Vi ved alle, hvordan puder gør vores liv meget lettere og mere komfortable. Fra æstetik til brugskvotient er puden en af de must-have ting i alles hjem. Æstetisk giver Trendcarpet’s puder det afsluttende touch til din perfekt opsatte stue, soveværelse og ethvert andet hyggeligt sted i dit hus. De øger kraftigt niveauet af komfort af ethvert sidde- eller liggearrangement. Du kan få dine 65 x 65 pudebetræk speciallavet til at passe indretningen i dit hus/rum.

Det er vigtigt at lægge mærke til kvaliteten af materialet, puden er lavet af og dets vedligeholdelseskrav for en vedvarende effekt. Puder af billig kvalitet vil kun virke i det korte løb, og kan ende med at koste dig mere for vedligeholdelse, reparation eller erstatning. Derfor er pudebetræk lavet af testet, højkvalitets materiale det smarteste valg at gå med. Vi giver dem til dig til priser, der er ekstremt overkommelige.

Vi har en alsidig kollektion af pudebetræk at vælge fra, der perfekt kan passe indretningen af dit hus. Vi specialiserer i kelim 65×65 pudebetræk i forskellige designs. Kelim er et vævet gulvtæppe eller tæppe med en historie, der kan spores tilbage til det fjerde eller femte århundrede CE. De er traditionelt produceret i lande som Iran, Aserbajdsjan, Tyrkiet, Kurdistan og de tyrkiske lande i Centralasien. En kelim væves normalt til at blive brugt som et tæppe, gulvdække eller et dekorativt stykke. Hos TrendCarpet skaber vi 65×65 pudebetræk, der er vævede og designede på samme måde som traditionelle kelimstykker. Historisk set er mønstre og designs, der er typisk kelim, blevet designet som indeholdende smalle striber og geometriske designs med farver som rød, gul, brunlig, blå og grøn. Kelimmer indeholder også adskillige motiver, der har symbolske betydninger for stammevæverne. Nogle af de hyppigt forekommende motiver inkluderer en stiliseret kvindelig figur, der symboliser moderskab og fertilitet, motiv af ulven for beskyttelsen af familie og så videre.

Det er sådan en rig historie, som er oprindelig og tværnational på samme tid, som vi gør tilgængelig til dig i din stue. Vi har været ekstra forsigtige med at sikre, at autenciteten af denne tradition af vævning ikke bliver tabt under presset af markedet. Mønstrene, designene og farverne håndplukkede af vores designere værdsætter historien og den sociale vigtighed af kelim.

Disse kelim 65×65 pudebetræk er tilgængelige i adskillige smukke mønstre, designs og farver. Udover dette er der et imponerende udvalg af koskindspudebetræk. De er fuldstændigt naturlige, og giver dine møbler et luksuriøst look. De fleste pletter på koskindet er også lette at rengøre. Som med alle vores andre dyreskindsprodukter er disse også etisk købt, og er biprodukter fra kødindustrien. De undergår standardiseret bearbejdning og adskillige kvalitetstests. Vi bruger vedvarende, økologisk teknologi og traditionelle manuelle metoder ved forskellige stadier af produktionsprocessen. Vores koskindsbetræk passer let ind i enhver indretning, og giver ubesværet elegant look til dine møbler.

Næste i køen er vores store kollektion af fløjlspudebetræk. De er enkle, men giver et touch af klasse i enhver sammenhæng. De giver dit hjem det ønskede royale, antikke look uden at blive for tungt. De er lavet af autentisk silkefløjl, og er tilgængelige i mange størrelser og farver.

En udsøgt kollektion, bedste kvalitet og overkommelige priser er, hvad vi tilbyder her hos TrendCarpet. Du kan fuldstændigt forvente, at vores produkter højner din indretning!