Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
Post Reply
User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Apr 29th, '08, 14:14

boris7 wrote:
ailahai wrote:-sorry la korang2 sume... aku nie masuk2 terus menyampuk... xde bagi salam ape... dah tue bese2 jadi silent reader jer. maap laa...

-good night! :faint:
selamat dalam......
selamat dalam utk korang jugak.. :lol

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:33

hahaha...... selamat kepada seme2 dalam nih.

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:36

aku nak tanye la, kekadng aku tgk ade yg online, pastu jap kang dah off.
bile ek dapt rame2 online same2. kasi meriah sket.
:goggle:

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 14:37

rikochan wrote:hahaha...... selamat kepada seme2 dalam nih.
Gila lah...makan babi!!!!! :lol :lol :lol :lol

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:39

ape tue...............

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 14:39

boris7 wrote:
rikochan wrote:hahaha...... selamat kepada seme2 dalam nih.
Gila lah...makan babi!!!!! :lol :lol :lol :lol
Nasi Goreng ...= yuk...... :lol

Chow Fan........= :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:41

huhhhhh......... confius.....

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:42

jgn la nak mengaruk je. :crazy:

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 14:45

I just love PJ hokkien mee!!!!!

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 29th, '08, 15:56

hahahaha :lol .....layan...jgn tak layan :rofl:

Ok, aku nak tido.....selamat dalam sume :salut:

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 16:13

azra wrote:hahahaha :lol .....layan...jgn tak layan :rofl:

Ok, aku nak tido.....selamat dalam sume :salut:
Selamat Dalam.... :salut: :salut: :salut: :salut:

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 29th, '08, 23:03

ni ari terakhir for spring 2008 aku lepak cni.... petang ni aq dh nk balik, pastu nkg praktikal kat empat lain,... tumpang umah org yg xde internet....

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 30th, '08, 01:09

Saje nak lepaskan ape yg tersirat kat ati aku nie.... 8) Nak tanye sikit.....korang ade tak rase yg With S2 tu kekadang ambik banyak sgt projek?? :P Bukan setakat drama2 baru je, tapi yg lame2 pon ade sekali.....akibatnye, drama mcm Hong Gil Dong yg tinggal 1 je lagi (special) tak siap2 sampai la nie :-)

Hope takde sape yg terase ati....takde tpt lain yg dapat aku curahkan ape yg terpendam kat ati nie :whistling: ....hehehe :mrgreen:

mrzali dah timbol balik.....sekarang tinggal skachild je yg MIA 8)

User avatar
mrzali
Posts: 17
Joined: Jul 20th, '06, 08:36
Location: KL, Malaysia

Post by mrzali » Apr 30th, '08, 01:34

Kak azra: sejak takleh nak download korean drama nie.. saya malas nak tahu perkembangan cerita korea terkini.. sampai terlupa kewujudan d-addict yg meriah nie... hehehe jgn marah.. takpe.. lepas nie saya akan join forum je.. korg cerita pasal kdrama ke.. jdrama ke.. aku baca jela.. takleh nak bg pendapat best ke tak :D

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 30th, '08, 06:29

@waniey
praktikal ganbatte!!!!!

apekah maksud sebenar 'selamat dalam'?
xpaham aq..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 30th, '08, 06:32

oh ya..one more thing...
jangan lupe tengok LAST FRIENDS...
serius bes gle..

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 30th, '08, 08:08

frashdi87 wrote:oh ya..one more thing...
jangan lupe tengok LAST FRIENDS...
serius bes gle..
xtengok lagi... tp mmg nak dwld pon.

User avatar
mrzali
Posts: 17
Joined: Jul 20th, '06, 08:36
Location: KL, Malaysia

Post by mrzali » Apr 30th, '08, 10:08

frashdi87 wrote:@waniey
praktikal ganbatte!!!!!

apekah maksud sebenar 'selamat dalam'?
xpaham aq..
Contoh penggunaan Selamat Dalam.

1) Cerah beransur gelap bila 'dalam'
2) Apabila menjelang tengah 'dalam', bulan mengambang meremang bulu roma
3) Pasangan yang baru berkahwin tak sabar sabar menunggu hari 'dalam' hehe :lol

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 30th, '08, 11:22

@mrzali
terrer ko mrzali, aku pun paham2 gitu2 ajer "dalam" tue...huakhuaks
td time aku online, atuk tue pon online jugak... cuak gaks aku kot2 dia post apa2 kat sni. nasib baik xder... hehheh...xlarat den nak melayan.

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 30th, '08, 12:00

mrzali~~ :lol :rofl:

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 30th, '08, 13:04

sape atuk tue ye....
haku pun naik bengong. :scratch:

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 30th, '08, 13:06

best ke cite last friend tu? aku tnak join skaki la.

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Apr 30th, '08, 14:06

rikochan wrote:best ke cite last friend tu? aku tnak join skaki la.
sekaki je.... lagi sebelah tu nak buat apa... takkan dah kudung kot

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 30th, '08, 14:19

huax100.... aku letak sekaki dulu. sok2 aku letak ngan badan2 sekali.

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Apr 30th, '08, 16:15

minta tolong mana nak download cerita KUROSAGI - THE MOVIE..

please..

lama betul tak masuk... korang suggest LAST FRIENDS tu best sangat ke.. cuba bagi sikit spoiler

sesiapa yang ada akaun veoh ke apa2 ke kongsi la yek content korang ye..

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » Apr 30th, '08, 16:40

frashdi87 wrote:oh ya..one more thing...
jangan lupe tengok LAST FRIENDS...
serius bes gle..

betul tue.. freshdi87 .jgn kate citer dier...montaj dier pun best jugak...tapi harap2 ending pun gempak jugak le....last friend ganbate ne!


P/s: ima boku wa last friend to zettai kareshi wo mi masu.....(kalu salah tolong correctkan ye...saya budak baru belajo)

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 30th, '08, 16:48

@Malay Tiger

KUROSAGI THE MOVIE takkan dah kuar kut... :scratch: bulan 3 lepas baru masuk panggung kat Jepun. aku dulu nak tunggu HERO THE MOVIE berjanggut gak rasanya.

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 30th, '08, 16:51

Last Friends, baru tgk 2 Epi....

Basicly, story nie pasal.... seorg pompuan yg ade....
Obsessive boyfriend and shojo ai girlfriend (baca kwn pompuan)

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Apr 30th, '08, 17:10

best la korang.. cepat betul reply nya

banyak betul orang baru dalam thread ni.. aku hanya ingat kat naadianaa je yang cita-citanya kalau tak silap kau dulu dia tulis nak jadi nurse yang berjaya :salut:

aku baru check tadi citer tu memang fresh betul.. ada budak Nishikido Ryo yang kurus kering tu

SELAMAT PAGI....

ailahai, aku dok ingat macam citer anime hari ni keluar esok dah ada subtitle best la kalau macam tu.. :-)

aku tengok kat veoh banyak gak citer2 filem baru budak2 dari Jepun dan USA upload best gak la.. cari KUROSAGI tak jumpa sebab tu tanya korang.. :P

thread ni selalu friendly... :thumleft:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 30th, '08, 17:35

malay_tiger wrote:... aku hanya ingat kat naadianaa je yang cita-citanya kalau tak silap kau dulu dia tulis nak jadi nurse yang berjaya :salut:...
:blink :blink :blink :blink ..... cita2 jd nurse yg berjaya?! ..... :crazy: :crazy: :crazy:
mmg haku keje medical field tp bukan jdk nurse.... :whistling:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 30th, '08, 21:19

ninee wrote:
frashdi87 wrote:oh ya..one more thing...
jangan lupe tengok LAST FRIENDS...
serius bes gle..

betul tue.. freshdi87 .jgn kate citer dier...montaj dier pun best jugak...tapi harap2 ending pun gempak jugak le....last friend ganbate ne!


P/s: ima boku wa last friend to zettai kareshi wo mi masu.....(kalu salah tolong correctkan ye...saya budak baru belajo)
patutnye masu --> miteimasu...continuouse tense coz ko tulis 'ima'..ok?

@naadianaa
bes x last friends tu?neway..ye ke jd nurse?xtau pn..haha

spoiler?hmmm...tengok je...nnti x suspen plak..hihi
Rookies pn gempak gak..jauh beza aa ngn gokusen tu..hihi..juz gokusen 3 1st ep klaka laa opening die...pastu storyline cam bese je..

@malay_tiger
ade ke kurosagi the movie? adusss..cmne aq leh ketinggalan ni...death note 3 pun aq xtgk lagi..sape2 ade upload aa kt veoh..hihi

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » Apr 30th, '08, 23:50

sorry la ye.. tersilap la pula :lol

frashdi87, pasal Death Note tu kat veoh memang belambak giler la sampai 53 orang buka channel untuk Death Note saja.. tapi anime je dan trailer movie je yang aku perasan.. movie Death Note 3 tak nampak pun..

kat website isohunt ada tapi besar betul fail dia sampai 4.12GB tu

http://isohunt.com/torrent_details/3957 ... ab=summary

Death Note - L - Change the WorLd

.. aku tak download lagi.. jadi tak berani nak recommend :whistling:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » May 1st, '08, 02:19

frashdi87 wrote: @naadianaa
bes x last friends tu?neway..ye ke jd nurse?xtau pn..haha
Last friends.... 1st epi to me sgt slow... nasib x tertido... tp bile dh nk reach end of epi... baru boyfriend Michiru tunjuk belang dia... psycho tul boyfriend dia... :crazy: :crazy: .... pastu Ruka plk tunjuk belang .... adesss..... complicatednya hidup minah Michiru nie..... so far, citer nie masih memegang my interest utk terus follow la.....

as for komen jdk nurse tue....
:P :P :P .... ceh.... buat2 x tau plk..... :P :P :P
frashdi87 wrote: spoiler?hmmm...tengok je...nnti x suspen plak..hihi
Rookies pn gempak gak..jauh beza aa ngn gokusen tu..hihi..juz gokusen 3 1st ep klaka laa opening die...pastu storyline cam bese je..
Aku dh tgk ROOKIES, tp RAW la...
yes.... I am... sometimes crazy enough to watch a show tht I cant understand.... :lol :lol
IMO, citer nie boleh tahan la gempak sbb citer budak2 jahat dan citer nie brutal [adegan gaduh dia, mmg tunjuk la, siap blood splashing sna sni... :crazy: ... ] but I dont know about Gokusen 3... x tgk pon .... I only get to finish Gokusen 1.... season 2 x tgk pon.... just hoping tht it's not a repetitive of the 1 & 2 season jek....

@malay_tiger

xpe2 ..... no prob... :-) :-)

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 1st, '08, 04:14

freshidi87: sepatutnye masu --> miteimasu...continuouse tense coz ko tulis 'ima'..ok?

so desu ne... wakatte.......domoo arigatoo.

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 1st, '08, 04:26

malay_tiger wrote:sorry la ye.. tersilap la pula :lol

frashdi87, pasal Death Note tu kat veoh memang belambak giler la sampai 53 orang buka channel untuk Death Note saja.. tapi anime je dan trailer movie je yang aku perasan.. movie Death Note 3 tak nampak pun..

kat website isohunt ada tapi besar betul fail dia sampai 4.12GB tu

http://isohunt.com/torrent_details/3957 ... ab=summary

Death Note - L - Change the WorLd

.. aku tak download lagi.. jadi tak berani nak recommend :whistling:


L change the world wo miteishimasta......boleh tahan citernye .. beshla jugak...semua emotion ada...L wa totemo kawaii ne...specially dier pakai topeng sambil mengetaip computer ...tapi aku tgk panggung wayanng yang amat dekat dgn umah saya...hehhe....pasal dload kat mane gomenne shirinmasen...wakarimasen...waaa! kari ku masin!!!!!!!.... :w00t:

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 1st, '08, 05:29

aku nak download drama attention please. tapi ade satu episode je. mmg takde lg ke?
kat mane lagi aku nak cari...
:scratch:

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » May 1st, '08, 05:36

rikochan wrote:aku nak download drama attention please. tapi ade satu episode je. mmg takde lg ke?
kat mane lagi aku nak cari...
:scratch:
jawapannya kat www.veoh.com.. semua ada 11 episod

dan aku rasa budak2 d-addicts juga la tu yang upload cerita tu kat sana.. :lol

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » May 1st, '08, 06:51

kalau boleh jgn la support download kat website streaming... support la cikit subbers tu....

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 1st, '08, 07:13

@gai-jin
kalo boleh torrent, mmg nk download torrent..
but mslhnye torrent xleh bukak..kne block..

@naadianaa
bulih tertido tgk last friends?? :cussing: :cussing:
hahaha

spe laa yang nk uploadkn death note 3 ni..
letih den nunggu..haha

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 1st, '08, 08:37

@Gai-Jin

aku setuju sgt.
aku bukak veoh tu mcm youtube je.
xde sape nak upload kt d-a ke?

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » May 1st, '08, 09:42

@rikochan

Tak silap aku d-a dah tetapkan rules... torrent movie xleh up kat sni...drama aje...series atau SP. thread utk sub movie pon xleh.

@naadianaa

boleh aku tumpang sekaki layan last friend tu... sejak dua menjak ni aku pun susah nak tido... ada gangguan serngga perosak kaco tido...uhaahahaha. (sori frashD)

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » May 1st, '08, 10:00

subs utk asian movies leh carik kat

http://www.kloofy.net

@ailahai

lol...marah frashD....

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 1st, '08, 11:43

@ailahai
aq takut ko xleh tido je tengok cite tu...
excited sgt..haha

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » May 1st, '08, 11:59

malay_tiger wrote:
rikochan wrote:aku nak download drama attention please. tapi ade satu episode je. mmg takde lg ke?
kat mane lagi aku nak cari...
:scratch:
jawapannya kat www.veoh.com.. semua ada 11 episod

dan aku rasa budak2 d-addicts juga la tu yang upload cerita tu kat sana.. :lol
Attention Please subber dia upload kat jpopsuki je...

http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ ... ion+please

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 1st, '08, 12:04

jpopsuki ade drama jugak ke?
ingatkan ade PV ngn lagu2 je

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » May 1st, '08, 12:12

frashdi87 wrote:jpopsuki ade drama jugak ke?
ingatkan ade PV ngn lagu2 je
semua pasal jpop ada kat situ.....

kalau torrent xleh guna la IRC... ataupun guna megaupload ke rapidshare ke...

subbers semua tak suka fans tgk atau download kat streaming site... dah dikira curi copyright...


aku dah download gakusen eps2, last friends eps3, zettai kareshi eps2, dan music station 2 minggu ni... tapi tak sempat tgk... balik keje je trus tido..

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » May 1st, '08, 12:16

frashdi87 wrote:jpopsuki ade drama jugak ke?
ingatkan ade PV ngn lagu2 je
semua pasal jpop ada kat situ.....

kalau torrent xleh guna la IRC... ataupun guna megaupload ke rapidshare ke...

subbers semua tak suka fans tgk atau download kat streaming site... dah dikira curi copyright...


aku dah download gakusen eps2, last friends eps3, zettai kareshi eps2, dan music station 2 minggu ni... tapi tak sempat tgk... balik keje je trus tido..

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 1st, '08, 12:30

aku pun lebih selese donwload kat dlm nih.
:salut: to all :D fansubs

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 1st, '08, 12:40

ade sape2 tgk 8tv tak siang td.
movie jepun. tajoknye 'quill"
waaaaa touching abis la. aku nangis layan cite tu.
:cry:

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » May 1st, '08, 14:09

wei, tanya soalan lagi boleh tak :lol

cerita Zettai Kareshi best tak?? :unsure:

cadang nak download.. tak tengok lagi.....

naadianaa, pasal awak kat yang awak kerja kat lab makmal tu teringat aku satu cerita Korea yang hari tu aku dan aku tengok kat KBSWorld channel.. citer pasal seorang perempuan (kerja kat makmal gak) pastu jatuh cinta ngan peninju yang sudah kahwin tapi isteri dia lari sebab nak jadi pemain piano yang berjaya..

adik aku suka tengok citer tu.. memang konflik juga la isteri peninju tu ialah emak tiri awek baru peninju tu.. memang "LOVE IS MENTAL ILNESS" la katakan :mrgreen:

kelakar pun ada, awek tu bagi semua barang2 lab dia kat peninju tu pastu kata kalau sakit itu guna ni, kalau sakit lain pula, guna yang ni.... ntah camna ntah setiap kali peninju Korea tu guna alat2 yang awek tu bagi dia asyik nak tergelak je :lol

usik sikit jangan marah la yek :P

bulan depat dah nak convo :cheers:

tolong_saye
Posts: 7
Joined: Mar 12th, '08, 12:02

Post by tolong_saye » May 1st, '08, 14:29

sape ade subtitle cite nih
tadashii ouji no Tsukurikata

kat mane nak cari
tolong erk...

yang aku jumpe yang raw punyer l
dan rmvb yg dh disubbed

tapi nk yg single
please erk

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » May 1st, '08, 16:51

rikochan wrote:ade sape2 tgk 8tv tak siang td.
movie jepun. tajoknye 'quill"
waaaaa touching abis la. aku nangis layan cite tu.
:cry:
aku lalu jee tgk cite tu.. petu tekan tv len plak.. kul 420 tgk unstoppable marriage KSB World episod 105. huhuhu...

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 1st, '08, 17:21

malay_tiger wrote:wei, tanya soalan lagi boleh tak :lol

cerita Zettai Kareshi best tak?? :unsure:

cadang nak download.. tak tengok lagi.....
boleh tahan...kelakau...bagi aku laaa....lucu tgk si hayami bogel...kikikikkiii :P

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » May 1st, '08, 17:38

@ninee

ada ker kempen camtu...takkan malay tiger nak tgk hayami bogel lak... jgn tukar selera malay tiger oii. lol.

tp aku tgk rating cite mmg makin naik tiap2 minggu. menarik kut, aku pun xlayan lg :lol . boleh ler try downlod camni.

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » May 1st, '08, 17:40

Zettai Kareshi.... tgk sbb ade two HAWT guys.....LOL.... :P :P :P but jln cerita dlm drama beza skit dr manga dia....

tgk jgn x tgk..... :whistling:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 2nd, '08, 01:17

haha..
rating naik sbb die bogel je kot..
tp storyline so far bes laa jgk..hihi

@gai-jin
kalo IRC download kt channel mane/
aq tau download kt SARS je..
n mmg download c2 pn kalo SARS pnye cite

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 2nd, '08, 12:38

arini aku balik kg kat temerloh. windu la aku kat thread ni.... :P

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » May 2nd, '08, 13:16

aiks.... rikochan pon org tloh gak.. :blink :blink .. ramai nye org kgku kat thread nie.... :lol :lol

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » May 2nd, '08, 13:27

naadianaa wrote:aiks.... rikochan pon org tloh gak.. :blink :blink .. ramai nye org kgku kat thread nie.... :lol :lol
nanti bleh wat mini gath kat tmerloh plak doh... :P

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 2nd, '08, 13:58

haha...orang temerloh..
orang s.alam xde kee...

