Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
Post Reply
User avatar
ube
Posts: 70
Joined: Mar 7th, '06, 06:29
Contact:

Post by ube » Mar 1st, '08, 15:02

When u said 5GB, did u mean per day? or per week? or per month? Ishhh... xbest giler...

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Mar 1st, '08, 15:43

Streamyx pun akan set bandwith ker? susah ler camni. kalau HQ file aku download 7 eps jer dah habis slot 5GB tu.

td g tgk Jay Chou nyer movie. tak brape kick ler. best lg movie Secret dia yg main piano tu.

pesanan minggu ini - Mari Ler Mari, Kita mengundi. Jalankan kewajipan pada negara. lalalalalaaaaa

Undi Anda Adalah Rahsia.

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 2nd, '08, 08:34

Takde sesape yg kena panggil utk wat undi hantu ke? :P Mase kat Ijok dolu, kawan anak sedare aku kena panggil....kalo sanggop wat dosa tu, diorg bagi RM 50 n diorg bagi mykad palsu jam2 tu gak....siap ade mesin cetak mykad..... ape laa :glare: Dia taknak subahat....kwn dia wat n simpan mykad tu.....so, dengan happynya dia sekarang ade 2 mykad :P

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 2nd, '08, 12:11

should be per month laa kot..
tp die mesti ade pakej lain..
makin bnyk G, makin mahal..
cam sini i take 10G punye pakej...
mmg xlh download cte aa coz even u all surfing internet pn kre download gk...

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Mar 4th, '08, 01:28

azra wrote:Takde sesape yg kena panggil utk wat undi hantu ke? :P Mase kat Ijok dolu, kawan anak sedare aku kena panggil....kalo sanggop wat dosa tu, diorg bagi RM 50 n diorg bagi mykad palsu jam2 tu gak....siap ade mesin cetak mykad..... ape laa :glare: Dia taknak subahat....kwn dia wat n simpan mykad tu.....so, dengan happynya dia sekarang ade 2 mykad :P

kak azra,

org yg ngundi luar kl lagi la derang offer rm 300 tau. member aku derang offer gak. pas tuh dia nk ambik jer, sbb dia katakan undi adalah rahsia so undi sape pon bkn org yg hulur duit tu tau.....pandai dia kan!!!!

lieanne
Posts: 11
Joined: Feb 27th, '08, 06:44
Location: malaysia

Post by lieanne » Mar 4th, '08, 03:35

ok aku dah boleh download tp nape x kuar subtitle? sedangkan aku pilih citer yg tulis english subtitle. dah 2 angan virus2 1x masuk. nape yek? aku download citer all in.

lieanne
Posts: 11
Joined: Feb 27th, '08, 06:44
Location: malaysia

Post by lieanne » Mar 4th, '08, 03:37

nak ambik duit utk ngundi 2 kat mn? aku pun nak gak la. :w00t:

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 4th, '08, 04:23

Actually, ade kes yg involve undi hantu mcm ni--> sesape yg nak gi wat undi tu, diorg dah siap2 bg kertas undi yg dah dipangkah :glare: .....kertas tu yg diorg masokkan dlm peti, pastu, bile dorg produce kertas undi yg diberi dlm bilik undian tu dolu, barulah dibagi duit tu :x .....so, thats why laa menang memanjang :blink
tadi pg sibuk aku nak beli ikan kat pasar, sibuk diorg wat kempen kat situ....hehehe.....nak raih undinye pasal :whistling: :mrgreen:

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Post by hikki2me » Mar 4th, '08, 06:41

spe nk undi makcik Maimon !!!!

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 5th, '08, 10:33

ape yg special sgt undi hantu ni??
aq xngundi lg..so xphm sgt..haha

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Mar 5th, '08, 13:20

Undi hantu tu macam undi pakai kad pengenalan palsu = tak wujud ler org tu sebenarnya. rasanyer ader org dah mention kat dalam forum nih. lagi satu undi pos terutamanya utk askar2 yg bertugas. ramai kata ader org tolong pangkahkan utk depa.

tahun ni first time aku mengundi. tapi kawasan aku cuma ader kerusi Parlimen jer takde Adun.
Malam ni ader Nurul Izzah kat padang kawasn rumah aku bg ceramah.

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 5th, '08, 16:43

lieanne wrote:nak ambik duit utk ngundi 2 kat mn? aku pun nak gak la. :w00t:
nak join gak... tengah pokai ni....

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Mar 6th, '08, 06:41

Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:nak ambik duit utk ngundi 2 kat mn? aku pun nak gak la. :w00t:
nak join gak... tengah pokai ni....
aku g bgnan umno kat pwtc, igt nk claim. skali pegi, die kate org kelantan je ble claim. chaihhhh... rm150 tu satu kepala.. byk tol.. dorg nk wat keje ngarut camni, dorg tak igt kubur ke? kate cucu ulamak..

hackerz
Posts: 24
Joined: May 5th, '06, 06:55
Location: Malaysia

Post by hackerz » Mar 6th, '08, 21:28

lama gak tak masuk thread ni.. masuk2 je jadi hairan, bukan dulu dekat 1000 ke? dah jadi 20 lebih pula :lol

apa benda baru yg best? Jepun ke Korea ke, asalkan tengok memang layan.. 8)
emykina wrote:
Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:nak ambik duit utk ngundi 2 kat mn? aku pun nak gak la. :w00t:
nak join gak... tengah pokai ni....
aku g bgnan umno kat pwtc, igt nk claim. skali pegi, die kate org kelantan je ble claim. chaihhhh... rm150 tu satu kepala.. byk tol.. dorg nk wat keje ngarut camni, dorg tak igt kubur ke? kate cucu ulamak..


aku duduk kat Permatang Pauh lagi rasa hairan, masa malam hari tu, tengok je diaorang ni pasang bendera, tiba2 sua RM50 pula kat kita sambil bagi risalah BN suruh pergi markas diaorang.. pelik pun ada, tapi dah orang nak bagi, ambik je le :lol

best gak, bila pilihanraya ni dapat duit free :whistling:

tapi undi aku adalah rahsia.. hehe

hari tu aku rasa macam ada tengok trailer drama yg ada DBSK.. drama apa ye, cam best je drama tu.

lieanne
Posts: 11
Joined: Feb 27th, '08, 06:44
Location: malaysia

Post by lieanne » Mar 7th, '08, 03:16

emykina wrote:
Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:nak ambik duit utk ngundi 2 kat mn? aku pun nak gak la. :w00t:
nak join gak... tengah pokai ni....
aku g bgnan umno kat pwtc, igt nk claim. skali pegi, die kate org kelantan je ble claim. chaihhhh... rm150 tu satu kepala.. byk tol.. dorg nk wat keje ngarut camni, dorg tak igt kubur ke? kate cucu ulamak..
org kelate jer. so aku boleh la. tp 2 org pas ker bn.tp yg pastinyer aku x blik kot. esok dah ngundi. sedangkan aku msh kat nogori lagi. huhuhu... :cry: dpt duit free...best tur...tp halal ker? :scratch:

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 7th, '08, 04:56

lieanne wrote:org kelate jer. so aku boleh la. tp 2 org pas ker bn.tp yg pastinyer aku x blik kot. esok dah ngundi. sedangkan aku msh kat nogori lagi. huhuhu... :cry: dpt duit free...best tur...tp halal ker? :scratch:
duit tu hasil usaha kita sendiri... keluarnye peluh sehingga masam ketiak... jd halal la kepada kita... :cheers: :cheers:
tapi punca nye itu je la yang tak berapa pasti halal ke tidak.... :glare:

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Mar 7th, '08, 07:33

farha wrote:Undi hantu tu macam undi pakai kad pengenalan palsu = tak wujud ler org tu sebenarnya. rasanyer ader org dah mention kat dalam forum nih. lagi satu undi pos terutamanya utk askar2 yg bertugas. ramai kata ader org tolong pangkahkan utk depa.

tahun ni first time aku mengundi. tapi kawasan aku cuma ader kerusi Parlimen jer takde Adun.
Malam ni ader Nurul Izzah kat padang kawasn rumah aku bg ceramah.
farha....Nurul Izzah tu bertanding area pantai dalam kan lwn shahrizat?? kawasan ko ke pantai dalam tu!!!

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 7th, '08, 07:58

ikut korng laa psl halal haram tu..
masing2 dh blaja kn dr kecik...
for me..tu kire rasuah gk laa tu...
thanx for the definition anyway........

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 7th, '08, 09:40

Apa pun.....yang beragama Islam.....tepuk dada tanyalah Iman dan Akidah sendiri :mrgreen:

Esok nak memangkah 8) ......aku ni taklah fanatik sgt pasal politik ni, tapi enuf to know wat i want for my future generations :D Yang paling aku nak is sistem pelajaran kat M'sia ni ditukar n public service diimprovekan :-)

Korang tau tak, kat UK bebudak sklh rendah bawak file kosong je hari2 ke sklh.....tiap2 hari cikgu letak buku citer baru...tu aje...at stndrd 2 my frens boy dah bolei wat english composition.....diorg tu lebihkan bermain dlm pembelajaran je n create creativity...tu yg penting.....bukan diasak2 pelajarn.....beg berat nak mampus....tapi sudahnya jadi penumpang gak ke bulan :whistling:

Tapi Menteri2 sekarang ni buat tak tau aje.....sbb anak2 sume di hntr ke International School....diorg pon tak lalu nak hntr anak2 kat sklh biase :P

farha~~
Kat tpt Nurul Izzah bertanding head to head ngan shahrizat mesti kotor giler.....malu ooo kalo kalah kat anak Anwar :P

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Mar 7th, '08, 12:22

aku masih kat dalam dilema esok nak pi pangkah sapa.... :scratch:

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Mar 7th, '08, 13:57

iekan - malam tu bukan Nurul Izzah yg dtg tapi adik nyer. dia dtg dgn calon kawasan aku Ibrahim Yaakob dan Dr. Lo'Lo. sebernaya aku pun takde ler minat ngan politik sgt. tp ni tahun pertama mengundi so macam jakun la gak kan.

semalam g kampung bharu tgk Anwar Ibrahim. Best die nyer ucapan. asyik tgk berita penuh ngan ucapan BN nak gak tahu aper parti pembangkang balas. hehehe

esok perkara pertama kena beli surat khabar tgk senarai calon. malam tgk result senang tanda sape yg menang.

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Mar 8th, '08, 16:06

wow, byk gak keputusan pilihanraya yg mengemparkan.....the people have spoken...

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Mar 8th, '08, 21:15

yes....nmpknye mmg sah negara kite mempunyai kerajaan campuran :cheers: :cheers: :cheers:

lepas nih takde la derang suka2 naikkan rege minyak!! mintak2 juga tol dimansuhkan terus setelah itu menteri JKR sudah kalah teruk!!! lps nih blh la kita tau ape keje cik pidah kite tu dlm kerajaan!!! hopefully akan ade seseorang yang akan mewakil kehendak rakyat dalam parlimen!!!

makcik sgt sokaaa...... :cheers:

User avatar
iekan78
Posts: 125
Joined: Jul 18th, '06, 15:19
Location: Malaysia

Post by iekan78 » Mar 8th, '08, 21:23

farha wrote:iekan - malam tu bukan Nurul Izzah yg dtg tapi adik nyer. dia dtg dgn calon kawasan aku Ibrahim Yaakob dan Dr. Lo'Lo. sebernaya aku pun takde ler minat ngan politik sgt. tp ni tahun pertama mengundi so macam jakun la gak kan.

semalam g kampung bharu tgk Anwar Ibrahim. Best die nyer ucapan. asyik tgk berita penuh ngan ucapan BN nak gak tahu aper parti pembangkang balas. hehehe

esok perkara pertama kena beli surat khabar tgk senarai calon. malam tgk result senang tanda sape yg menang.
farha....

u can smile now!!! Dr Lo'Lo sudah menang!!!!

kak azra...

u mengundi kt kajang ke johor??? anyway, keadilan sudah menang di kajang

guys....sori la emo sket!!!! skrg aku pon masih belum titon lagi duk tgk results kt SPR sambil menanda surat khabar!! :D
excited bebenor kan!!! :w00t: :mrgreen: :D

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 9th, '08, 06:19

iekan78 wrote:yes....nmpknye mmg sah negara kite mempunyai kerajaan campuran :cheers: :cheers: :cheers:

lepas nih takde la derang suka2 naikkan rege minyak!! mintak2 juga tol dimansuhkan terus setelah itu menteri JKR sudah kalah teruk!!! lps nih blh la kita tau ape keje cik pidah kite tu dlm kerajaan!!! hopefully akan ade seseorang yang akan mewakil kehendak rakyat dalam parlimen!!!

makcik sgt sokaaa...... :cheers:
tol nak mansuh?
ssh aa kalo cm2..
gov nk dpt capital cmne kalo g2...
kalo kurngkn tol ok laa lg..
kalo capital xde..cne econ nak growth...
xmembangun aa kerajaan..

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 9th, '08, 09:55

Aku tido pkl 2 tgk keputusan....nak tunggu lg, tapi mata tak larat .... :sleeping: Tapi, masa tgk tu aku n yobo banyak kali macam ni :tv: Cuma kesal sikit kat Trengganu :glare:

hackerz
Posts: 24
Joined: May 5th, '06, 06:55
Location: Malaysia

Post by hackerz » Mar 9th, '08, 10:02

frashdi87 wrote:
iekan78 wrote:yes....nmpknye mmg sah negara kite mempunyai kerajaan campuran :cheers: :cheers: :cheers:

lepas nih takde la derang suka2 naikkan rege minyak!! mintak2 juga tol dimansuhkan terus setelah itu menteri JKR sudah kalah teruk!!! lps nih blh la kita tau ape keje cik pidah kite tu dlm kerajaan!!! hopefully akan ade seseorang yang akan mewakil kehendak rakyat dalam parlimen!!!

makcik sgt sokaaa...... :cheers:
tol nak mansuh?
ssh aa kalo cm2..
gov nk dpt capital cmne kalo g2...
kalo kurngkn tol ok laa lg..
kalo capital xde..cne econ nak growth...
xmembangun aa kerajaan..
hampir lebih separuh bandar2 utama di Semenanjung Malaysia Barisan Alternatif/ Barisan Rakyat menang.. 5 negeri Selangor, Kedah , Kelantan, Perak Pulau Pinang, Kuala Lumpur..

Barisan Alternatif terutama PKR dan PAS dah janji tol nak mansuh.. KL tol mansuh?? huhu, untung banyak pada rakyat tu.. 8)

bayangkan KL tak ada tol langsung... :whistling:

Pulau Pinang mungkin akan jadi macam Singapura yg GDP percapitanya lebih tinggi dari seluruh Malaysia, DAP adalah sub kepada parti PAP Singapura (yg memerintah Singapura sekarang ni) + KEADILAN yg dipimpin oleh Anwar Ibrahim yg pernah jadi menteri kewangan Malaysia selama 8 tahun dimana GDP Malaysia masa tu adalah hampir2 10% increasement, dan Anwar Ibrahim adalah pelopor perbankan Islam yg masih digunapakai sekarang ni di Malaysia (dia pernah bentang research dia di university Harvard, America dan university of Oxford, UK).. ada chance Malaysia akan menuju wawasan 2020 dgn lebih cemerlang! :salut:

aku pun tak sangka BN boleh kalah lebih teruk dari pilihanraya Mei 1969, harap2 kali ni tak ada pergaduhan kaum seperti yg berlaku pada 13 Mei 1969, selepas BN kalah teruk di KL, Kelantan dan Pulau Pinang , sehingga memaksa merkea mengeluarkan Singapura dari Malaysia disebabkan takut pada polisi Lee Kuan Yew yg sentiasa melaungkan "Malaysian Malaysia"..

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Mar 9th, '08, 10:28

Kawasan saya masih under BN - Setiawangsa. smlm tgk result sampai jam 2pg + result tak rasmi dr website malaysiakini + sms. hehehe. tp aku tak paham kenapa result lambat sgt keluar utk selangor. itu bhgn yg di tunggu2 org ramai. sampai sekarang pun keputusan rasmi aku tak nampak lg. berita asyik fokus kat kekalahan BN tapi takde pun interbiu dgn pemenang pembangkang. lepas ni Menteri2 smua kena rombak. tu belum campur menteri besar lg.

Anwar menteri kewangan 8 thn minyak RM1.10 tak pernah naik. lepas ni harap boleh tgk ekonomi negara meningkat balik.
Last edited by farha on Mar 9th, '08, 10:34, edited 2 times in total.

User avatar
nadilaz
Posts: 6
Joined: Nov 4th, '06, 22:50
Location: Palma City

Post by nadilaz » Mar 9th, '08, 10:29

err...bleh ek bincang politik kt cni..huhu..ingtkan psl citer jepon ajep..anyway dah lepas ngundi skang tunggu dan lihat apa yg jadi..hrp2 harga minyak turun seperti yg di janjikan..heee...

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Post by hikki2me » Mar 9th, '08, 12:38

someone help me!!!

concealed cash tu mcmane??? nk anta duit g s'pore but i dont know how...

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 9th, '08, 17:14

Apa pon, dont xpect changes can be made over nite 8) N about minyak n tol tu, aku rase they cant do much about it coz sume tu under kerajaan....lain laa kalo bukan BN yg menang....bile2 diorg bolei tunaikan janji :mrgreen:

kdrama nak buat Meteor Garden laa.....hehehe...tak sabo nak tengok :D

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 9th, '08, 19:59

hehe..salam anak cucu tumpang lalu- streamyx tmpt aku rosak- cable kena rosak/curi...

tmpt aku masey keris berkarat- menang pon sbb undi pos jeh (tambah tolak 600 undi) as kat sg.buloh nih byk kem askar... cies takde harapan tol + minyak diturunkan...tapi ada harapan tak kilang carlsberg kat batu 3 dihentikan lesen perniagaan?...hehe..

tak sangka ramai Makkal Sakti kek sini ek

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 10th, '08, 02:18

anakmelayu~~ rindunye aku kat ko :mrgreen: Makkal Sakti tu ape?? :unsure:

iekan~~ Aku ngundi kat Kajang...tapi kawasan aku yang sepelaung aje dari bandar kajang ni dah masok dalam dun Bangi n parlimen Serdang :roll Tapi Pas menang Dun Bangi :D

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Mar 10th, '08, 08:21

huhu. market jatuh 130 stakat ni... the worst ever. sape men saham kat sini?

lieanne
Posts: 11
Joined: Feb 27th, '08, 06:44
Location: malaysia

Post by lieanne » Mar 10th, '08, 08:45

Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:org kelate jer. so aku boleh la. tp 2 org pas ker bn.tp yg pastinyer aku x blik kot. esok dah ngundi. sedangkan aku msh kat nogori lagi. huhuhu... :cry: dpt duit free...best tur...tp halal ker? :scratch:
duit tu hasil usaha kita sendiri... keluarnye peluh sehingga masam ketiak... jd halal la kepada kita... :cheers: :cheers:
tapi punca nye itu je la yang tak berapa pasti halal ke tidak.... :glare:
betui...betui...tur....tp yg pastinyer kat kelate PAS yg menang. tak sangka selangor pun PAS yg dapat. HERAN Bin Terperanjat JAp eden..... :blink

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Mar 10th, '08, 09:52

lieanne wrote:
Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:org kelate jer. so aku boleh la. tp 2 org pas ker bn.tp yg pastinyer aku x blik kot. esok dah ngundi. sedangkan aku msh kat nogori lagi. huhuhu... :cry: dpt duit free...best tur...tp halal ker? :scratch:
duit tu hasil usaha kita sendiri... keluarnye peluh sehingga masam ketiak... jd halal la kepada kita... :cheers: :cheers:
tapi punca nye itu je la yang tak berapa pasti halal ke tidak.... :glare:
betui...betui...tur....tp yg pastinyer kat kelate PAS yg menang. tak sangka selangor pun PAS yg dapat. HERAN Bin Terperanjat JAp eden..... :blink
haha.. yg klakarnyerr.. bleh kate sme org kelantan amekkk duit tu. tapi vote nyee, pas gak yg menang.. opismet aku ckp, pagi tu je, 500k abes bagi utk org balik kmpg.. petang tu abes lagi 500k... tapi kesudahannyeeee.... huemmm.....

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 10th, '08, 11:16

Orang bagi ambik.....rezeki jgn ditolak....musuh jangan dicarik :D

Apa pun....
Tu duit rakyat gak yg diorang bagi2 tu :whistling:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Mar 10th, '08, 12:42

nadilaz wrote:err...bleh ek bincang politik kt cni..huhu..ingtkan psl citer jepon ajep..anyway dah lepas ngundi skang tunggu dan lihat apa yg jadi..hrp2 harga minyak turun seperti yg di janjikan..heee...
haha..slumber je bincang..
bkn org lain paham pn..
lain aa kalo ader org malat...
hihi...

aq bkn sokong mne2 parti..xckp umr nk ngundi pn..
but yg hrga minyak naik tu sbb mmg hrga mnyk dunia dh naik..
cne nk turunkan lg..
demand tinggi, supply limited...tu psl aa kne naik jgk..
kalo x, bnyk sgt gov nk naik...lg2 kalo tol pn mansuh..
dr mne aa gov nk dpt duit nak subsidise minyak lagi...
pulak tu..ble harga minyak turun, org melayu kite p jual kt sempadan...
kan rugi negara...dah laa economy pn xstabil..
foregin investor x confident ngn kte..xde la pelabour, income xde...
susah2...

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 10th, '08, 12:57

azra wrote:anakmelayu~~ rindunye aku kat ko :mrgreen: Makkal Sakti tu ape?? :unsure:

iekan~~ Aku ngundi kat Kajang...tapi kawasan aku yang sepelaung aje dari bandar kajang ni dah masok dalam dun Bangi n parlimen Serdang :roll Tapi Pas menang Dun Bangi :D
jgnlah rindu kat aku, marah sorang tuh plak...makkal sakti = people power = kuasa rakyat = as certain someone said (suara rakyat suara keramat)
lieanne wrote:
Gai-Jin wrote:
lieanne wrote:org kelate jer. so aku boleh la. tp 2 org pas ker bn.tp yg pastinyer aku x blik kot. esok dah ngundi. sedangkan aku msh kat nogori lagi. huhuhu... :cry: dpt duit free...best tur...tp halal ker? :scratch:
duit tu hasil usaha kita sendiri... keluarnye peluh sehingga masam ketiak... jd halal la kepada kita... :cheers: :cheers:
tapi punca nye itu je la yang tak berapa pasti halal ke tidak.... :glare:
betui...betui...tur....tp yg pastinyer kat kelate PAS yg menang. tak sangka selangor pun PAS yg dapat. HERAN Bin Terperanjat JAp eden..... :blink
err betulkan penyataan anda- barisan alternatif (BA) menang kat s'gor dan gabungan parti komponen (PKR, PAS, DAP), dipimpin PKR as Tan Sri Dato’ Abdul Khalid Ibrahim = Setiausaha Agung PKR jadi MB.....cari fact dulu baru post

haha kenapa tak percaya ek?.... BA tanpa 3Ms (Money, Media and State Machinery) , hanya dengar PANGKAH sahaja.....tulah undi anda bley mengubah semuanya, takde yg kekal dalam hidup ni...

http://www.bharian.com.my/Current_News/ ... index_html

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Mar 10th, '08, 14:21

anakmelayu wrote:
err betulkan penyataan anda- barisan alternatif (BA) menang kat s'gor dan gabungan parti komponen (PKR, PAS, DAP), dipimpin PKR as Tan Sri Dato’ Abdul Khalid Ibrahim = Setiausaha Agung PKR jadi MB.....cari fact dulu baru post
aik marah nampak??? :P

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 10th, '08, 15:25

anakmelayu kalo marah aku pon takot :P

Org2 kat JB tgk result kat saluran S'pore...so actually ade beberape result kuor mengatakan certain org kanan tak menag....aleh2 je kat tv M'sia announced menang...n dpt undi banyak lak tu..... :roll Apa pun, takkan kedengaran lagilah kate2 Samy Vellu--> Sile derme dare....jgn hisap dade :D

Neway, back to kdrama, takde sesape ke tgk Hong Gil Dong....takde sesape pon komen :-)

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 10th, '08, 17:21

hehe..marah kan tandanya sayang..... tegur jeh tuhlah ada errr
bukanlah apa, kalu bagi pendapat yg berfakta kenalah betul2, selidik dulu baru tulih -tulah pasal merebak khabar angin....kita hendakkan berdiskusi tuh berilmiah dan bermakna.....
lainlah bagi cerita/pendapat yg subjektif cam SHK tak lawa, JJH lagi lawa (bukan fact)... ko pun tahu aku kalu kasi pendapat berfakta siap dgn link2, rujukan....

berfikir sebelum bercakap, tapi tak bercakap semua yg difikirkan

User avatar
tunggal
Posts: 13
Joined: Sep 12th, '05, 11:59
Location: Perak - Mlk - Shah Alam - Klang - Everywhere

Post by tunggal » Mar 11th, '08, 03:40

azra wrote:
Neway, back to kdrama, takde sesape ke tgk Hong Gil Dong....takde sesape pon komen :-)
aku tgh tgk Hong Gil DOng...addictive gler aku tgk..x sesia aku donlot ..hik hik..aku berjaya ajak osmate aku utk tonton bersama..hehehe :D ..

lieanne
Posts: 11
Joined: Feb 27th, '08, 06:44
Location: malaysia

Post by lieanne » Mar 11th, '08, 04:37

sizuka wrote:
anakmelayu wrote:
err betulkan penyataan anda- barisan alternatif (BA) menang kat s'gor dan gabungan parti komponen (PKR, PAS, DAP), dipimpin PKR as Tan Sri Dato’ Abdul Khalid Ibrahim = Setiausaha Agung PKR jadi MB.....cari fact dulu baru post
aik marah nampak??? :P
ok bos. jgn la marah2 k. i pun dgr dr member kat opis. mgkn der kesilapan info jer 2. lg kan lidah tergigit, btl tak? bab2 ni mmg hot. apa kata kiter tkr topik lak. apa citer korea yg plg hot skrg?

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 11th, '08, 16:03

2 drama jeh aku tgh follow Single Dad in Love + likeable or not...sanggup balik 5.30 pastu tak kluar sampe pkl 10.30 mlm...siut jeh dah takbley dunload cuz tak cukup space dlm hdd ni

User avatar
nadilaz
Posts: 6
Joined: Nov 4th, '06, 22:50
Location: Palma City

Post by nadilaz » Mar 12th, '08, 03:43

frashdi87 wrote:
nadilaz wrote:err...bleh ek bincang politik kt cni..huhu..ingtkan psl citer jepon ajep..anyway dah lepas ngundi skang tunggu dan lihat apa yg jadi..hrp2 harga minyak turun seperti yg di janjikan..heee...
haha..slumber je bincang..
bkn org lain paham pn..
lain aa kalo ader org malat...
hihi...

aq bkn sokong mne2 parti..xckp umr nk ngundi pn..
but yg hrga minyak naik tu sbb mmg hrga mnyk dunia dh naik..
cne nk turunkan lg..
demand tinggi, supply limited...tu psl aa kne naik jgk..
kalo x, bnyk sgt gov nk naik...lg2 kalo tol pn mansuh..
dr mne aa gov nk dpt duit nak subsidise minyak lagi...
pulak tu..ble harga minyak turun, org melayu kite p jual kt sempadan...
kan rugi negara...dah laa economy pn xstabil..
foregin investor x confident ngn kte..xde la pelabour, income xde...
susah2...
ala...aku pon lgla tak sokong mane just jgn la tergadai seluruh tanahair pada pihak yg tak sepatotnya dan kite menumpang di bumi sendiri :-( ..huhuh ..pepandai la pk...

well jdrama apa yg best n dilakonkan oleh yamapi..bg suggestion sket...arigato..

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Mar 12th, '08, 04:03

aisehman... best aku tgk korang smua crita psl politik... nyesal aku x online last week... :cry:

btw.. sabah masih under BN... apa bleh buat..Beliau aku undi PKR.. Mom aku da support BN.. .. aku sebenarnya nak support DAP.. tapi trkna siko oleh member-2... undi BN pulak... btul kah pilihan aku..!!??? aku rasa in 5 years tau lah tu... klau masa tu selangor and p.pinang lagi maju... aku dah buat kesilapan lah tu... :|

haha... ok back to crita drama.. aku skrg donlod hong gil dong.. blum tgk lagi... nti ada masa bru tgk.. robbers baru tgk smpai ep-3 tapi syok jgak lah.. huhu.. :mrgreen:

skrg aku lebi kpd anime .. gundam, bleach, H20 and etc... smkin minat aku ngan anime skrg... smpai donlod lagu-2 jepun sudah... :lol

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Mar 12th, '08, 04:08

eehh.... apsal post aku ilang smua..??? tak best lah gni..!!??? :cry: :cry:

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 12th, '08, 08:11

nadilaz wrote:
frashdi87 wrote:
nadilaz wrote:err...bleh ek bincang politik kt cni..huhu..ingtkan psl citer jepon ajep..anyway dah lepas ngundi skang tunggu dan lihat apa yg jadi..hrp2 harga minyak turun seperti yg di janjikan..heee...
haha..slumber je bincang..
bkn org lain paham pn..
lain aa kalo ader org malat...
hihi...

aq bkn sokong mne2 parti..xckp umr nk ngundi pn..
but yg hrga minyak naik tu sbb mmg hrga mnyk dunia dh naik..
cne nk turunkan lg..
demand tinggi, supply limited...tu psl aa kne naik jgk..
kalo x, bnyk sgt gov nk naik...lg2 kalo tol pn mansuh..
dr mne aa gov nk dpt duit nak subsidise minyak lagi...
pulak tu..ble harga minyak turun, org melayu kite p jual kt sempadan...
kan rugi negara...dah laa economy pn xstabil..
foregin investor x confident ngn kte..xde la pelabour, income xde...
susah2...
ala...aku pon lgla tak sokong mane just jgn la tergadai seluruh tanahair pada pihak yg tak sepatotnya dan kite menumpang di bumi sendiri :-( ..huhuh ..pepandai la pk...

well jdrama apa yg best n dilakonkan oleh yamapi..bg suggestion sket...arigato..
kite still sokong parti..
jgn kita jd cam org negara jiran dah..hak org melayu dinafikan..
azan nk berkumandang pn xboleh...
kereta lama cam arwah atuk jgn harap boleh guna..
kereta buruk mmg jd besi buruk la jawabnya..
jgn hak kita dinafikan dah..
jgn DEB dihapuskan..
harap2 perkhidmatan lebih cekap dan telus..
harap2 semangat perkauman kite masih ada..
jgn lupe perjuangan org lama..

suami isteri 2 kepala pn ble argue.. apakan lg pemimpin negara kene jaga byk kepala.. byk akal.. :whistling:

x sabarnya nk ngundi lg.. :p

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 12th, '08, 08:52

Fairuz, Ramasamy timbalan KM P Pinang
Mar 12, 08 10:57am

Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng hari ini mengumumkan pelantikan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Penanti dari PKR, Muhammad Fairuz Khairuddin dan Adun Perai dari DAP, P Ramasamy sebagai timbalan ketua menteri.

Muhammad Fairuz dilantik sebagai timbalan ketua menteri 1 manakala Ramasamy timbalan ketua menteri 2.

Lim yang mengangkat sumpah semalam berkata, keputusan melantik dua timbalan ketua menteri adalah untuk mewujudkan kepimpinan yang mewakili semua kaum.

Ini adalah kali pertama seorang wakil dari kaum India dilantik ke jawatan tinggi seumpama itu di Malaysia.

(Petikan dari MalaysiaKini)

walaupun DAP menang besar di pulau pinang tetapi perpaduan antara perkauman itu yang penting.... :cheers: :cheers: :cheers:

User avatar
nadilaz
Posts: 6
Joined: Nov 4th, '06, 22:50
Location: Palma City

Post by nadilaz » Mar 12th, '08, 09:07

littlemafia wrote:
nadilaz wrote:
frashdi87 wrote:
haha..slumber je bincang..
bkn org lain paham pn..
lain aa kalo ader org malat...
hihi...

aq bkn sokong mne2 parti..xckp umr nk ngundi pn..
but yg hrga minyak naik tu sbb mmg hrga mnyk dunia dh naik..
cne nk turunkan lg..
demand tinggi, supply limited...tu psl aa kne naik jgk..
kalo x, bnyk sgt gov nk naik...lg2 kalo tol pn mansuh..
dr mne aa gov nk dpt duit nak subsidise minyak lagi...
pulak tu..ble harga minyak turun, org melayu kite p jual kt sempadan...
kan rugi negara...dah laa economy pn xstabil..
foregin investor x confident ngn kte..xde la pelabour, income xde...
susah2...
ala...aku pon lgla tak sokong mane just jgn la tergadai seluruh tanahair pada pihak yg tak sepatotnya dan kite menumpang di bumi sendiri :-( ..huhuh ..pepandai la pk...

well jdrama apa yg best n dilakonkan oleh yamapi..bg suggestion sket...arigato..
kite still sokong parti..
jgn kita jd cam org negara jiran dah..hak org melayu dinafikan..
azan nk berkumandang pn xboleh...
kereta lama cam arwah atuk jgn harap boleh guna..
kereta buruk mmg jd besi buruk la jawabnya..
jgn hak kita dinafikan dah..
jgn DEB dihapuskan..
harap2 perkhidmatan lebih cekap dan telus..
harap2 semangat perkauman kite masih ada..
jgn lupe perjuangan org lama..

suami isteri 2 kepala pn ble argue.. apakan lg pemimpin negara kene jaga byk kepala.. byk akal.. :whistling:

x sabarnya nk ngundi lg.. :p
tunggu lagi 5thn bleh la ngundi smula..
FYI antara langah awal DAP tiada lagi DEB...apakah itu maknanya rakan²???...
ishk²..teringat plak lagu masa kt BTN dulu...

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 12th, '08, 12:14

Ok.....aku rase enuf about politics....takot makin hangat nanti... kita kat sini yg bergadoh n the politicians yang makin kenyang :P Kite hampeh pon tak dpt ape :whistling:

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 12th, '08, 12:35

nadilaz..
a'ah baru teringat lagu tu..

any j-drama or k-drama 4 recommendations??
:salut:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Mar 12th, '08, 16:14

I'm waiting for Zettai Kareshi..... JDrama Spring Season....

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 12th, '08, 20:22

littlemafia wrote:nadilaz..
a'ah baru teringat lagu tu..

any j-drama or k-drama 4 recommendations??
:salut:
J-drama
1.nodame cantabile
2.My boss My hero
3. G.T.O
4. 1 ritaru no namida <-------(1kotak tisu tak cukup)
5. Hanazakari no Kimitachi Ee
6. nabuto o produce
7. Hana yori Dango 1st
8. Proposal Daisakusen


kalau nak tgk movie anime... saya recommend "Clannad the Movie" baru jer release minggu ni.. kena sediakan tisu kalau nak tgk movie ni

User avatar
milleu87
Posts: 493
Joined: Jul 24th, '05, 01:31
Location: nashville,tn

Post by milleu87 » Mar 12th, '08, 21:21

hmm betul tue kate kak azra.....

kalau nak ckp pasal politic kena lah be very open minded....sebab ade jer org yg berfikir lain*ehem like me*

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 13th, '08, 16:22

azra wrote:Ok.....aku rase enuf about politics....takot makin hangat nanti... kita kat sini yg bergadoh n the politicians yang makin kenyang :P Kite hampeh pon tak dpt ape :whistling:
Haha aku setuju tu..... apa aku baca dari post sblm ni susah nak beri ulasan tanpa sentimen & prejudice, ada je pendapat melulu tanpa fact,....

hehe @skachild ko tak layan naruto?

User avatar
hana~jk
Posts: 25
Joined: Mar 26th, '07, 04:35
Location: malaysia

Post by hana~jk » Mar 14th, '08, 03:30

azra wrote: Neway, back to kdrama, takde sesape ke tgk Hong Gil Dong....takde sesape pon komen :-)
ermm.... lame dah tak join forum... pasal politik.... as long as negara aman + kebajikan rakyat dijaga.... hana rasa ada baiknya jugak result pilihanraya cam gitu... at least lepas nie, kerajaan kene lebih kerja keras... takdelah nak sambil lewa je... dulu, bolehlah... kedudukan kerajaan terjamin...sekarang, rakyat dah mula bersuara.... neway forget about politics.... :mrgreen:

ni... nak crita pasal HGD.... just started watching it last week... waahhh... addicted giler... kerja melambak pun letak kat tepi dulu.... really wish Yi Nok end up dengan Chang Whe (prince) :wub: tapi takkan nyer... name citer pun dah Hong Gil Dong...just hoping that ending nyer, these 3 main characters tak mati.... tak naklah ending sedeh2... one more thing.... Chi Soo (Chang Whe's bodyguard) tue cute jugak ekk... but still Chang Whe's the best... :wub:

User avatar
skachild
Posts: 628
Joined: Sep 5th, '05, 12:29
Contact:

Post by skachild » Mar 14th, '08, 08:30

anakmelayu ~ aku tdak layan naruto... takut nti ketagih mcm bleach.. skrg eevryweek aku msti masuk website bleachexile... tunggu update new anime + manga... haha...

btw Gai-Jin ada cerita j-drama yg baru kah..??? yg list ko tu kebanyakan aku sudah tgk... hehe.... :mrgreen:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Mar 14th, '08, 13:06

Sape2 yg tgh carik citer Takuya Kimura Hero Muvee 2007, dld link ade kat cnie

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 14th, '08, 13:59

naadianaa wrote:Sape2 yg tgh carik citer Takuya Kimura Hero Muvee 2007, dld link ade kat cnie
thanks a lot... mmg cari pn tp x tau kat mana..

Gaijin.. all ur j-drama list kite da tgk..
paling best Nodame.. best sangat!! :thumright:

baru abis tgk Robbers..meleleh je air mata..:cry:

tapi ending cam kureng sket aa..Oh Joon ngan akak die.. then yg bapak ngan anak tu..(lupe nama die) tapi ok la as long happy ending..


any K-Drama yg korang tgk beside HGD?
j-drama yg korang tgh tgk?my list edison no haha je..
ngan cite taiwan romantic princess..

User avatar
hana~jk
Posts: 25
Joined: Mar 26th, '07, 04:35
Location: malaysia

Post by hana~jk » Mar 14th, '08, 14:27

littlemafia wrote: any K-Drama yg korang tgk beside HGD?
j-drama yg korang tgh tgk?my list edison no haha je..
ngan cite taiwan romantic princess.. [/color]
hana pon nak tanyer the same question.... skrang tengah tengok HGD n TKA jer...no idea nak tengok citer ape lepas nie... priority is kdrama... tapi kalu ader citer lain yang best... rekemenlah jugak... thx guys...

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Mar 15th, '08, 08:23

hallelujah.... chance!!!
Last edited by emykina on Mar 16th, '08, 16:26, edited 2 times in total.

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Post by hikki2me » Mar 15th, '08, 08:55

hana~jk wrote:
azra wrote: Neway, back to kdrama, takde sesape ke tgk Hong Gil Dong....takde sesape pon komen :-)
ni... nak crita pasal HGD.... just started watching it last week... waahhh... addicted giler... kerja melambak pun letak kat tepi dulu.... really wish Yi Nok end up dengan Chang Whe (prince) :wub: tapi takkan nyer... name citer pun dah Hong Gil Dong...just hoping that ending nyer, these 3 main characters tak mati.... tak naklah ending sedeh2... one more thing.... Chi Soo (Chang Whe's bodyguard) tue cute jugak ekk... but still Chang Whe's the best... :wub:
sme la dgn kt... arap2 ending dier best... kt pn hope yg Yi Nok dgn Prince tu... tp possible ke? heheheheh.....

crite yg kt nk tgk sgt skrg On-Air ... ader pelakon Hotelier... dh lme dier xbelakon... hehehhe dh lah ader park yong ha... rindu gle kat dier...

jepun plak xtau tgk crite ape... ader recommanded?

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Mar 15th, '08, 09:02

Aku baru pas tgk Bara no nai Hanaya epi 8.... citer nie mmg intense la...a definate kene tgk!!!! Best!!!
Honey and Clover pon best gak. Lakonan Ikuta Toma mmg dh improve sgt2....
1 pound gospel tgh tggu last epi hardsub, nnt nk marathon, good reviews gak nie....

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 15th, '08, 11:50

Hana Yori Dango Final
Release 28.06.2008

TRAILER

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Mar 16th, '08, 10:01

M & T :lol

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 17th, '08, 06:34

kite pn tgh tunggu proposal SP.. tgk yamapi lg.. heehhehe even die kurus je.. :P

a'ah bara no nai hanaya tu mmg best.. after K-drama Thank You.. ni cite lain sket.. so kite mmg ske...

1 pound gospel da dload sket.. tp lom tgk lg..


User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 17th, '08, 16:47

ada sesapa tau mn nk dload mp3 lagu nicholas teo malaysia x??
e-snips skang da limit lak..

thanks guys
:salut:

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Mar 18th, '08, 14:02

littlemafia wrote:ada sesapa tau mn nk dload mp3 lagu nicholas teo malaysia x??
e-snips skang da limit lak..

thanks guys
:salut:
album yang mana? album FRIENDS ke... kalau nak 4album pun saya ada link nye...

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 19th, '08, 10:08

give me d link if u dont mind.. thanks a lot!!


wlben
Posts: 24
Joined: Oct 6th, '05, 14:49

Post by wlben » Mar 20th, '08, 16:27

wah..byk org cakap malay di dalam sini....terkejutlah...haha

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Mar 21st, '08, 05:17

wlben wrote:wah..byk org cakap malay di dalam sini....terkejutlah...haha
kenapa? tidak bolehkah?

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Mar 21st, '08, 07:55

emykina~~ Kau salah paham tu 8) .....bukan tak boleh laa....dia cume terkejut je :P

User avatar
littlemafia
Posts: 98
Joined: Oct 6th, '06, 18:53
Location: Junki's HomE
Contact:

Post by littlemafia » Mar 21st, '08, 13:56

napa thread senyap je.. cuti ek seme?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests