monday to thursday kat kbs world kul 1010pm??

Posted: Nov 17th, '09, 06:08
by frashdi87
digitalcoconut wrote:baru nak start download LIAR GAME Season 2

Image

aku layan season 1. em, drama ni ada SP tak? in between sebelum season 2 kuar :scratch:
SP die skali dlm cite ni...ep last last skali for 3 hours...

season 2 not too bad...haha...

Posted: Nov 17th, '09, 06:18
by reinneguhn
hello guys..
just nk tny opinion korg..
hv you guys stumble upon japanese drama based on sport??
yg ade skrg :
1. H2
2. Dream Again
3. Wonderful Life
4. Pride
bother to give suggestion on what's gud??

Posted: Nov 17th, '09, 06:34
by frashdi87
reinneguhn wrote:hello guys..
just nk tny opinion korg..
hv you guys stumble upon japanese drama based on sport??
yg ade skrg :
1. H2
2. Dream Again
3. Wonderful Life
4. Pride
bother to give suggestion on what's gud??
aku suke dream again ngn wonderful life...

tp dream again not really sports aaa...

others yg bes...Buzzer Beat and Rookies

Posted: Nov 17th, '09, 06:41
by reinneguhn
ala lupe nk type td ..
buzzer beat n rookies tu pn dh tgk gak..
dh bnyk sgt drama yg ade sampai tatau nk tgk yg mane..#_#

Posted: Nov 17th, '09, 06:48
by frashdi87
oooo...so, list tu yang dh tengok laaa??nak cerita yang lain laa ni?

Posted: Nov 17th, '09, 07:13
by reinneguhn
yup..tp main theme cite yg berkaitan ngn sport la..

Posted: Nov 19th, '09, 10:01
by malay_tiger
digitalcoconut wrote:baru nak start download LIAR GAME Season 2

Image

aku layan season 1. em, drama ni ada SP tak? in between sebelum season 2 kuar :scratch:
saya suggest jangan tengok.. haha, melawak je

drama jepun kalau tengok asyik rasa nak berfikir je.. :goggle:

kalau drama korea asyik rasa cam nak jadi casanova je..

drama cina, entah la... kekadang best gak tengok tapi amoi cina memang cantik :mrgreen: wuxia yang ada amoi cantik wa layan

drama melayu.. layan gak drama bersiri nenek kebaya.. fuhh Diana Rafar memang cantik pakai baju kebaya berhantuuuuuuuuuu 8)

Posted: Dec 3rd, '09, 09:32
by mrvx
uik.. kenapa thread malaysia sudah tidak begitu ceria lagi... masing2 sibuk jaga anak dan famili ke?

p/s Jdrama JIN.....

Posted: Dec 11th, '09, 00:30
by ajoy205
sape tgk drama 'yes sir' kat astro aec??
best giler...
lg2 dgn adenyer rynn lim...
aku ni da la kipas-susah-mati die...
hahaha...

Posted: Dec 11th, '09, 15:45
by naadianaa
Salam...

Tumpang lalu, dh lame x singgah snie. Ape kabar sume?

Korg skng nie tgh tgk citer ape yek?

Posted: Dec 11th, '09, 16:02
by reinneguhn
wsalam..
kabar baek..ni org br..huhu
recently layan cite iris, rase best giler cite tu..
exciting gak la..=)

Posted: Dec 11th, '09, 16:25
by naadianaa
Hihihi.... me tggu subs dl seblm sambung marathon. Mggu lepas dh abis tgk You're Beautiful. Skng ni look forward to Go Soo new drama Will it snow on Christmas. His come back drama, wonder if it'll be as good as ppl expects it.

Sape tgk Creating Destiny or Smile You? Best x?

Posted: Dec 11th, '09, 16:34
by Gai-Jin
uit.. dah lama tak menjenguk kat sini...

season ni drama TOKYO dogs memang terbaik...

jgn tak tengok...

hi

Posted: Dec 11th, '09, 16:38
by fazlix
korang layan ar cite drama TOKYO DOGS.perghh best gile.aku cnfirm korang mesti enjoy nye :D

Posted: Dec 11th, '09, 16:42
by reinneguhn
kalu jdo TOKYO DOGS aa yg best..
tp kalu kdo IRIS best..
1st time tgk kdo rase best sesgt...lol
pas tgk 1st episode mst nk tgk episode laen.. =)

Posted: Dec 11th, '09, 16:48
by naadianaa
Wahahaha.... Tokyo DOGS mmg baka tahap gaban la. Gelak sakan tgk citer nie.

Posted: Dec 13th, '09, 07:17
by hurulaini
salam semua....

hehehe....aku sama dengan naadianaa, tunggu sub habis keluar dulu baru tengok satu siri habis2...hehehe

wah, nampaknya semua look forward dengan Tokyo Dogs....drama lain mcm mana pulak?hehehe

aku skarang tengah tengok IRIS dengan Queen Soen Duk...memang best 2-2....hehehe

Posted: Dec 13th, '09, 07:35
by reinneguhn
erm ade lg 1 cite yg bile tgk, akan anticipate episod seterusnye..
liar game 2..huhu
walau pn rase cm season 2 x exciting cm season 1 but stll menarek la.. =)

Posted: Dec 16th, '09, 17:09
by Gai-Jin
cerita JIN best gak... boleh menangis kalau sapa yang tak tahan cerita sedih...
start tgk cerita ni sebab ada ayase haruka :wub: tapi terlayan la pulak jalan cerita

Posted: Dec 24th, '09, 01:30
by ajoy205
baru abis marathon cinderella man...
bez gak citer dier...
lg2 bile leading die kwon sang woo ngan yoona...

nmpknye ni la drama terakhir aku...
skola da nk bukak...
nnt kne balek hostel...
waa....
:hissy:
spm lg...
:nuts:

Posted: Dec 27th, '09, 16:02
by Tendou_90
ape khabar sume kat sini?......nie baru 1st time sy masuk malaysian community d-addicts......harap2 everyone dapat bagi recommendation for latest drama yg bagus untuk di tonton.....saya baru habis tengok cite Tokyo DOGS.....

Posted: Dec 28th, '09, 04:34
by shoegal
Hi korang semua

new members..nak tanya u all dah tgk city hall tak?
mana nak carik DVD nya? agaknya di wisma S&M tu ada tak?

Posted: Dec 28th, '09, 04:57
by reinneguhn
@Tendou_90, cite korea bole??
kalu bole IRIS la try tgk..personally cite tu terbaek la so far this season for me..

Posted: Dec 28th, '09, 05:37
by sajerla
@tendou_90
tolong la tgk liar game season 1 n 2, SGT BEST dan berbaloi baloi

Posted: Dec 28th, '09, 15:48
by emykina
baru abes lyn hwangjini kat kbsworld pas tgk taming of the heir. da lame gile tak tgk kdrama yg bleh gelak2.. da la hero ensem cam rain..

Posted: Dec 29th, '09, 16:58
by hurulaini
hello semua

@shoegal, hari tu pun ada yg tanya saya mana nak cari dvd city hall...hehe....x sure la...try cari kat speedy

@Tendou_90, IRIS mmg best...You're beautiful mesti tengok....best giler...hehehe....Queen Seon Duk pun best, tapi panjang rrr...62 episod...

byk yg kata JIN best jugak....

@sajerla, Liar Game 2 nanti last episod dlm filem kan....tu yg aku pospon dulu tengok tu....hehehe...lama weh, nak tunggu ending release

@emykina, baru ari tu my friend recommend hwang jini....jang guen suk berlakon dlm tu kan....hehehe...wah, ni yg nak tengok jugak ni....hehehehe

Posted: Dec 31st, '09, 13:39
by azra
Selamat tahon baru, kengkawan :wub: :party:

Posted: Jan 1st, '10, 07:48
by sajerla
@hurulaini agak ar, last epi dlm film, tp xboleh thn kot XDXD haha

Posted: Jan 1st, '10, 08:46
by eluanna
seriously liar game memang best!! tapi masalhnya, i dah start tengok and oleh sebab desire nak tengok tu membuak2, terseksa gak r nak tunggu setiap episod release... huhu.. and nak kuar filem plak tu.. lambat lagi la nk tengok. so, elok postpone dulu kalau sapa yg nk tengok citr tu. tunggu semua episod kuar lu..

Posted: Jan 1st, '10, 10:03
by yabu_hikaru
haha klu sape2 yg minat gle liar game tu mcm aku mmg xakan pospon...kemachooan matsuda dlm tu mmg xdpt ditandingi..haha

Posted: Jan 1st, '10, 11:27
by eluanna
hahaha, i pun jenis yg tkleh postpone gak mender tu.. sebab matsuda la semua ni..
i paling suka part yg dia cam kecik hati ngan nao tu sal nao tk mintak pandangn dia dulu.. .. hahahah, comel tul, ego2 pun nak kecik hati.. mmg salute habis r ngn dia... movie dia lmbat lagi ke kluar?

Posted: Jan 1st, '10, 12:01
by reinneguhn
dgr cite movie nye kuar 06/03/2010..agak lame la kene tggu :crazy:

Posted: Jan 1st, '10, 12:39
by eluanna
LAMBATNYA!!!!! .... . .lama lagi la kena tunggu.. :goggle:

Posted: Jan 2nd, '10, 04:27
by anakmelayu
assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!

Posted: Jan 2nd, '10, 05:04
by nu_tiq87
Tokyo Dogs memang terbaik..mantap Oguri ngan mizushima..klakar abes..
Mr. Brain pun layan gak..setiap episode kene berpikir ..=)
JIN the best drama tok season nie..sedey sgt tapi best..korang nengokla JIN nie..
sekarang ngah sedut samurai high school..=)

Posted: Jan 2nd, '10, 14:09
by sajerla
@eluanna yang x bleh than skali part akiyama dlm imagination nao. time main 17 poker.yg happy smcm tu. comel gle serious! pdhl contra gle ngn akiyama sbena.haha.

@ankmelayu happy new year to you too

Posted: Jan 6th, '10, 18:20
by Gai-Jin
anakmelayu wrote:assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!
Cit

Posted: Jan 7th, '10, 06:17
by anakmelayu
assalamualaikum..salam
Gai-Jin wrote:
anakmelayu wrote:assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!
Cit


"tak perasan pula ada komuniti malaysia dlm forum ni"...hahaha...

yelah baru reply dlm topik, untuk tahun ni... insyallah lepas ni aktif balik selepas kehidupan kembali teratur... :roll

@farha..minta tolong..aku nak download link album tei-The Note

tq, nanti aku belanja makan

@sajerla - azam tahun baru apa?

Posted: Jan 10th, '10, 18:36
by emykina
farha.. nnt mggu dpn klofree aku nk g bertapak kat umah ko. nk anta cd dan yg sewaktu dgnnyee... :lol

Posted: Jan 15th, '10, 03:27
by emykina

Posted: Jan 15th, '10, 03:58
by gjpn1985
salam...

nie nk share sket blog malaysian yg provide MF links utk latest jdrama + kdrama + kpop video + jpop video + concert + etc

http://gblog85.blogspot.com

~ EnJoY (^__^) ~

Posted: Jan 20th, '10, 11:58
by Gai-Jin
announcement,,,

Bagi peminat music Jpop ke Jrock ke Jtehno ke... website torrent Jpopsuki telah berpindah ke domain baru jpopsuki.eu hujung tahun lepas... registration telah ditutup untuk public bermula bulan ni dan hanya boleh join dengan invitation... disini saya ada 2-invitation.. sapa yang berminat boleh la pm saya.... sapa cepat dia dapat... kalau takde orang berminat saya bagi kat user dari negara lain....
syarat2 seeding ratio kali agak ketat... jadi sila la baca peraturan nye dulu..
MTV Unplugged - Ayaka memang terbaik....

Posted: Jan 25th, '10, 06:16
by fleur_cherie
da lme x usha sini....
wp0n da lme abes citer u're beautiful,tp stil giler ag...
mmg besh...
ade org siap wat petition nak suwo wat u're beautiful 2 plak ag tuh..
huhu~

Posted: Jan 26th, '10, 09:45
by sajerla
@ anakmelayu x larat nk brazam dah, taun2 lpas punya pun x pass lg. oho.

@ gai-jin brmula bln ni? bln 1 ke 2? xpe la jap g jenguk n ayaka mmg best (sbb die bini hiro) XD

Posted: Jan 27th, '10, 11:50
by Gai-Jin
@sajerla - bulan ni bulan january kan... atau bulan ni bulan penuh.. atau datang bulan...

Posted: Jan 27th, '10, 13:17
by noobee
tak tau ap ap

Posted: Jan 28th, '10, 14:10
by farha
OMG, this is my first post kat thread ni. dah dua bulan aku merantau kat Sabah, next week fly Kuching lak sampai tahun baru ciner. ni pun dah 2 minggu tak mengadap internet, tgh lepas gian.

anakmelayu- kau nak album tei yg baru ker. aku pun takde amik. cuber kau try z-degrees.ent situ kan semua ader. direct d/l lak tuh. aku baru jer amik SNSD & CN Blue nyer album baru. hehe aku sekaang tgh gler dgr lagu2 idol2 kat k-pop.

emykina, tasha, fleur, k.iekan - nak dtg rumah org lepak2 boleh. tp tunggu balik outstation dulu ler. tgh pack gler kerja. busy jer memanjang. tp download drama tetap jalan. ader tenaga buruh kasar kat rumah yg baru lepas SPM. so bg upah sket dier ler tolong d/l kan. hehehe

kak azra- aper citer. lama tak dengar khabar. dah pindah rumah baru kan. bler lg nak jemput housewarming.


sekarang drama hangat yg aku tgh tgk God Of Study. Yoo Seung Ho, (little So Ji Sub), Go Ah Sung ( The Host) dan Lee Hyun Woo (Retun Of Iljimae) tersangat ler comel. Kalau korang dah Tgh DRAGON ZAKURA (yg ader YAMAPI) tu,ni adalah Korean version dr drama tu. hopefully dia org tak ikut mcm citer Jepun yg sememang nyer kureng part2 romance lebih part2 student ni.

Posted: Jan 29th, '10, 11:57
by azra
Yuhuuuu.....lame nye tak masok sinie..... 8)

Farha~~ Aku tgh giler dok tgk Smile U....best giler....di samping tu, aku tgh katam 2nd time U're Beautiful....hehehe. Tak stat lg God of Study. Nak tunggu banyak2 dolu....Haru2 kalo wat sub slow giler....tapi suke ambik projek banyak2 :roll

Dah pindah dah....nanti aku sms kat ko, eh :mrgreen:

Lame tak borak2 dgn kekawan lame kat sinie. Teringat zaman dolu2 :cry:

Posted: Jan 30th, '10, 10:55
by anakmelayu
asslamualaikum..

org veteran je yg teringat zaman dulu2 ni..haha

Posted: Jan 30th, '10, 11:54
by eastyarn
KAT-TUN FAN'S COMMUNITY MALAYSIA open now...

meh lah reramai memeriahkan nyer... ^^

http://kat-tunmalaysia.forumotion.net/forum.htm

Posted: Feb 3rd, '10, 15:42
by azra
anakmelayu~~ Bukan veteren laa....tapi Sunbae :P

Posted: Feb 5th, '10, 19:25
by Gai-Jin
offer invitation untuk server jpopsuki.eu masih terbuka... sehingga 21Feb2010 shj...
ramai user international nak invitation ni... tapi rakyat malaysia mesti diutamakan dulu

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_55676_75.htm

Posted: Feb 8th, '10, 11:20
by iekan78
aku jatuh chenta dgn SMILE YOU.....
ada sapa2 tgk drama ni tk??? episode 39 sgt lawak.....
sambil nangis sambil ketawa tgk drama nih, macamana tu???
terror sungguh director korea.....diaorg buat drama best2!!

Posted: Feb 13th, '10, 11:08
by hurulaini
just nak share ngan korang, aku ada buat list download link & subtitle link utk drama korea yang sedang ditayang, sila-sila la jenguk ~ http://hurulaini.net/january-february-2 ... -schedule/

list untuk drama jepun pun ada gak ~ http://hurulaini.net/japanese-winter-20 ... -schedule/

actually boleh je tengok kat fansub map, tapi nak mudahkan download....hihihi

happy downloading, happy holiday & happy chinese new year :P

Posted: Feb 19th, '10, 09:17
by emykina
aku suke tgk kdrama taming of the heir. aritu lyn kat kbs world. cite chuno mcm tak best. tp lyn dal ja' spring.. huhu

farha.. ade kat tanah melayu btau la..

Posted: Feb 19th, '10, 16:40
by farha
akum semua, Selamat Menyambut Tahun Baru IMLEK (thn baru china dlm bhs Indonesia). hehehe. baru balik holiday sana 5 hari. yes i'm officially in KL sekarang ni setelah 2 bulan merantau atas urusan kerja.

emykina - aku nyer DVD ada kat kau citer aper yer. My Fair Lady dan We Got Marrie je ker? nanti kalau kau nak dtg rmh aku call dulu sbb aku nak mintak favor sket. mak aku dah hilangkan 1 keping DVD citer Story Of A Man aku, so aku nak mintak kat TASHA. nanti kau tanya dia yer. sbb dia byk copy citer so harap2 dia masih safe lg.

Kak Azra- dah dpt CD GOONG blm? nak amik dr saya ker. nanti sms ler. saya pun dah habis tgk You are beautiful dan latest Will It Snow For X-Mas. Smile you ter-stop kat eps 31 coz outstation. internet lak certain hotel kena byr atau nak free kat lobby.

anakmelayu - dpt dah lagu TEI. Aku g cari gak tp tak dpt la. cuma aku ade bc artikel manager TEI bunuh diri. kesian lak aku dgr.

anyway latest drama byk best2. from PASTA to God Of Study & CHUNO. akan dtg Cinderella Unni dan Road No 1 yg aku paling tertunggu. Lee Min Ho pun nak balik berlakon jd Gay. nasib baik drama best kebanyakkan kat KBSworld. kurang2 cm three brother tu boleh d/l version KBS.

p/s: aku terkejut aja-aja dah tutup kedai. susah ler nak d/l drama lama2. torrent lembap betul

Posted: Feb 21st, '10, 12:06
by azra
Smile You......i liiiike :mrgreen:

farha~~ Goong dah dpt dah...dl balik, tapi tak sume eps 8)

Nie tgh marathon Invincible Lee Pyeong Gang.....tak tau ade Seo Do Young....kalo aku tau, dah lame aku layan :D

Nyesal btl laa aku mule tgk Autumn Concerto.... patot aku tunggu settle sume eps, baru stat tgk...ni tgh menderite nunggu ep akhir kuor....Si Iekan nye pasal la nie :glare:

Ape pon. Down With Love tak hampekan aku....hehehe...best....Jerry !!!! Wo ai ni :wub:

Korang tgk tak American Idol?? Aigoooo....langsong tak tunjok korean John Park nye Hollywood week....cume tunjok dia nye audition je....ape pon, Aja, aja Fighting, John Park !!

Posted: Feb 23rd, '10, 18:20
by emykina
azra.. taming of the heir = Invincible Lee Pyeong Gang. lyn kat kbs world aritu... best dan klaka gile ....pelakon pn ensem2..

farha.. nnt weekend ni aku g. tasha ade ajak aritu. em, mmg kat kbs byk cite best. lyn jolly widow n 3 brothers pn best. tp aku sgt kesian kat umi.. pooor her.. mak mertua jahat gile.. nyampah..

Posted: Feb 24th, '10, 05:48
by azra
emykina~~ Yang aku tak tahan tu mase nak dekat2 ending....
ingatkan betol laa terpisah 3 thn....rope2 nye 4 mlm 5 ari je sbb Pyung Gang gi Thailand....siap nangis2 sbb PG tak bg sms....hahaha :rofl:

Posted: Feb 24th, '10, 15:51
by iekan78
yeayyy......farha dh balik!!! kita nk pegi rumah awak nih......bila awak free??? nk bawa hardisk jugak, blh??? korang jom berkampung rumah farha......kita bawa bekal mknan sekali.....nnt blh tukar2 mknan sambil layan drama, sambil copy drama.....pandai jer aku buat plan!!!

kak azra, bkn ko jer menderita tunggu AC, aku pon sama lerrr......tensen gua....sambil tunggu, sambil layan BTS!! at the same time aku pon kemaruk dgn smile you, suka watak lovely couple by LMJ and JKH.....sweetnye!!! sampai hari2 layan OST smile you kt youtube. aku jarang nk donlot OST drama, disebabkan aku suka sgt drama smile you nih.....so, nk tanya otai2 kt sini mana tpt nk donlot OST smile you yer??? mcm lagu2 kt link bwh nih.....best pulak dgr.....





aku pon baru nk start layan Invincible Lee Pyung Kang.......aku mmg minat sgt dgn nam sang mi.....gara2 drama bad family!!! apa2 hal pon aku mmg dh list down citer apa nk copy dgn farha nih.....get ready dgn kedtgan aku yer farha.....hhhee.....hhhee.....hhhee.....

Posted: Feb 25th, '10, 12:18
by azra
Aku suke gak kat Nam Sang Mi sbb dia kiut.....tapi gelak dia kekadang mcm tak natural laa.... :blink

Posted: Feb 27th, '10, 15:22
by digitalcoconut
salam.. salam maulidur rasul..

em, perlukan sedikit recommendation utk JDrama.. utk tahun 2009/10 ni, apa yg terbaik?

sy dh tgk
>Liar Game 2 (menarik)
>Mr Brain (menarik)
>Shiroi Haru (slow, tp agak OK)
>Buzzer Beat (OK)
>Jin (menarik)

tgh berkira2 nak download (tlg bg review yg ni)
>Code Blue 2 (1st season dh tgk, agak boring)
>Tokyo Dogs
>Boku No Imoto


next few months targets>
>Hitsudan Hostess
>Ryoma Den

Posted: Mar 1st, '10, 10:29
by azra
Aigoo!!! Tak reti laa aku mcmane nak dl sekarang nie..... :scratch: Boleh ke sesape terangkan dlm bahase malaysia tahap tadika?? :mrgreen:

Posted: Mar 23rd, '10, 10:40
by iekan78
wah senyap sunyi thread Mdac nih.....apa citer korang??? tgh layan drama apa skrg???

aku skrg tgh donlot citer baru oh my lady.....baru nk mencuba dl setelah beberapa tahun bersara dari dunia mendonlot drama. selalunye brp lama yer drama baru nih akan ade subtitle??? kalau sesiapa sudi, tlg la bg jawapan yer.....