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 2nd, '08, 14:10

molek la ramai2 org kg kat sini. hhuhuhuh... :w00t:

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » May 2nd, '08, 14:11

waaaaaaaaa thread ke 50 nih aku rasmi dulu...... :cheers:

User avatar
malay_tiger
Posts: 129
Joined: May 2nd, '06, 19:12
Location: Malaysia

Post by malay_tiger » May 2nd, '08, 14:16

ninee wrote:
malay_tiger wrote:wei, tanya soalan lagi boleh tak :lol

cerita Zettai Kareshi best tak?? :unsure:

cadang nak download.. tak tengok lagi.....
boleh tahan...kelakau...bagi aku laaa....lucu tgk si hayami bogel...kikikikkiii :P
frashdi87 wrote: haha..
rating naik sbb die bogel je kot..
tp storyline so far bes laa jgk..hihi
LOL :lol

lucu tgk si hayami boge?? jahat la juga budak2 kat sini.. :P

kalau censored aku tengok la.. lol
naadianaa wrote: Zettai Kareshi.... tgk sbb ade two HAWT guys.....LOL.... Tongue Tongue Tongue but jln cerita dlm drama beza skit dr manga dia....

tgk jgn x tgk..... Whistling
banyak betul lidah tu... hahaha

kena tahan nafsu tu.. :whistling: :P

manga/komik cerita tu, ending dia tak silap aku sedih... kiranya macam KUROSAGI kot.. tukar banyak gak plot cerita dalam manga/komik tapi best tengok..

ok la aku nak download citer tu

terima kasih sebab reply :notworthy:

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 2nd, '08, 15:53

same2... u welcome. malay tiger.....alahai jgn le ending dier sedey.... :-(


waiting for bittersweet life....saranghe wookie oppa! :D....mana plak si farha dan azra ...senyap jerk...helo helo....

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » May 2nd, '08, 17:18

Aku kat cini :salut: :mrgreen:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 3rd, '08, 02:04

sape tau kat nagoya ade ape yang menarik??

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 3rd, '08, 02:14

frashdi87 wrote:sape tau kat nagoya ade ape yang menarik??[/quote
pak ngah ku kate tempat tue biasa je begitu juga dgn osaka....tak sehebat tokyo tapi pemandangannye bgitu cantek lebih2 lagie musim bunga.

Nagoya-Kedai kain pames kat m'sia nih....hikhik....



azra- betul tak bittersweet life setat hari nie?Rindulah kat wookie...
Last edited by ninee on May 3rd, '08, 02:21, edited 1 time in total.

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 3rd, '08, 02:21

tapi osaka ade universal studio..hihi..
tokyo ape yg bes sgtnye?

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 3rd, '08, 02:25

Frashdi 87-Hentahlah saya kurang pasti....my uncle yg slalu ke sana atas tajaan petronas....

Die nie wakil malaysia utk sukan dart....jeles btul lah aku

Kenapa tanye....nak ke sana ke?...doshite?
Last edited by ninee on May 3rd, '08, 02:30, edited 1 time in total.

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 3rd, '08, 02:27

waaa..mantap2..
teringin gak ke sane..haha

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 3rd, '08, 02:41

samale dgn aku nie.....tgh berpeluh2 kumpul duit nie :sweat: ..nak pi time spring atau autumn..

p/s last friend ep4--waiting for dloading...


Farha -(manele budak nie) - amacam budget..boleh pi korea dah?
Last edited by ninee on May 3rd, '08, 02:44, edited 1 time in total.

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » May 3rd, '08, 02:43

jom p rmi2 akhr buln 11 ni..ahhahaha
after p jpn, p korea trus..

ninee
Posts: 69
Joined: Jun 3rd, '06, 17:42

Post by ninee » May 3rd, '08, 02:51

jom2 hahaha (macam aden nie kayo).....jepun n korea...my fav countries!

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » May 3rd, '08, 06:07

kalau nak gi jepun hujan tahun... saya tahu program homestay.... boleh gi petik2 buah2

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » May 3rd, '08, 06:12

Nk ikut gak......


ROOKIES softsubs dh kuar...... YAY!!!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests