Ryijymatot ovat todellinen tähtien siunaus, eikö? Nämä matot ovat ihastuttaneet ihmisten elämää vuosikymmenten ajan ja palanneet takaisin muotiin. Ryijymatot ovat saatavana niin luonnollisissa kuin synteettisissäkin materiaaleissa. Molemmat materiaalivaihtoehdot ovat kuitenkin yhtälailla soveltuvia matoiksi. Alussa ryijymattoihin käytettiin villan kaltaisia luonnollisia kuituja, mutta tänä päivänä ryijymatot ovat saatavana kaikenlaisissa materiaaleissa. Kuten nimestäkin voidaan päätellä, ryijymatto on saanut nimensä kudonnasta. Trendikkyyden ohella ryijymatot tarjoavat runsaasti etuja. Ryijymatot tuovat makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, työtilaan tai muuhun huoneeseen kotoisuutta. Mitä vielä odotamme? Tutustutaanhan ryijymattojen etuihin!

Ryijymattojen edut:

Mukavuus

Ryijymattojen kudonta on yhtälailla mukavaa silmille kuin jaloillekin. Ryijymatolla käveleminen tuntuu kevyeltä – aivan kuin kävelisi pilvillä. Ryijymatot soveltuvat sisustukseen kuin sisustukseen, kiitos laajan väri- ja muotovalikoiman. Nämä kauniit matot soveltuvat parhaiten lähelle sohvaa, kahvipöytää tai ruokailutilaa – missä ikinä perheesi viettääkään eniten aikaa!

Upea ulkomuoto

Ryijymatot eivät ainoastaan tunnu mahtavilta, mutta tuovat myös elintilaasi syvyyttä. Mikään ei voita ryijymattoa ylellisyydessä – tietenkään mukavuudesta tinkimättä. Kotisi tulee välittömästi näyttämään houkuttelevalta! Työtilaan ryijymatot tuovat kaivattua kotoisuutta ammattimaisella otteella.

Saatavuus

Mukavuuden ja kysynnän vuoksi markkinat ovat täynnä ryijymattoja. TrendCarpet tarjoaa trendikkäät matot kätevästi – ja saatavana on tietenkin myös ryijymattoja. Ryijymatot löydät useissa eri väreissä ja muodoissa. Ihanteellinen ja joka tilaan sopiva ryijymatto 160×230 on niin ikään saatavilla TrendCarpetilta. Hanki ryijymatot juuri haluamassasi materiaalissa!

Kestävyys ja äänenvaimennus

Ryijymatot ovat kestäviä ja asianmukaisella hoidolla pysyvät perheesi matkassa pitkään. Synteettisistä materiaaleista valmistetut ryijymatot ovat vahvempia ja ehkäisevät tuholaisia. Ryijymatot voidaan kääntää liiallisen kulumisen estämiseksi. Lisäksi nämä matot vähentävät jaloista kantautuvia ääniä!

Lämpö

Ryijymatot soveltuvat niin kylmiin kuin kuumiinkin päiviin. Ihanteellinen matto 160×230 voidaan sijoittaa keittiöön tuomaan lämpöä. Ryijymatot ovat kaiken lisäksi eläinystävällisiä. Ryijymatto tarjoaa lämpöisen tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen – ja erityisesti kylmien päivien varalta!

Ryijymattoja voidaan käyttää juuri tarpeidesi mukaisesti. Tänä päivänä saatavana on myös ohuempia variaatioita ryijymatoista. Ohuemmat vaihtoehdot vaativat vähemmän ylläpitoa ja soveltuvat erityisesti hienostuneisiin koteihin. TrendCarpet tarjoaa mainion valikoiman ryijymattoja edulliseen hintaan!